F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 182

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 21:26

gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol 8)

To mi się podoba. Dawno takiego wyniku nie widzieliśmy. Kolejny świetny mecz Barcy a wynik po prostu miażdżący. Taką Barcelonę chcemy oglądać zawsze. Forma przed GD całkiem niezła 8) Szkoda, że Eto'o marnował wszystko co się dało. Gdyby wykorzystał chociaż połowę setek jakie miał to wynik byłby jeszcze okazalszy :o Sylvinho pokazuje, że to on powinien być pierwszym lewym defensorem w drużynie (IMHO). Larsson wchodzi i strzela bramki. Oby tak dalej. Ronaldinho czaruje ostatnio w każdym spotkaniu. Chyba najbardziej cieszy mnie gol Puyola. Kto jak kto, ale on na pewno na niego zasłużył. Szkoda, że nie grał Messi chociaż trochę tylko Iniesta, ale to bez znaczenia.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2005, 22:47

w takim meczu jak dzisiejszy Messi nie powinien grac bo po co? sa zmiennicy i im trzeba dac szanse wystepu.
Eto rozegral bardzo slaby mecz i jest to chyba spowodowane jego wyjazdem do ojczyzny.
oprocz Ronaldinho ktory gra swietnie trzeba pochwalic loczka ktory rowniez rozegral dobre spotkanie okraszajac je zdobyciem ladnej bramki

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 paź 2005, 22:57

Wyniku nic tylko pogratulować. 22 strzaly oddane 9 celnych z czego 5 to gole...tym razem bramkarz nie zagrał meczu zycia...No i GD zapowiadają się ekscytująco, oby obie druzyny wystąpiły w najsilniejszych skladach i oby w szczytowej formie...Jak narazie lider sensacyjny Osasuna...tuz za nim Barca i Real, choć kolejność winna być odwrotna do wymieninej :wink: A Dinho chyba zalapal wlaściwy rytm zaczyna wkręcac ludzi w ziemie...Larsson odzywa się powinien czasem wystąpić na szpicy w pierwszym skladzie a nie być dublerem strasnzie nieskutecznego e2...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2005, 23:00

Eto'o powinien stać się ofiarą rotacji w najbliższym spotkaniu z PAO albo nawet i kolejce ligowej a wrócić na GD. Jest cholernie ambitny i dzisiaj miał wyraźnie niezadowoloną minę schodząc z boiska. Dodatkowo gol Larssona też pewnie podziałał na niego. Niech siądzie na ławce a na GD przyjedzie szczególnie zmotywowany i głodny gry. Na pewno strzeli gola na SB. 'Koszmar Pereza' - to do czegoś zobowiązuje :wink:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 30 paź 2005, 23:05

Rok temu na zimę przyszły problemy kadrowe w Barcie.
Teraz nie musimy się już martiwc o kontuzje, bo na każdą pozycje mam nominalnie po dwóch piłkarzy w b. dobrej dyspozycji. 8)
Ciekaw jestem co zrobią w zimę z tym Maxim Lopezem, bo grac to na razie on chyba nie będzie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 paź 2005, 23:31

Mnie cieszy to, że Sylvinho jest w wyśmienitej formie. Jak będzie tak dalej grał to Gio nie ma po co opuszczać ławki rezerwowych po kontuzji. No i w końcu bardzo dobrze zaczyna grać Oleguer, mocno przeze mnie krytykowany. Okazuję się, że na prawej obronie gra jak magister. I bardzo dobrze. Z maczu na mecz coraz lepiej. Zgadzam się z Niggazem, Eto'o powinien troszeczkę odpocząć.Jeden mecz mu wystarzy, tak sądze. Ja dałbym szansę Maxiemu. Dużo nie pograł w tym sezonie, no i może strzeliłby drugą bramkę dla Barcy. Zobaczymy co nasz Mister wymyśli podczas meczu z Panathinaikosem.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 31 paź 2005, 9:56

