ale o co tu pytać jak 95% zagrań monto wykonuje prawą nogą. Te 5 % to do najbliższego aby tylko nie przekłądać piłkiMielibyscie odpowiedz , a nie wdajecie sie w wirtualne przepychanki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 wrz 2013, 13:38
ale o co tu pytać jak 95% zagrań monto wykonuje prawą nogą. Te 5 % to do najbliższego aby tylko nie przekłądać piłkiMielibyscie odpowiedz , a nie wdajecie sie w wirtualne przepychanki
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 13:40
Lol, ale co ma sposób spłaty PSG do tego, ile Milan wydaje co roku?gilardino11 pisze:PSG spłaca Zlatana w ratach czy od ręki21 milionów euro... Już rok bez kontraktu Zlatan także pensje z 2013 nie naliczysz to jak
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 wrz 2013, 13:41
Kolorujesz trochę, tak słabej lewej nie ma. Ale lepszą ma prawą.gilardino11 pisze: ale o co tu pytać jak 95% zagrań monto wykonuje prawą nogą. Te 5 % to do najbliższego aby tylko nie przekłądać piłki
Na moje oko - 65.gilardino11 pisze: Dobra niech będzie 85% ale każdy dłuższy pass, każdy wolny, praktycznie każde uderzenie bije z prawej nogi. Koniec, kropka. Ja nawet nie zaczynam tej dyskusji bo jemu i tak się nie przegada.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 wrz 2013, 13:42
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 13:44
Milan otrzymał 100% kwoty za Ibrę i Silvę w roku 2012, co zaksięgował w bilansie w tym roku.gilardino11 pisze:Ale przecież to wszystko sie kalkuluje. Skoro Zlatana musimy spłacić 8 milionów to w tym roku dostajemy 2 ratę w wysokości 7 milionówKumasz
Zyski z rat też wliczajmy skoro wliaczamy tylko straty człowieku. Weź się opanuj bo brak słów na ciebie...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 wrz 2013, 13:45
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 wrz 2013, 13:49
Nie było consensusu wtedy więc naturalne jest, że nierozstrzygnięty spór musi powrócić10 pisze:Nie wierzę, że ta dyskusja wraca.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 wrz 2013, 13:49
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 13:55
Uczysz się, to dobrze.gilardino11 pisze:czyli 65 milionów płatne z góry a my de jonga ściągneliśmy. To dopiero było mercato
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2013, 14:01
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 wrz 2013, 14:24
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 wrz 2013, 14:26
Dla mnie to też jest niezbadana tajemnica.Co jest w tym Astorim takiego, że chcą go lepsze kluby włoskie, dla mnie on jest mega drewniany, popełnia błędy, średnio idzie mu wyprowadzenie piłki, nie podwyższy wcale poziomu moim zdaniem.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 wrz 2013, 14:27
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2013, 14:31
dołączam się(L)oczkerson pisze:Dla mnie to też jest niezbadana tajemnica.Co jest w tym Astorim takiego, że chcą go lepsze kluby włoskie, dla mnie on jest mega drewniany, popełnia błędy, średnio idzie mu wyprowadzenie piłki, nie podwyższy wcale poziomu moim zdaniem.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 wrz 2013, 14:33
Popełnia błędy (jak każdy obrońca w kijowym bloku), ale drewniany? Facet ma świetną technikę, gra po ziemi to jego jeden z największych atutów, w swoim czasie grywał nawet na boku obrony. Jego słabością jest raczej gra w powietrzu niż aspekty techniczne, a to przecież tytana w powietrzu potrzebuje Milan.Co jest w tym Astorim takiego, że chcą go lepsze kluby włoskie, dla mnie on jest mega drewniany, popełnia błędy, średnio idzie mu wyprowadzenie piłki, nie podwyższy wcale poziomu moim zdaniem.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio