Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 14 lip 2006, 20:01
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 lip 2006, 21:41
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 15 lip 2006, 1:04
Jeszcze śmieszniejsze. Uśmiałem się po pachy.Diablo_ASR pisze:To z Castro 1. klasa![]()
Tu jeszcze jeden
![]()
Ale to niektórych bawi. Bo to jest fajne i śmieszne. I w ogóle. Można się pośmiać z tego złego Zidana. I w ogóle, Marco jest super.fieldy pisze:żadne uderzenie, nawet z głowki w splot słoneczny nie zasługuje na taką kpinę
Biorąc pod uwagę Pańskie zachwyty nad powyższym filmikami, proponuję zastanowić się kto tu prezentuje naprawdę niski poziom. Poza samymi filmikami oczywiście.Totnik_ASR pisze:biorac pod uwage ze to byl final MS i mialo to byc "wielke" odejscie "wielkiego" Zizu a bylo badnyckie zachowanie niczym z budki z piwem dla mnie to zasluguje tylko na kpine
ajaccien

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 15 lip 2006, 1:22
przekrecasz fakty i popadasz w skrajnosciajaccien pisze:
Ale to niektórych bawi. Bo to jest fajne i śmieszne. I w ogóle. Można się pośmiać z tego złego Zidana. I w ogóle, Marco jest super.
jak z Tottiego sie wszyscy smiali po tym jak oplul Poulsena to bylo ok a teraz jak jest "wielki" Zizu to straszny nietakt?Biorąc pod uwagę Pańskie zachwyty nad powyższym filmikami, proponuję zastanowić się kto tu prezentuje naprawdę niski poziom. Poza samymi filmikami oczywiście.
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 15 lip 2006, 1:48
ajaccien

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 15 lip 2006, 2:26
moze i TY nie.. ja mowie o ogolnych nastrojach w mediach i interncieajaccien pisze:1. Wszyscy ? Ja się nie śmiałem.
byc moze2. No tak, humorystycznie. Cóż, widocznie inaczej rozumiemy słowo "humor".
kazdy wyraza swoje zdanie i ma do tego prawoDla forumowiczów stronniczych i nieobiektywnych w tym temacie miejsca brak. Won ajaccien.
nie masz za co przepraszac bo nic nie zrobiles... rowniez zycze dobrej nocy a w zasadzie dobry dzien bo juz ranoPrzepraszam, że się czepiałem. Życzę dobrej nocy. Kłaniam się
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 lip 2006, 12:15
w ogóle nie smieszne. i w dodatku chamskie.Diablo_ASR pisze:To z Castro 1. klasa![]()
Tu jeszcze jeden
![]()
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lip 2006, 21:05
coco pisze:Vianuch napisał:
Już z Australią powinni odpaść.
tak samo Francja z Hiszpania
Ewidentny faul na Abidalu, w konsekwencji karny i drugi gol del Zizou. Ale nie bede sie z wami spierał, było mineło, szkoda mi Zizou i tak jest wielki, też bym dał w ryja materaziemu jak wyzywa matke a potem sciemnia ze nie jest rasista i ze matka mu zginela i jest biedactwo niewinne itp.BartekTS pisze:Vianuch napisał:
Włosi głupi farciarze. Nie należał im się puchar. Już z Australią powinni odpaść. Głupie zachowanie Wirtuoza, ale Bóg nie jest nieomylny. Materac musiał mu coś chamskiego powiedzieć, będzie sie jeszczze o tym długo gadało. Zizou najlepszy piłkarz meczu do 114 minuty bodajże. Respect dla Henry'ego i Cannavaro. Sędzia kalosz. Merci Zizou :*
Za ten tekst dałbym Ci bana Po tych słownach wnioskuje ze głupi to jestes chyba **! A czy Ty masz cos do sędziego? Elizondo sedziował bezbłędnie! Nie bądź slepy błagam Cie koles!
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio