Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 21 wrz 2013, 22:41
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 wrz 2013, 22:46
Ale właśnie ja nie jestem pewien, choć oglądam ów mecz na żywo i komentatorzy już w końcówce o tym wspominali. Niemniej byo to towarzyskie kopanie więc zależy czy bierze się pod uwagę rozgrywki "o coś" czy absolutnie wszystkie oficjalne mecze.FCB keres pisze:Możliwe Ebi, bo i taką informację ktoś rzucił, a teraz piszesz Ty więc tak zapewne jestTak, czy siak nie ma się czym przejmować, ważne są 3 pkt bez straconych goli i kontuzji.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 wrz 2013, 22:48
nieco rezerwowy?Ebi pisze:Ponoć Barca przegrała posiadanie piłki w sierpniowym meczu z Bayernem (ja wiem, że skład nieco rezerwowy, że mecz sparingowy ale brano pod uwagę wszystkie spotkania i wszystkie rozgrywki)
Hej!Hej!
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 wrz 2013, 22:52
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cruyff » 21 wrz 2013, 23:08
Cruyff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 21 wrz 2013, 23:11
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 wrz 2013, 23:14
Dokładnie, sparingi nie są brane pod uwagę w żadnych statystykach.szefu91 pisze:Od kiedy mecze przedsezonowe to rozgrywki oficjalne? Przecież mecze towarzyskie nie są brane do żadnych statystyk prócz head to head. Nikt się nimi nie interesuje, nikogo one nie obchodzą, bezsensowne byłoby branie ich pod uwagę.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 wrz 2013, 23:15
Więc możesz sprawdzić od ilu nietowarzyskich spotkań Barca przegrała posiadanie piłki? Czy to będzie:szefu91 pisze:Od kiedy mecze przedsezonowe to rozgrywki oficjalne? Przecież mecze towarzyskie nie są brane do żadnych statystyk prócz head to head. Nikt się nimi nie interesuje, nikogo one nie obchodzą, bezsensowne byłoby branie ich pod uwagę. Messi miał by już dwa razy tyle bramek w tym sezonie, bo strzelał Lechii i innym ogórom. A wtedy w lipcu przyjechała Barca B pod nazwą Barcy A.
Nie wiem jakim cudem dziś Rayo wygrało posiadanie, ale piłkarze Katalonii grali wyraźnie bardziej do przodu a nie wszerz. Pewnie taki jednorazowy wyskok.
Ten Montoya to dzisiaj nie wiedział co się dzieje; czuję że to może być ten sam poziom co Bartra, tj. niby fajnie wypromowany bo ze szkółki ale kariery to on nawet przeciwko ogórom nie zrobi.
Neymar ma niesamowitego pecha co do goli, ale asyst to on robi ładnie.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 wrz 2013, 0:12

MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 wrz 2013, 2:45
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 22 wrz 2013, 3:35
Coś czuję, że kilku innych by się znalazło na podium a to, że wybronił dwa karne nie czyni go bogiem. Mignolet grał lepiej i wybronił więcej 100% piłek. Spuszczasz się nad każdym zagraniem barcy jak byś niczego innego nie oglądał albo miał klapki na oczach. Kiedyś zdejmiesz ten plakat ze ściany ?? Nigdy nie widzisz błędów barcy, dla Ciebie ona jest naj naj naj naj itd.DREWNIANY SRACZ pisze:Nie sadzilem ze kiedys to napisze ale Barca posiada obecnie najlepszego bramkarza swiata. Jesli ktos mysli inaczej, radze obejrzec cos z Barceloną. Wiem ze kibic Utd powie De Gea, kibic Juve Buffon, ale Valdes jest obecnie takim przekotem ze szok. Po prostu szok.
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 wrz 2013, 3:47
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 22 wrz 2013, 9:20
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 wrz 2013, 9:50
DREWNIANY SRACZ pisze:Minolet?o litosci.o czym ty mowisz. To nie forum LFC.... moze odrazu przynasz sobie wygrana w LM
juz tu taki byl co oglosil nowego Henrego... niech LFC zaistnienie na forum europejskim wtedy pogagady o Mion... czy jak on tam sie nazywa
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 wrz 2013, 9:51
Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio