Jednak ten serwis muszę pochwalic. W ciągu jednego roku zgromadziliscie tysiace użytkowników, forum jest świetne mimo wszystko, wygląd bez błedny. Wedlug mnie ta strona jest chyba obecnie najlepszą stroną o piłce w Polsce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 lip 2005, 20:34
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:30
The Game

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 03 lip 2005, 21:31
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 lip 2005, 21:39
To już było tyle razy tłumaczone w różnych tematach, że nikomu się nie chce robić tego po raz kolejny. Naprawdę nie trzeba dużo wysiłku by znaleźć wyjaśnienie. Polecam lekturę takich tematów jak np. "Ostrzeżenia" czy chyba nawet tego w którym się teraz znajdujemy.Rom$on pisze:Ponawiam pytanie!! ZA co kotek dostał zawieszenie??
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 22:33
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 23:07
Masz racje pomylilem sieMikusinski pisze:Beckhs to bardzo spko gośc, tylko zbyt często i za nic daje WP. Np dzisiaj. Ibrahimović pomylił sobie temat, jak znam życie źle kliknał myszka, a Beckhs wchodzi i od razu z miejsca WP.
Jednak ten serwis muszę pochwalic. W ciągu jednego roku zgromadziliscie tysiace użytkowników, forum jest świetne mimo wszystko, wygląd bez błedny. Wedlug mnie ta strona jest chyba obecnie najlepszą stroną o piłce w Polsce
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 0:21
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:30
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:33
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:36
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:39
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:43
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 lip 2005, 21:39
Miło Milklusinski ze tak sie troszczysz o nasz grono ModeratorskieMikusinski pisze: Niewiem po co jeszcze modem jest Bellus(bez obrazy)Chłopak w ogóle sie nie pojawia na forum, ostatni raz widziałem go w kwietniu a przeciez od moda wymaga się raczej czestego bycia na forum. Mam nadzieję, ze powróci po swojej nieobnecności.
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 sie 2005, 13:40
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2005, 13:47
Tylko, że na tym forum pewnie zaraz tłumy zbuntowanej młodzieży zalały by temat 'pytania' postami typu: 'Kto zamknął temat 'X' ??' albo 'Gdzie się podział temat 'X' ??'Corinthians pisze:Jestem zarejstrowany na innym forum i tam żaden mod nie pisze jednowyrazowych postów, tylko potajemnie robi to co musi.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio