Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 25 gru 2005, 15:47
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:03
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 25 gru 2005, 16:13
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 gru 2005, 16:25
Nagraj jej tonę George'a Michaela i Madonny z lat 80-90, to będzie ok.Niklos pisze: Sluchajcie potrzebuje liste piosenek, które można by było nagrać na płyte dla mamy dla Sylwestra. Mają to być piosenki takie disco do tanczenia z lat 80,90 i wspolczesnych. Czekam na wasze propozycje. Dzieki
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 gru 2005, 16:38
Proszę.Anka pisze:A ja mam prośbę, otóż chodzi o nową płytę Hey - miałby ktoś piosenki z tejże płyty?
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:43
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2R58 ... 1H6KGWX8GH LAP !bagg pisze:Nuttin No Go So bubbling RMX
potrzebuję tej piosenkinie wiem kto ją wykonuję niestety
jakby ktoś wrzucił to byłbym wdzięczny
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 25 gru 2005, 16:54
Zupełnie nie pasuje Geogr Micheal i Maddona [sorry nie zaznaczylem w prośbie] czekam na dalsze propozycjeAnka pisze:Nagraj jej tonę George'a Michaela i Madonny z lat 80-90, to będzie ok.Niklos pisze: Sluchajcie potrzebuje liste piosenek, które można by było nagrać na płyte dla mamy dla Sylwestra. Mają to być piosenki takie disco do tanczenia z lat 80,90 i wspolczesnych. Czekam na wasze propozycje. DziekiTo jest muzyka do tańczenia, czyż nie?
No i Jacksona.
![]()
Pozdrawiam.
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 gru 2005, 17:11
No to nie wiem... ścieżkę z Pulp Fiction albo Dirty Dancing... z filmów sobie coś pościągaj.Niklos pisze:Zupełnie nie pasuje Geogr Micheal i Maddona [sorry nie zaznaczylem w prośbie] czekam na dalsze propozycje Smile pozdro
Baaardzo Ci dziękuję.'Piotrek' pisze:http://rapidshare.de/files/7894408/hey- ... m.ace.html
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 gru 2005, 18:12
no ja również proszę o hasło:)genius pisze:Pieprzony WinRar chce jakiegoś hasłaJesteś chyba bardziej wtajemniczony w życie WinRara, więc zapytaj go o hasło i melduj
![]()
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 18:18
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 gru 2005, 19:34
meecik_mks pisze:a ja bym prosil o nutke " Jest taki dzien.... " wiecie o co chodzi... kiedys to spiewal ktos tam, a teraz bodajze Sumptuastic... chyba
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 25 gru 2005, 21:13
Sorry chłopaki, ale na stronie z której mam link nie ma żadnego hasłasci pisze:no ja również proszę o hasło:)genius pisze:Pieprzony WinRar chce jakiegoś hasłaJesteś chyba bardziej wtajemniczony w życie WinRara, więc zapytaj go o hasło i melduj
![]()
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 22:54
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 25 gru 2005, 23:41
lucas1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 26 gru 2005, 0:08
Jeśli chodzi Ci o tą z napisów końcowych to Boyzone - Picture Of You, ale dopiero jutre moge wrzucic...meecik_mks pisze:prosilbym o jedna piosenke ktorej tytulu nieznam... kto ogladal dzis Fasole to w koncowce filmu leciala ta piosenka jak on jechal tym autem i zwiedzal... jakis facet to spiewa... fajna nuta moze ktos zna ! niech da tytul albo od razu linka ! CYA !
Void
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio