Wrogowie i kumple na forum - Strona 19

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 17:38

Żeby nie poglebiac konfliktu tylko zakoncze ze tekst ktory napsales w 1200 postach pokrywa sie z tekstem ktory inni pisza w 100 postach a ja wcale tak malo ne pisze ... w porownaniu do Ciebie nawet duzo :P:P:P

ale jzu siee ni klocmy :P

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 17 kwie 2005, 17:41

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:dzieki kama_reda zawsze o tym marzeylem dziki ja tez ci uwielbiam :twisted:
Nie chcialbym tutaj nikogo urazić, ale faktycznie tez zauwazylem Mathiasek ze nie piszesz wiecej niz jedna linijke .. jak chesz wlaczcy sie do dyskusji to napisz troche zebysmy mogli poczytac a nie tylko

:arrow: czemu ??
:arrow: Tak? No to fajnie
:arrow: A gdzie to bylo ??

Nie zebym Cie nie lubial, ale fajnei byb ylo gdybys cos czasem z sensem napisal :P:P:P

no to na tyle :P mam nadziej ze nei kogo nie urazilem :D

pozdro
no przyznaje sie ale ostatnio sie poprawilem
ps.wiesz kogos innego moze denerwowac to ze ty tez nei piszesz wcale dlugo tylko pomoedzy kazym zdaniem robisz linijke przerwy
...i sprawdzaj posty przed wysłaniem bo nic nie rozumie z tego co wyzej napisales

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 kwie 2005, 17:43

O matko, ale się go czepiacie... :lol: Nie zebym ja się was czepiał :lol: ale po co go tak męczycie? Przecież to wam tak chyba bardzo nie przeszkadza... Mnie to akurat wisi, bo nawet jeśli nic nie wnosi do dyskusji to przynajmniej nie przeszkadza... Ja sam niezbyt duzo pisze ale nie nabijam. Ja po prostu pisze to co chce napisać i kropka :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 19:08

metol pisze:O matko, ale się go czepiacie... :lol: Nie zebym ja się was czepiał :lol: ale po co go tak męczycie? Przecież to wam tak chyba bardzo nie przeszkadza... Mnie to akurat wisi, bo nawet jeśli nic nie wnosi do dyskusji to przynajmniej nie przeszkadza... Ja sam niezbyt duzo pisze ale nie nabijam. Ja po prostu pisze to co chce napisać i kropka :wink:
dzieki metol chociaz jeden wyrozumialy ps. pawel postaram sie sprawdzac posty

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 kwie 2005, 22:50

mathiasek12 pisze:
metol pisze:O matko, ale się go czepiacie... :lol: Nie zebym ja się was czepiał :lol: ale po co go tak męczycie? Przecież to wam tak chyba bardzo nie przeszkadza... Mnie to akurat wisi, bo nawet jeśli nic nie wnosi do dyskusji to przynajmniej nie przeszkadza... Ja sam niezbyt duzo pisze ale nie nabijam. Ja po prostu pisze to co chce napisać i kropka :wink:
dzieki metol chociaz jeden wyrozumialy ps. pawel postaram sie sprawdzac posty
-znowu 1 linijka :lol: fajny jestes miś :lol: :lol:
RoRo pisze:Żeby nie poglebiac konfliktu tylko zakoncze ze tekst ktory napsales w 1200 postach pokrywa sie z tekstem ktory inni pisza w 100 postach a ja wcale tak malo ne pisze ... w porownaniu do Ciebie nawet duzo
a w pokryciu z postami np Chlopaczka w temacie "Kosciol" to wyszlo by z 20 max :roll:
chlopak nabija gdzie sie tylko da i co sie go czepiacie?Nie macie innych zajec niz tepienie beznadziejnych postow innych osob :?: :roll:
OT: nareszcie mam czyste konto z Warningow :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 23:01

Dobra, piszcie sobie chlopaki co chcecie, jak chcecie, kidy chcecie i ile chcecie .. ja tylko napomknalem co mnie leciutko nuzy :P:P:P

Nie to zebym nie lubil Mathiaska - spoko koles ... a jak chce to moze pisac po jednym zdaniu :P

Ps Dorian

Ja tez mam czyste konto :P Jak ladnie wyglada :P

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 kwie 2005, 15:58

Ja nie przepadam za Tomusmc, m.in. za to, ze rozdaje ostrzeżenia za pierdoły (i inne..).

Patrzcie post -> jedna linijka, może na mnie tez ponajeżdżacie jak ciągle na mathiaska12 ?

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 16:13

BUNCH pisze:Ja nie przepadam za Tomusmc, m.in. za to, ze rozdaje ostrzeżenia za pierdoły (i inne..).

Patrzcie post -> jedna linijka, może na mnie tez ponajeżdżacie jak ciągle na mathiaska12 ?
Też nieprzepadam za Tomusmc bo sie naśmiewa z Arki...niech lepiej spojrzy na Lechie którą tak pokazuje w awantarze... :twisted:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 16:40

A ja mam gdzies czy ktos nabija posty czy nie albo pisze jedna linijke lub 20. Dla mnie liczy sie to ze jesli np. cos potrzebuje i porosze o to na forum to znajda sie tacy ktorzy mi pomoga. Wali mnie takze to czy mathiasek12 ma 100 postow czy 2000 - niech robi sobie to co mu sie podoba lecz niech to bedzie zgodne z regulaminem. Najwazniejsze jest to ze mozna sobie pogadac i dowiedziec wiele ciekawych rzeczy lub scignac z udostepnionych linkow jakies ciekawe filmiki. :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 kwie 2005, 16:41

ekhm, ekhm :wink:
Przykładowe posty Buncha:

1) Niehc ktos ściąngie z netu jak ejst ten cały turniej!

2) I like black women!

3) Pamiętam, że raz tamw eszłem ale nie wiem już jak.

4) Daj GG DOrian jak amsz jakies filmy przyrodnicze...
teraz moj ulubieniec:
Przykładowe Posty Mathiaska:

1) kiedys waldoch wymiatal och to byly czasy wtedy bak sie w reprze nie miescil a tera njlepszy obronca jest

2) Wg mnie to jest niemożliwe!!co jest neimozliwe?

3) kiedys wilmowski pozniej deyna,lato,boniek,szarmach i inni

4) nalezy to sie piwusowi ale moglby do niego dolaczyc tez zawdi chyba ze az tylu niepotrzeba
Oto jeden post MLS:
W Copa Libertadores argentynskie kluby graja najlepiej wiec zawsze trzeba je brac jako faworytow.Nie zapominajmy o Brazylijczykach choc ci nie maja szczescia wielkiego do wygrywania tego turnieju.Kolumbia ma silne druzyny do tego mozna dodac Meksyk oraz od czasu do czasu kogos z innego kraju.Kibicuje druzynom z Meksyku bo znam ta lige i sledze jej rozgrywki ligowe.Problem jest,ze Meksykanie maja tylko 3 zespoly makymalnie w Copa,bo graja goscinnie i nie naleza do Ameryki Pld.Obecnie Chivas i Tigres maja pewne szanse na dobre wyniki Pachuca chyba nie.Pamietajmy ze w 2001 roku Cruz Azul byl w finale CL i przegral po karnych z Argentynczykami.W tym sezonie nie ma dobrych meksykanskich klubow w Copa jak Cruz Azul,Pumas,America,czy Monterrey.
Tak wiec, nie zdziwie się, gdy modzi postanowia cofnac wasze(mathiaska i buncha) liczniki do 100, tak jak to zrobili Robbenowi.

Ktoś sie zapyta, "co mi to przeszkadza", a to że robią burdel na forum, i ich wypowiedzi nie wnoszą nic nowego.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2005, 16:42 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 kwie 2005, 16:42

Ja nie mam zamiaru nikomu sie podlizywac wiec powiem czyje posty lubie czytac.

Zaza - ma fajne podejscie do pilki i do innych osob
Juras - widac , ze zna sie na pilce , a w szczegolnosci na Interze :D
Bobi - przyjemny gosc :wink:

Szanuje takze uzytkowinikow o nickach : RoRo (choc troche zle sie czyta posty gdy po kazdej linijce robisz enter) Bunch , Tomusmc , Zawdi , Figo11 , Smitu i kilku innych

Z kolei do tej drugiej kategorii zalicza sie Mathijasek. moze nie tyle co Go nie lubie ale troche mnie denerwuje styl nabijania. Dobrych kontaktow nie mam z Tymon Jagla Deco_10