Zgadzam się z Wami panowie...Eto'o możliwe, że dostał lekkiej zadyszki...nie dziwie się mu wcale a wcale..po kilku słabych wreszczcie nadeszły mecze dobre..ale odpoczynek jest potrzebny..szczerze mówiąc, chciałbym zobaczyć Maxi'ego w akcji..ciekawe co by pokazał....nie od dziś wiadomo, że konkurencja w składzie działa pozytywnie na piłkarzy..może potrzebna jest nutka takiej niepewności w szeregach Barcy...grają dobrze, chociaż sam Samuel chciałby grać lepiej....
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 10:06

Zgadzem sie ż wami. Eto'o walczy o króla strzelców ale jak będzie grał co mecz to nawet nie dociągnie do końca sezonu..Jeśli jeden (ewentualnie dwa) mecz odpocznie na ławce to napewno dobrze mu zrobi a inni napstnicy będą mieli pole do popisu 8) .Eto'o jak wiem razem z Kamerunem nie zakwalifikował się do Mundialu, więc teraz skupi się na Pichichi i Barcelonie. Jeżeli złapie pod koniec sezonu jakąś kontuzje to nie będzie rozpaczał żą stracił wielką impreze...Dla mnie Maxi'ego powinni wypożyczyć. Nic nie zagrał jeszcze a oprócz Eto'o mamy 2 dobrych snaperów (Larsson i Ezquerro).
Nastepny mecz z Panathinaikosem na własnym stadionie :twisted: z naszymi kibicami nie powinno być trudno o 3 punkty.I dobrze jeśli Eto'o nie zagrał by właśnie w tym meczu bo awans z grupy (praktycznie)mamy zapewniony :smoke: .

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:16

Niggaz pisze:Na pewno strzeli gola na SB.
Na pewno to człowiek rodzi sie i umiera :wink:

Co do Eto'o dziwie się że On ciągle gra.Już dużo lepiej byłoby gdyby grał Maxi Lopez.Został kupiony po to aby tylko strzelić Chelsea 1 bramke a poźniej ławka rezerwowych
Dombroś pisze:Nic nie zagrał jeszcze a oprócz Eto'o mamy 2 dobrych snaperów (Larsson i Ezquerro).
Larsson jest nawet bardzo dobry ale co do Ezquerro to nie jestem pewnien czy jest aż taki dobry.Gdy grał w Atletic Bilbao to nawet ładnie grał ale czy tak wspaniale ? Barca go sciągnęła i jak narazie nie jest za bardzo eksploatowany ale sezon jest długi i jeszcze pewnie(chyba) będzie miał jakaś szanse żeby udowodnić swoją przydatność dla drużyny
Jak Eto'o dalej będzie grał bez odpoczynku to za dużo bramke nie strzeli

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:24

Odnoszę wrażenie, że conajmniej kilka osób nie wie o tym, że Eto'o w pewnym momencie wyjedzie na Puchar Afryki z Kamerunem i nie będzie mógł zagrać w całkiem pokaźnej ilości spotkań. Między innymi dlatego teraz musi grać w miarę często, aby nastrzelać trochę bramek jeżeli chce się liczyć w walce o pichichi.
Ultras-Sur pisze:Co do Eto'o dziwie się że On ciągle gra.Już dużo lepiej byłoby gdyby grał Maxi Lopez.
Ilość strzelonych bramek (pomimo fatalnej skuteczności) robi wrażenie i dla mnie nie jest dziwne, że gra. Maxi Lopez to nie wiem kiedy będzie mógł zagrać. Lepiej niech gra Larsson i Ezquerro ewentualnie. Maxiemu trzeba dać szanse tylko nie wiem kiedy. Może w meczu z PAO będzie miał okazję. Argentyńczyk jest w o tyle trudnej sytuacji, że jeżeli zagra przeciętnie (nie wyróżni się niczym pozytywnie) to znowu będzie nagonka na niego, że niepotrzebny.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 10:26

Ultras-Sur wiesz Ezquerro jest troszke niedoceniany przez Ryjka.. Jeżeli już go wpuści to przeważnie na pomoc.. Ale jednego gola już ma na swoim koncie :wink: .Ale wątpie żeby Rijkaard ryzykowal i wpuścił na meczu Barca-Real..W sumie jest dobry ale napastnikówm mamy lepszych :lol: Ale za to jest dobrym rezerwowym.Masz racje, sezon jeszcze będzie trwał troche i może się rozegra chłopak.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:40

Wiem że Eto'o na Puchar Afryki pojedzie :roll: Wiem ejdno że jesli Maxi nie będzie grał w miare regularnie to za wielkiego pożytku z niego nie będzie i tak samo będzie z Ezquerro.Trzeba dac im szanse ale nie np wpuścić ich na ostatnie 10 minut bo to nie ma żadnego sensu,przynajmniej ok 40 minut i wtedy dopiero można ocenić czy zagrał w miare dobrze czy tez źle.Owszem Eto'o strzelił dużo bramke i ich ilośc budzi u niektórych respekt ale zobaczcie ileż On akcji 100% zmarnował :!: Jeśli byłby troche bardziej skuteczny to miałby troche wiecej strzelonych bramke.Oczywiste jest że nie może każdej akcji kończyć bo jest tylko człowiekiem :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 paź 2005, 10:47

Ja również zdaje sobie sprawę z tego, że Eto'o jest tragicznie nieskuteczny, ale pogodziłem się już z tym i wiem, że to się nie zmieni. On po prostu taki jest. Nie mniej jednak dopóki będzie strzelał tych bramek sporo to wszystko będzie dobrze. Co do Ezquerro i Maxiego to ciężko znaleźć czas dla nich, że tak powiem. Gramy jednym wysuniętym napastnikiem. Nawet jeżeli nie gra Samuel to pierwszy w kolejce jest niewątpliwie Henka. Dopiero później można ewentualnie liczyć Maxiego bo Santi może grać zamiast Giuly'ego lub Ronaldinho. Jak do tej pory nie było zbyt wielu okazji, żeby dać Lopezowi więcej czasu. Każdy mecz jest ważny. Trzeba walczyć o każdy punkt a wystawienie Maxiego zamiast Eto'o czy Larssona to duże ryzyko. Dopiero w LM prawdopodobnie dostanie szanse gdy w grupie będzie już pozamiatane.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 10:57

Chciałbym zauważyć iż kiedy sytuacja w grupie będzie jasna to Barca sobie w pewnym stopniu odpuści te ostatnie mecze i napastnicy(powiedzmy że Maxi lub Santiago) nie będą mieli aż tylu okazji żeby strzelać bramki a możliwe nawet że nie wytrzymają kondycyjnie danego meczu gdyż dłuższa przerwa w grze na nikogo dobrze nie wpływa.Wtedy ich wystepy nie będzie można jednoznacznie ocenić.Takie jest moje zdanie :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 31 paź 2005, 10:59

Niggaz pisze:Ja również zdaje sobie sprawę z tego, że Eto'o jest tragicznie nieskuteczny, ale pogodziłem się już z tym i wiem, że to się nie zmieni.

heheh bo to jest tak : Eto'o nie strzela w takich sytuacjach jakich powinien, a w takich w których nie powinien :wink: trochę pokręcone ale to tak mniej wiecej wygląda. Ezquerro jest bardziej zmiennikiem Ronaldinho a jak wiadomo, że jak Ronnie nie ma kontuzji to nie za bardzo będzie zmieniany. Za Giuly'ego wchodzi Messi. Chociaż oczywiście może być inaczej. Za Samuela najlepiej jak zagra Larsson bądź Maxi, najlepeij po połowie każdy.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”