Moderatorzy - ocena pracy - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 lip 2005, 20:34

Beckhs to bardzo spko gośc, tylko zbyt często i za nic daje WP. Np dzisiaj. Ibrahimović pomylił sobie temat, jak znam życie źle kliknał myszka, a Beckhs wchodzi i od razu z miejsca WP.

Jednak ten serwis muszę pochwalic. W ciągu jednego roku zgromadziliscie tysiace użytkowników, forum jest świetne mimo wszystko, wygląd bez błedny. Wedlug mnie ta strona jest chyba obecnie najlepszą stroną o piłce w Polsce :P

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:30

Macie racje to najlepsz strona o pilce noznej :twisted: nie znam lepszej Tylko przydala by sie jakas relacja live na stronce...to byl by wypas :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 03 lip 2005, 21:31

Ponawiam pytanie!! ZA co kotek dostał zawieszenie??

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 lip 2005, 21:39

Rom$on pisze:Ponawiam pytanie!! ZA co kotek dostał zawieszenie??
To już było tyle razy tłumaczone w różnych tematach, że nikomu się nie chce robić tego po raz kolejny. Naprawdę nie trzeba dużo wysiłku by znaleźć wyjaśnienie. Polecam lekturę takich tematów jak np. "Ostrzeżenia" czy chyba nawet tego w którym się teraz znajdujemy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 22:33

Strona jest świetna najlepsza w Polsce bez zwątpienia...Wrócil beckhs i odraju bezsensowne WP...zlóż dymisje chłopie... :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 23:07

Mikusinski pisze:Beckhs to bardzo spko gośc, tylko zbyt często i za nic daje WP. Np dzisiaj. Ibrahimović pomylił sobie temat, jak znam życie źle kliknał myszka, a Beckhs wchodzi i od razu z miejsca WP.

Jednak ten serwis muszę pochwalic. W ciągu jednego roku zgromadziliscie tysiace użytkowników, forum jest świetne mimo wszystko, wygląd bez błedny. Wedlug mnie ta strona jest chyba obecnie najlepszą stroną o piłce w Polsce :P
Masz racje pomylilem sie :( ,szkoda ,ze dostalem WP :( no ,ale kazdy popelnia błędy

Stronka jest Super :!: Duzo newsow ,rozbudowane forum itp. itd.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 0:21

Dlatego dostales tylko 1 WP. Wiesz, ja nic do CIebie nie mam :) tylko ni z tego ni z owego wyskoczyles z takim tekstem, wiec trzeba bylo ukarac, zreszta nietylko ja i nietylko TObie daje sie za takie rzeczy WP.

P.S.: Figo11 nawet na to nie licz, bo zsluzyles na WP, nasteonym razem nie obrazaj innych
pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:30

Ale zaóważyleś co było napisane w nawiasie :?:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:33

zauwazylem. gdybym ja napisal ze jestes durniem i w nawiasie bez obrazy nie poczulbys sie urazony? pewnie napiszesz ze nie... no ale kazdy wie jak naprawde by bylo

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:36

No dobra spoko nic nie mam ale ladniej wygląda z czystym kontem :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:39

za 21 dni bedziesz mial wyzerowane konto :) wiec nie ma co sie martwic tylko do przodu :D :D :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:43

Mi sie już chce serdecznie rzygać(WP :roll: )Modzi maja soatnio obsesje na nabijanie. Ktos napisze ladny post, nie jest długi, linijka, ale po przeczytaniu jego każdy go zrozumie. Jednak to nie koniec-"Nabijanie-WP". I jak patrze do tematu "Ostrzeżenia" połowa WP to nabijanie.
Niewiem po co jeszcze modem jest Bellus(bez obrazy)Chłopak w ogóle sie nie pojawia na forum, ostatni raz widziałem go w kwietniu a przeciez od moda wymaga się raczej czestego bycia na forum. Mam nadzieję, ze powróci po swojej nieobnecności.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 lip 2005, 21:39

Mikusinski pisze: Niewiem po co jeszcze modem jest Bellus(bez obrazy)Chłopak w ogóle sie nie pojawia na forum, ostatni raz widziałem go w kwietniu a przeciez od moda wymaga się raczej czestego bycia na forum. Mam nadzieję, ze powróci po swojej nieobnecności.
Miło Milklusinski ze tak sie troszczysz o nasz grono Moderatorskie :)

Nie martw się, będzie Ci kto miał wlepić kolejne WP jak złamiesz regulamin. :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 sie 2005, 13:40

Ostatnio zirytowała mnie postawa moderatorów. Pewnego dnia jeden z użytkowników napisał jednowyrazowy post. Czyli po prostu nabił. Dostał WP. Ale to jest pojedyńczy i rzadki przypadek w stosunku do tego co robią modzi. Notorycznie piszą posty w stylu 'zamykam' czy 'przenoszę'. Według mnie taka informacja jest zbędna, bo każdy głupi wie, że bezsensowny temat zostanie prędzej czy później zamknięty. Jestem zarejstrowany na innym forum i tam żaden mod nie pisze jednowyrazowych postów, tylko potajemnie robi to co musi.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2005, 13:47

Corinthians pisze:Jestem zarejstrowany na innym forum i tam żaden mod nie pisze jednowyrazowych postów, tylko potajemnie robi to co musi.
Tylko, że na tym forum pewnie zaraz tłumy zbuntowanej młodzieży zalały by temat 'pytania' postami typu: 'Kto zamknął temat 'X' ??' albo 'Gdzie się podział temat 'X' ??'

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”