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 16:51

Dzieki serek408 ja tez cie lubie. Przepraszam bardzo za te 3 posty takie same ale mam neta zrabanego i nie chciala mi sie strona otworzyc wiec dawalem odswiez az tu nagle 3 posty takie same wyskoczyly a usunac sie nie dalo rady bo juz byly odpowiedzi. :evil: Nie myslcie sobie ze jestem nabijaczem :D

Pozdro 4all :!:

Spoko już nie ma dwóch z trzech postów :) // Mazurek

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 kwie 2005, 17:57

No i Słusznie Lakier, czepiasz sie, jakby ktos kto pisze dużo był good, cool, super typ i wogóle, ktoś ważniejszy na forum, a ktos kto psize mniej to juz zaliczał sie do niższej rangi, wymysl cos lepszego bo chyba się nduzisz, nie masz co robic i wypisujesz byle jakie, to co Ci sie nasunęło, pierwsze głupoty nic nie dające, wnoszące.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 kwie 2005, 18:57

Lakier pisze:ekhm, ekhm :wink:
Przykładowe posty Buncha:

1) Niehc ktos ściąngie z netu jak ejst ten cały turniej!

2) I like black women!

3) Pamiętam, że raz tamw eszłem ale nie wiem już jak.

4) Daj GG DOrian jak amsz jakies filmy przyrodnicze...
teraz moj ulubieniec:
Przykładowe Posty Mathiaska:

1) kiedys waldoch wymiatal och to byly czasy wtedy bak sie w reprze nie miescil a tera njlepszy obronca jest

2) Wg mnie to jest niemożliwe!!co jest neimozliwe?

3) kiedys wilmowski pozniej deyna,lato,boniek,szarmach i inni

4) nalezy to sie piwusowi ale moglby do niego dolaczyc tez zawdi chyba ze az tylu niepotrzeba
Oto jeden post MLS:
W Copa Libertadores argentynskie kluby graja najlepiej wiec zawsze trzeba je brac jako faworytow.Nie zapominajmy o Brazylijczykach choc ci nie maja szczescia wielkiego do wygrywania tego turnieju.Kolumbia ma silne druzyny do tego mozna dodac Meksyk oraz od czasu do czasu kogos z innego kraju.Kibicuje druzynom z Meksyku bo znam ta lige i sledze jej rozgrywki ligowe.Problem jest,ze Meksykanie maja tylko 3 zespoly makymalnie w Copa,bo graja goscinnie i nie naleza do Ameryki Pld.Obecnie Chivas i Tigres maja pewne szanse na dobre wyniki Pachuca chyba nie.Pamietajmy ze w 2001 roku Cruz Azul byl w finale CL i przegral po karnych z Argentynczykami.W tym sezonie nie ma dobrych meksykanskich klubow w Copa jak Cruz Azul,Pumas,America,czy Monterrey.
Tak wiec, nie zdziwie się, gdy modzi postanowia cofnac wasze(mathiaska i buncha) liczniki do 100, tak jak to zrobili Robbenowi.

Ktoś sie zapyta, "co mi to przeszkadza", a to że robią burdel na forum, i ich wypowiedzi nie wnoszą nic nowego.
tak lakier tylko zauwaz ze jak pisez dlugie posty to nikt tego nie zauwaza a ty wybrales z tego co widze najkrotsze jakie sie dalo posty moje i buncha a co do 1 linijkowych postow to moglbym ci wymienic z 20 aktywnych uzytkownikow ktorzy tak pisza a ty sam sie pojawiasz raz na miesiac czasem od swieta czesciej na fforum i odrazu wywolujesz klotnie teraz sie rzucasz do mnie i buncha wczesniej gdy sie kiedys pojawiles i racyles nas swoja obecnoscia miales cos do zazay wez wyluzuj i sie tak wszystkich nie czepiaj bo sam nie jestes lepszy
ps. ja prezynajmniej ni erobie entera po 3 wyrazach zeby post wydawal sie dluzszy

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 kwie 2005, 19:27

Mathiasek ty sie tak nie rzucaj. Prawda jest taka ze nabijales jak jasna cholera posty. Dokladnie pamietam ze prawie w kazdym temacie widnial twoj avatar (wtedy jeszcze Zurawski). A twoje wypowiedzi byly krotkie i nic nie wprowadzajace do tematu. Zastanow sie nad jednym jezeli tyle osob ci zwraca uwage to nie z nimi jest cos nie tak...zastanow sie nad tym i od razu sie nie burz...taka jest prawda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”