Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 19

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Uchi_UfFy

Re: a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 17:31

smitu pisze:
Rom$on pisze:Ja jak tylko usłyszałem że basałaj się bierze za Wisłę to już wiedziałem że to nie wróży nic dobrego...

oj nie wrozy to co sie tam dzieje powoduje u mnie furie !! jedynym ruchem jaki na razie rozumialem bylo sprowadzenie brozka inne ruchy zarzadu sa dla mnie glupota, zobaczymy jak sie zacznie liga co bedzie bo poki co jest bardzo zle !!
Macie rację :arrow: zatrudnienie niezbyt dobrego dziennikarza i komentatora na prezesa największego i najlepszego klubu w Polsce nie było dobrym rozwiązaniem.Ale dajmy mu czas.Z drugiej strony nie można o wszystko jego obwiniać gdyż jest marionetką w rękach Cupiała.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:34

czasu jest malo bo tylko pol roku na stworzenie teamu na lige mistrzow, czy mu sie uda, chcialbym ale troche zaczynac powatpiewac, okarze sie po kilku meczach na wiosne, poza tym gdzie sa te transfery ?!?!?!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:37

Ale on też nie jest człowiekiem nie samodzielnym. Ma duże kompetencje w klubie i je źle wykorzystuje. Jedno jest pewne jak on komentował mecze to zawse gasiłem głos i słuchałem komentarza z radia.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:40

Rom$on pisze:Ale on też nie jest człowiekiem nie samodzielnym. Ma duże kompetencje w klubie i je źle wykorzystuje. Jedno jest pewne jak on komentował mecze to zawse gasiłem głos i słuchałem komentarza z radia.

jezeli chodzi o jego komentarze to malo do nich mialem bo ich nie sluchalem co bylo najlepszym rozwiazaniem, po prostu gosc sie nadawal na szefa sportu na nic wiecej

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:41

NIECH WRACA CZERWIŃSKI!!!!!!!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 17:43

A największym lolem było komentowanie Finału ME w trójkę :lol: :lol: .SzpaQ z Mielcarskim 10 min a potem Basałaj z Mielcarskim kolejne dziesięc minut :) Śmiech :!: Podobnie będzie w Wiśle.Ale trzymam kciuki za naszych krakowskich przyjaciół.Ale wydaje mi się, że kolejna LM stracona.Oby nie kolejny polski dream team...

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:45

Czas wszystko pokarze, oby nie był okrutny. Najlepiej by było jakby młodzi zawodnicy się sprawdzili w tym sezonie, a transfery są, ale nie do klubu, a z klubu...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:53

Rom$on pisze:Czas wszystko pokarze, oby nie był okrutny. Najlepiej by było jakby młodzi zawodnicy się sprawdzili w tym sezonie, a transfery są, ale nie do klubu, a z klubu...

tez mam taka nadzieje i zeby taka nadzieje mieli liczka i spolka bo nadzieja jest ryzykiem ktore warto podjac :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 17:53

Gdyby Kasperczak był nadal trenerem, transfery i tak prawdobopodnie by doszły do skutku.
Gorawski, Żurawski, Szymek od dawna chcieli opuścić Białą Gwiazdę

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 18:02

Uchi_UfFy pisze:Gdyby Kasperczak był nadal trenerem, transfery i tak prawdobopodnie by doszły do skutku.
Gorawski, Żurawski, Szymek od dawna chcieli opuścić Białą Gwiazdę

okej ale skoro odchodza swietni zawodnicy ktorych wisla wyszkolila to niech za nich kupia jakis zawodnikow !!!!!!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 18:08

Sobolewski to trochę mało. Dobrze, że Heniu pomyślał o tym, że jak gwiazdy odejdą to będzie ktoś inny. Kupił Kwieka, Kowalczyka. Zostali jeszcze bracia Brożkowie, którzy już się nadają do gry mistrostwo. Pozostae tylko kupić kogoś do pary Kuźbie jeżeli Franek odejdzie. NA mistrzostwo Polski wystarczy atak Franek-Kuźba, ale to są dwaj snajperzy i na europejskie puchary będą musieli kupić tego co dogrywa, chyba że Żuraw zostanie...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: ..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 18:14

Rom$on pisze:Sobolewski to trochę mało. Dobrze, że Heniu pomyślał o tym, że jak gwiazdy odejdą to będzie ktoś inny. Kupił Kwieka, Kowalczyka. Zostali jeszcze bracia Brożkowie, którzy już się nadają do gry mistrostwo. Pozostae tylko kupić kogoś do pary Kuźbie jeżeli Franek odejdzie. NA mistrzostwo Polski wystarczy atak Franek-Kuźba, ale to są dwaj snajperzy i na europejskie puchary będą musieli kupić tego co dogrywa, chyba że Żuraw zostanie...

kwiek, brozkowie okej, ale kuzba jest spalony, franek moze w kazdej chwili sie wypalic, choc znajac jego dluuugo jeszcze pogra, zuraw jak odejdzie wisla traci 70 % mocy w ataku, musza kupic kogos naprawde dobrego !! a samo mistrzostwo nie wystarczy !! do tego potrzebuja jeszcze dwoch pomocnikow, bo watpie by sobolewski czy kwiek zastapili gore i szymka, sie okarze ale mimo wszystko potrzeba tej druzynie ostrego wzmocnienia

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 18:20

Gora to ciota była!! On grał cały czas bo Dawidowski miał kontuzję, a teraz CI powiem, że Dawidowski wzmocni prawą pomoc w porównaniu z Gorą na prawej. A za Szymka to narazie może grać Sobolewski i na lato będą mogli się zastanowić nad transferem. ALe na atak koniecznie muszą kogoś kupić!! Najlepiej Olszara albo Jelenia. Przez wiosne ograliby się i potrafiliby zastąpić Żurawia chociaż w 80%ach. A Brożkowie będą za 2-3 lata razem wychodzić na ataku Wisły!! To będzie siła polskiej piłki i kto wie czy nie europejskiej!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 18:24

Rom$on pisze:Gora to ciota była!! On grał cały czas bo Dawidowski miał kontuzję, a teraz CI powiem, że Dawidowski wzmocni prawą pomoc w porównaniu z Gorą na prawej. A za Szymka to narazie może grać Sobolewski i na lato będą mogli się zastanowić nad transferem. ALe na atak koniecznie muszą kogoś kupić!! Najlepiej Olszara albo Jelenia. Przez wiosne ograliby się i potrafiliby zastąpić Żurawia chociaż w 80%ach. A Brożkowie będą za 2-3 lata razem wychodzić na ataku Wisły!! To będzie siła polskiej piłki i kto wie czy nie europejskiej!!

za obrazenie gory bonus :D

dawidowski ktory nie gral rok ma byc wzmocnieniem ? ciekawe, watpie juz w tego goscia, brozkowie beda wielcy to pewne, sobolewski tez dluuugo kontuzjowany wiec tez lipa, a za zurawia to powinni tego pitbulla sciagnac ale oczywiscie im sie nie udalo, albo jana polaka ze slovana ale oczywiscie zal im mln :(

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 18:30

Dlatego idealny byłby Olszar. Jemu się kontrakt kończy w czerwcu. A bramki potrafi strzelać niesamowite!! Z białorusią w młodzieżówce za****** sgtrzelił, a wiem, że potrafi cały czas jeszcze piękne budy zdobywać!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”