Liga Haxball - Strona 19

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 sty 2012, 14:24

fieldy pisze:zgodziłbym się z wami zagrać, jakbyście spytali :lol:
fieldy, odpowiem Ci cytatem zapewne dobrze znanego Ci Poety :wink:
Jesteś warty tyle ile Twoje kłamstwa

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2296
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 sty 2012, 14:33

Świetny tekst Morrow, jedynie zarzucić mogę to do jakiej gazety ten wywiad, ale cóż :P .

W gwoli ścisłości i potwierdzenia obaw - zgadza się, jestem leworęczny [ poważnie ] ;).

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 sty 2012, 14:43

Co się zgrywasz Adrian. Ja i Bartek wiemy, że taki nie jesteś. Tak naprawdę jesteś zagubionym i wrażliwym człowiekiem.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2012, 15:04

Nasza ekipa jest po pierwszym treningu. Zajęcia rozpoczynające poprowadził sam Lisek. Mam nadzieję, że efekty będzie widać niedługo. Aker zarejestrował trening swoim nowym HTC, który odbajerzył aplikacjami jakie wysłałem mu na maila.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 sty 2012, 15:06

bartbuks pisze:Nasza ekipa jest po pierwszym treningu. Zajęcia rozpoczynające poprowadził sam Lisek. Mam nadzieję, że efekty będzie widać niedługo. Aker zarejestrował trening swoim nowym HTC, który odbajerzył aplikacjami jakie wysłałem mu na maila.

to chyba lepiej pasuje :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 sty 2012, 15:32

fieldy pisze:Tak Duchu, wszyscy już wiedzą
Ale o co chodzi :lol:

Ja tam nie mam nic do ukrycia. Pełna jawność. Chociaż Ty i piwusek moglibyście nam uchylić rąbka tajemnicy :>

OliwiaFrida
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OliwiaFrida » 11 sty 2012, 18:23

bartbuks pisze:OliwiaFrida co kupujesz? Elektryka? :)
Kupiłam pieknego akustyka Fendera. <3 jezuuuuuu

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 sty 2012, 19:18

Chciałęm żeby to zrobił Piwus ale niech będzie :D
Regulamin rozgrywek III edycji Ligi Haxball

1 Zapisy do ligi trwają do 29.01.2012..Jeśli która z drużyn będzie skłonna wziąć udział w późniejszym terminie wtedy wszystko będzie zależeć od ilości drużyn(musi być parzysta ilość)
2. Liga trwa od 1 lutego do 31 marca w między czasie mają zostać rozegrane wszystkie spotkania..Teorytycznie 1 miesiąc 1 runda 2 miesiąc runda rewanżowa ale wszystko zależy od drużyn biorących udział w lidze.
3 W lidze może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik na forum(wyjatek petrdcm)
4. Każdy z każdym mecz i rewanż.
5. Za zwycięstwo 3 pkt remis 1 pkt porażka 0 pkt.
6. Ligę gramy na boisku big, 3vs3,2x5 minut ze zmianą stron.
7. Zawodnik rezerwowy może wejść w trakcie meczu po utracie bramki lub po zakończeniu pierwszej połowy...Możliwe są zmiany powrotne.
8. Okienko transferowe jest przez cały czas otwarte.Zawodnik który rozpoczął już grę w jednej drużynie nie może zmienić klubu do końca lutego w celu uniknięcia że zawodnik zagra w jednej rundzie w dwóch drużynach...
9. Każda drużyna ustala sobie kapitana drużyny aby kontaktował się z przedstawicielem drugiej drużyny w celu ustalenia terminu i miejsca spotkania.Może to być na forum,może poprzez PW,gg i bóg wie co...
10. Każda drużyna może mieć maksymalnie 6 zawodników - jeśli jeden zawodnik przyjdzie drugi musi odejść i ta decyzja musi zostać ogłoszona przez kapitana.
11. Obowiązkiem kapitana drużyny jest też dopilnowanie tak aby jego zespoł rozegrał wszystkie mecze w terminie...A gdy członek jego drużyny przez dłuższy czas jest nieuchwytny to jest zoobowiązany do poszukania sobie innego zawodnika w trakcie otwartego okienka transferowego aby jego drużyna rozegrała wszystkie mecze w terminie.
12. Każdy przedstawiciel-kapitan drużyny dostanie hasło do terminarz/wyników na strone http://www.haxball.gr/ aby mógł wpisać wynik a w temacie dot. ligi haxballa wynik musi zostać podany przez obie drużyny(już nie koniecznie przez kapitana drużyny) aby też nie było jakiś wałków że któraś drużyna się nie zgadza z wynikiem.
13. W przypadku gdy któraś z drużyn nie rozegra wszystkich spotkań w terminie zostaje ukarana obustronnym walkowerem(0pkt) chyba że okoliczności będą na tyle łagodzące a spotkań mało to wtedy zostanie ogłoszony przez organizatora termin zaległych spotkań(max 7 dni) o ile przeciwnik nie będzie miał nic przeciwko w celu rozegrania zaległego spotkania.
14. Jeśli pomimo przedłużenia ligi o 7 dni drużyna która nie rozegra wszystkich spotkań a spotkań będzie więcej niż 2-3 to zostaje ona automatycznie wyrzucona z ligi a dotychczasowe wyniki tej drużyny zostaną anulowane.
15. O kolejności drużyn w tabeli decydują kolejno punkty,bezpośredni bilans meczów,stosunek bramek,bilans bramek.
Jak jakieś nie jasności,pytania proszę kierować tutaj(mam nadzieję że ich nie będzie :roll: )
Na dzień dobry jak widać każda z drużyn musi ustalić kapitana :!:
Hasło kapitanom roześlę jak już będzie wiadomo ostatecznie ile drużyn wystąpi - narazie trwają zapisy...
Jedynie co jeszcze mogę podać za informację to taką że przed rozpoczęciem ligi aby ten regulamin,składy drużyn się nie zgubiły w tym temacie - wszystko zostanie podane w tym temacie -> http://www.pilka.pl/forum/gry-forumowe/ ... t6524.html

Narazie zapoznajcie się w czym bierzecie udział 8)

Drużyny zapisane do ligi

1 FC Barcelona
BarcaQzyn(c),ddemon,lukinis131,MeToYou
2 Alpaka
fieldy(c),RealFan,Chlopaczek,Enjo's
3 Juventus
maciek_88 (c), arek_ahig, petrdcm,
4 Haxoholicy
Aker(c),bartbuks,Lisek,Vianuch,toporow
5. Damy radę bez Fieldiego
Arwin(c),sbQ,Hyypia,Morrow
6. GPE
MVB(c), piwus, Kamil232, Dudek, Muszeq
7 Por Que
strunin(c), Matriix9,Professor Chaos,LeoMessi10
8. Little Britain vel Brygada Kryzys
Duch, Sergek, Metol, Matt, Magnum, Róża
9. ???
Nirvana, Smashing Pumpkins,barcelowicz

Osoby które się zgłosiły i szukają klubu
1. kaczy
2. TPS rezerwowy bramkarz
3. OliwiaFrida
Dla użytkowników którzy nie wiedzą kto brał udziału w I i II edycji a chcą utworzyć drużynę podaje tematy z listą zgłoszeniową w poprzednich edycjach...
http://www.pilka.pl/forum/wracajac-do-m ... t6511.html
http://www.pilka.pl/forum/wracajac-do-m ... -2850.html
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 14:16 przez ddemon, łącznie zmieniany 9 razy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 sty 2012, 19:29

Moje pytanie jest takie: po co czekac ze startem ligi do 1 lutego? Druzyny juz sa ustalone niech kaczy i barcelowicz dolacza do ktorejs i jedziemy. Co macie zamiar robic przez te 20 dni?
Jezeli komus przeszkadza sesja w grze to po jej zakonczeniu bedzie mial szanse rozegrac swoje mecze skoro terminy konkretnych spotkan sa dowolne. Reszta niech gra.

Kapitanem Alpaki zostanie pewnie Fieldy z racji tego ze ma najszersze kontakty :]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 sty 2012, 19:31

Kupcie SE i przeczytajcie cały wywiad a nie, ferment siejecie :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 sty 2012, 19:46

Chlopaczek
Przyjeło się że start jest od lutego - jeśli inni wyrażą zgodę wcześniejszej rozpoczęcia ligi - ok...Narazie tylko ty piszesz...
Czy skontaktowałeś się z członkami Twojej drużyny czy również tego chcą :P Pozostałe drużyny przyjęły termin ze świadomością że od tego dnia(1luty) rozpocznie się liga także jeśli wola ludu będzie taka jak Twoja to wszystko jeszcze można ustalić np tak że liga rozpocznie się o tydzień wcześniej lecz zakończy się wyłącznie 31 marca bez jakiegoś terminu na przełożone spotkania :) Narazie jest jak jest czyli liga rozpocznie się 1 lutego...
kaczy pisze:Kupcie SE i przeczytajcie cały wywiad a nie, ferment siejecie :lol:
A wyczytałeś w tej gazecie że nie dotykaj gówna póki nie śmierdzi :?: :lol:

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 11 sty 2012, 19:48

szukam drużyny. Troche czuje sie jak Amauri

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 sty 2012, 19:53

ddemon pisze:Przyjeło się że start jest od lutego - jeśli inni wyrażą zgodę wcześniejszej rozpoczęcia ligi - ok...Narazie tylko ty piszesz...
To by mialo sens gdyby druzyny sie jeszcze musialy zebrac cos poustalac a teraz? Jaki jest cel w zwlekaniu 20 dni gdy wszystko jest w zasadzie gotowe? 20 ludzi siedzi codziennie na pokoju ale liga nie ruszy bo nie ma lutego.
Moze jak polscy pilkarze liga jeszcze nie wystartowala a juz jestescie zmeczeni? :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 sty 2012, 20:07

Jeśli osoby, które wysuwały obiekcję odnośnie gry w styczniu je wycofają (Maciek, Maćku! i jeszcze parę osób), myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie by zacząć od razu. Poza tym nie chcę czytać, że ktoś przegrał ligę, bo nie mógł się zgrać/przygotować, że ktoś nie może znaleźć drużyny, bo nie miał dość czasu.

I jestem rozczarowany, że nie zgłaszają się kolejne osoby.... zgłaszać się!!! To, że większość osób zrobiła już drużyny, nie oznacza, że nie ma sensu dołączyć.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 sty 2012, 20:09

Ja praktycznie do końca stycznia nie istnieję ale po ostatnim transferze kaczego jestem pewny, że nasza drużyna poradzi sobie beze mnie więc mają moje błogosławieństwo jak chcą grać :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”