To mi się podoba. Dawno takiego wyniku nie widzieliśmy. Kolejny świetny mecz Barcy a wynik po prostu miażdżący. Taką Barcelonę chcemy oglądać zawsze. Forma przed GD całkiem niezła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 21:26
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2005, 22:47
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 paź 2005, 22:57
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 23:00
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 30 paź 2005, 23:05
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 paź 2005, 23:31
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 31 paź 2005, 9:56
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 10:06
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:16
Na pewno to człowiek rodzi sie i umieraNiggaz pisze:Na pewno strzeli gola na SB.
Larsson jest nawet bardzo dobry ale co do Ezquerro to nie jestem pewnien czy jest aż taki dobry.Gdy grał w Atletic Bilbao to nawet ładnie grał ale czy tak wspaniale ? Barca go sciągnęła i jak narazie nie jest za bardzo eksploatowany ale sezon jest długi i jeszcze pewnie(chyba) będzie miał jakaś szanse żeby udowodnić swoją przydatność dla drużynyDombroś pisze:Nic nie zagrał jeszcze a oprócz Eto'o mamy 2 dobrych snaperów (Larsson i Ezquerro).
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:24
Ilość strzelonych bramek (pomimo fatalnej skuteczności) robi wrażenie i dla mnie nie jest dziwne, że gra. Maxi Lopez to nie wiem kiedy będzie mógł zagrać. Lepiej niech gra Larsson i Ezquerro ewentualnie. Maxiemu trzeba dać szanse tylko nie wiem kiedy. Może w meczu z PAO będzie miał okazję. Argentyńczyk jest w o tyle trudnej sytuacji, że jeżeli zagra przeciętnie (nie wyróżni się niczym pozytywnie) to znowu będzie nagonka na niego, że niepotrzebny.Ultras-Sur pisze:Co do Eto'o dziwie się że On ciągle gra.Już dużo lepiej byłoby gdyby grał Maxi Lopez.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 10:26
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:40
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:57
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 paź 2005, 10:59
Niggaz pisze:Ja również zdaje sobie sprawę z tego, że Eto'o jest tragicznie nieskuteczny, ale pogodziłem się już z tym i wiem, że to się nie zmieni.
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio