Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 181

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lut 2012, 10:33

Merida wraca,ale watpie,zeby cos sobie pogral. CdR juz nie ma,w LE trzeba bedzie raczej wystawiac najsilniejszy sklad podobnie jak w lidze. Wydaje mi sie,ze Fran bezie musial poszukac sobie nowego klubu latem.

Ciekawe jak bedzie wygladalo logo Volkswagena na koszulkach :)

Nie moge juz sie doczekac niedzieli. Bedzie sie dzialo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lut 2012, 22:20

Koszmar. Kopanina niesamowita. Mam nadzieje,ze Cholo zadziala w szatni,bo z taka gra skonczy sie 1-0 dla VCF po bramce z dupy w ostatniej minucie.

Najlepszy na boisku...Juanfran :angry2:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 lut 2012, 22:42

Mi sie nie chcial otworzyc internet, potem sie otworzyl na ostatnie 15 minut po czym teraz padl link :x :roll: Czekam, az jakis odpali a tymczasem pozostaje mi sledzenie relacji na livesports...

Moze chlopaki sie odblokuja, ale wiadomo, z VCF zawsze nam sie ciezko gra. Co do Juanfrana, to jak zawsze byl lamagowaty, tak ostatnio niezle gra, jakby go podmienili :lol:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 05 lut 2012, 22:55

Masz taki słaby internet? Przecież mnóstwo jest linków sprawnych:)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lut 2012, 23:26

Jak zwykle. Diego kompletnie nie ogarnia w meczach z silniejszymi przeciwnikami,zaczyna mnie to powoli wkurzac. W 60 minucie powinno byc 1-0,nie mam pojecia jakim cudem pilka nie wpadla do bramki po strzale Falcao z bliska.

Cieszy 5 mecz z rzedu bez straty gola,ale w ofensywie straszna bida...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 lut 2012, 23:35

Internet mam istotnie slaby, ale wyglada mi na to, ze dzisiejsze klopoty wynikaja z wczesniejszego wykorzystania gigabajtowych limitow, pewnie znowu siostra cos za duzo ogladala jak jej nie pilnowalam :lol:

Co do meczu, to powiedzialabym, ze pierwszy dosc slabo zagrany po objeciu nas przez Cholo. Calkiem niezle obrona, choc nie rozumiem za bardzo ustawicznego pomijania takiego zawodnika jak Dominguez. Srodek dzisiaj slabo, moj ulubieniec Gabi obnizyl loty :( a Tiago, coz...miewa dobre mecze, ale raczej radykalnej zmiany formy sie u niego nie spodziewam (obym sie mylila), a niestety zaczynam podejrzewac, ze bedzie to ukochany zawodnik Simeone, podobnie jak Mario u Manzano...
Koke powinien zmienic Diego, jako ze podobno zagral dobrze na tej pozycji tydzien temu z Osasuna. W ogole zmiany troche pozno dzisiaj przeprowadzone, moim zdaniem. Troszke slabiej Arda, choc Salvio tez niewiele wniosl do gry. Atak dzisiaj nie bardzo funkcjonowal. No coz, pozostaje cieszyc sie, ze nie wpadlo nic na nasza niekorzysc, remis to ostatecznie nie tragedia.
Oby to byl tylko jakis chwilowy zastoj w grze, bo szlo nam super a zbliza sie powoli mecz z Lazio w LE...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 lut 2012, 23:36

Co to za rekord Courtois próbuje wyśrubować ?? Wyszedłem już z pokoju gdy o uszy mi się coś obiło.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lut 2012, 0:38

Dr.Football1 pisze:Jak zwykle. Diego kompletnie nie ogarnia w meczach z silniejszymi przeciwnikami,zaczyna mnie to powoli wkurzac. W 60 minucie powinno byc 1-0,nie mam pojecia jakim cudem pilka nie wpadla do bramki po strzale Falcao z bliska.

Cieszy 5 mecz z rzedu bez straty gola,ale w ofensywie straszna bida...
A zwyczajnie - Ruiz zablokował :P Tak na serio to sytuacja faktycznie stuprocentowa, a tak klarownej pod waszą bramką sobie nie przypominam.

Kolejny mecz Atletico, który postanowiłem obejrzeć i znowu 0-0. Coś nie mam szczęścia. Chociaż i tak spotkanie ciekawsze niż Marysylia - Lyon(mimo, że paradoksalnie we Francji padły 4 bramki).

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lut 2012, 12:15

Miranda zawieszony,Godin kontuzja. Szkoda,bo o ile jestem za tym,zeby gral Alvaro to duet urugwajsko-brazylijski radzil sobie ostatnio wysmienicie. Z Santander wybiegnal zapewne Dominguez i Perea.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 lut 2012, 1:46

Godin nie wiadomo na jak dlugo kontuzjowany, ale sa juz info, ze moze jednak bedzie gotowy na Racing... A wygladalo to i tak gorzej niz lekkie naciagniecie miesnia. Zreszta, lepiej dac mu odpoczac i niech zagra Alvaro a Perea gdyby wystapil zamiast Mirandy- no coz, w koncu zagralby na swojej wlasciwej pozycji :) Choc rzeczywiscie, jak za Manzano duet Godin- Miranda gral slabo, tak ostatnio mnie zadziwiaja na plus :wink: Ale i tak szkoda Alvaro, ktory nie gra.
No coz, zobaczymy jak to sobie Simeone poustawia przed sobota. Chce Koke w koncu w skladzie od poczatku :!: - nawet jesli mialby zastapic Diego.

W ogole nasza sytuacja z kartkami jest skomplikowana troche, w tym momencie zagrozeni zawieszeniem sa Godin wlasnie, Filipe i co ciekawsze, Falcao :lol: Pytanie, czy sie nam panowie wykartkuja, zeby pauzowac na mecz z Gijon a wrocic na Barce :mrgreen:

Edt: Kurcze, w Pucharze Krola juz nie gramy ( na pocieche jutro do obejrzenia w tv Barca z VCF i polfinaly PNA ) a z Lazio mecz dopiero 16 :cry: Strasznie mi brakuje tych dwoch meczy Atleti w tygodniu, juz nie moge do soboty wytrzymac...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 lut 2012, 3:06

Godin wrocil jednak do treningow, ciekawe, czy jednak zagra w sobote. I licze na Alvaro za Mirande.

Dawno nie bylo plotek transferowych, a tu cos takiego:

http://atleticopoland.com/news/Atletico ... mazem-2336

Nie mam pojecia, czy to czyste plotki, czy jest w tym moze cos z prawdy, w kazdym razie ciekawa plotka, czyzby od przyszlego sezonu kolejny Turek w Atletico :P ? (bo Turan sprawdza sie znakomicie, w sumie jak dla mnie najlepszy transfer chyba poza darmowym Adrianem :D )

Edt: Kadra na Racing: Courtois, Asenjo, Silvio :jupi: , Filipe, Dominguez, Perea i F. Regallon , Tiago, Mario, Salvio, A. Turan, Gabi, Diego, Koke, Juanfran, Adrian, Falcao i Pizzi.

Do skladu wraca Silvio- nawet jesli poki co nominalnie, to i tak sie ciesze :) Warto odnotowac tez obecnosc Regallona z Atleti B- ciekawie by bylo go zobaczyc na boisku. Poza obrona, ktora Cholo bedzie musial sobie ustawic inaczej niz dotychczas reszta skladu raczej powinna pozostac taka, jak ostatnio : Tiago i Gabi plus Diego i Adrian- Falcao- Arda. Choc jak juz pisalam, chetnie zobaczylabym Koke zamiast Tiago czy nawet Diego. Zobaczymy. We wrzesniu na VC wygralismy z Racingiem 4:0 i nie mam nic przeciwko podobnemu wynikowi jutro :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lut 2012, 19:16

JEZUS MARIA 40 MILIONOW ZYWEGO SREBRA NIE TRAFIA Z 5 METROW DO PUSTEJ BRAMKI.

Potne sie dzisiaj przez ten mecz.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 11 lut 2012, 19:24

No Falcao cos ostatnio za czesto pudluje, a liczylam, ze dzisiaj hattricka ustrzeli :roll:

Edt: Cholo zaraz wskoczy na boisko i pokaze im, jak sie gole strzela :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lut 2012, 19:42

To jest szok. Wylaczam,bo kurwicy dostane. 40 okazji,a skonczy sie 0-0. Cyrk.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 lut 2012, 19:49

I jeszcze mi kupon znowu położyli :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”