9.07 - Berlin - Finał MŚ - Włochy : Francja - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto zostanie Mistrzem Świata?

Włosi
64
73%
Francuzi
24
27%
Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 14 lip 2006, 20:01

biorac pod uwage ze to byl final MS i mialo to byc "wielke" odejscie "wielkiego" Zizu a bylo badnyckie zachowanie niczym z budki z piwem dla mnie to zasluguje tylko na kpine

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 lip 2006, 21:41

Nawet piosenki spiewaja o Zidane w zwiazku ze sprawa Zidane kontra Materac i nieszczesnym finalem MS 2006 w Niemczech.Nawet calkiem fajna piosenka w sam raz przeboj na lato cos na nute Jimmy Buffetta.Posluchajcie:

http://www.laplagerecords.com/

:D

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 15 lip 2006, 1:04

Totnik_ASR pisze:to tez dobre

http://www.tlen.yoyo.pl/zidane.html

Obrazek

Obrazek

Nooo, ale fajne.
Diablo_ASR pisze:To z Castro 1. klasa :D

Tu jeszcze jeden
Obrazek :wink:
Jeszcze śmieszniejsze. Uśmiałem się po pachy.

fieldy pisze:żadne uderzenie, nawet z głowki w splot słoneczny nie zasługuje na taką kpinę
Ale to niektórych bawi. Bo to jest fajne i śmieszne. I w ogóle. Można się pośmiać z tego złego Zidana. I w ogóle, Marco jest super.

W każdym razie poziom tego filmiku jest dostosowany do większości światowej populacji kibiców piłkarskich. Uważam więc, że nalezy pochwalić to, że znalazł się na forum. Daje to bowiem do myślenia... .
Totnik_ASR pisze:biorac pod uwage ze to byl final MS i mialo to byc "wielke" odejscie "wielkiego" Zizu a bylo badnyckie zachowanie niczym z budki z piwem dla mnie to zasluguje tylko na kpine
Biorąc pod uwagę Pańskie zachwyty nad powyższym filmikami, proponuję zastanowić się kto tu prezentuje naprawdę niski poziom. Poza samymi filmikami oczywiście.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 15 lip 2006, 1:22

ajaccien pisze:
Ale to niektórych bawi. Bo to jest fajne i śmieszne. I w ogóle. Można się pośmiać z tego złego Zidana. I w ogóle, Marco jest super.
przekrecasz fakty i popadasz w skrajnosci
Biorąc pod uwagę Pańskie zachwyty nad powyższym filmikami, proponuję zastanowić się kto tu prezentuje naprawdę niski poziom. Poza samymi filmikami oczywiście.
jak z Tottiego sie wszyscy smiali po tym jak oplul Poulsena to bylo ok a teraz jak jest "wielki" Zizu to straszny nietakt?

co do niskiego poziomu to przynajmiej nikt tu nikomu nie wali z basi tylko podchodzi do sprawy humorystycznie

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 15 lip 2006, 1:48

1. Wszyscy ? Ja się nie śmiałem.

2. No tak, humorystycznie. Cóż, widocznie inaczej rozumiemy słowo "humor".

Dla forumowiczów stronniczych i nieobiektywnych w tym temacie miejsca brak. Won ajaccien.

Przepraszam, że się czepiałem. Życzę dobrej nocy. Kłaniam się.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 15 lip 2006, 2:26

ajaccien pisze:1. Wszyscy ? Ja się nie śmiałem.
moze i TY nie.. ja mowie o ogolnych nastrojach w mediach i interncie
2. No tak, humorystycznie. Cóż, widocznie inaczej rozumiemy słowo "humor".
byc moze
Dla forumowiczów stronniczych i nieobiektywnych w tym temacie miejsca brak. Won ajaccien.
kazdy wyraza swoje zdanie i ma do tego prawo
Przepraszam, że się czepiałem. Życzę dobrej nocy. Kłaniam się
nie masz za co przepraszac bo nic nie zrobiles... rowniez zycze dobrej nocy a w zasadzie dobry dzien bo juz rano

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 lip 2006, 12:15

Diablo_ASR pisze:To z Castro 1. klasa :D

Tu jeszcze jeden
Obrazek :wink:
w ogóle nie smieszne. i w dodatku chamskie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lip 2006, 21:05

coco pisze:Vianuch napisał:
Już z Australią powinni odpaść.

tak samo Francja z Hiszpania

Ziom chyba meczu nie oglądałeś. Hiszpania nic nie pokazała, Francja była o lepsza, może nie miała wielkiej przewagi, a potrafiła strzelić 3 bramki. A włoscy lamerzy przyfarcili, Domenech do karnych Trezegueta wystawił-lekko mu odbiło.

BartekTS pisze:Vianuch napisał:
Włosi głupi farciarze. Nie należał im się puchar. Już z Australią powinni odpaść. Głupie zachowanie Wirtuoza, ale Bóg nie jest nieomylny. Materac musiał mu coś chamskiego powiedzieć, będzie sie jeszczze o tym długo gadało. Zizou najlepszy piłkarz meczu do 114 minuty bodajże. Respect dla Henry'ego i Cannavaro. Sędzia kalosz. Merci Zizou :*

Za ten tekst dałbym Ci bana Po tych słownach wnioskuje ze głupi to jestes chyba **! A czy Ty masz cos do sędziego? Elizondo sedziował bezbłędnie! Nie bądź slepy błagam Cie koles!
Ewidentny faul na Abidalu, w konsekwencji karny i drugi gol del Zizou. Ale nie bede sie z wami spierał, było mineło, szkoda mi Zizou i tak jest wielki, też bym dał w ryja materaziemu jak wyzywa matke a potem sciemnia ze nie jest rasista i ze matka mu zginela i jest biedactwo niewinne itp.

a ten ostatni gif to chyba materazi robił

Litości [']
Zamykam. // Niggaz

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”