Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 mar 2007, 12:50
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 mar 2007, 14:12
Boruc ? nie miał za dużo okazji do pokazania się, Błaszczykowski walczył o piłkę, żeby wszyscy piłkarze tak jak wczoraj Kuba walczyli o piłkę - byłoby dobrze.Bonso pisze:. Pod koniec meczu, kilka razy sie wrócił i odebrał piłke i to dla niego na plus, a tak ? Biegał, próbował dryblować, ale najczęściej tracił piłkę. Tak samo Krzynówek. Generalnie gra Polaków zupełnie mi się nie podobała. Na plus Żurawski, Dudka i Boruc.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 mar 2007, 15:05
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 mar 2007, 16:29
Bonso pisze:Żurawski w tym meczu był najlepszy na boisku, strzelił bardzo ładnego gola, wtedy kiedy ten gol był potrzebny. Zagrał tak, jak napastnik powinien grać
Chyba kompletnie inne spotkania ogladalismy, nie moge dotrzec do indywidualnych statystyk, ale myśle ze Błaszczykowski wraz z Krzynowkiem mieli wiecej udanych dryblingów niz Żurawski i co wazne tracili mniej pilek.Bonso pisze:rzynówek z Błaszczykowskim wczoraj przypominają mi się w akcjach, gdzie biegną skrzydłem, przechodzą może jednego przeciwnika, żeby na nastepnym stracić piłkę i się przewrócić. Chociaż masz rację, to było sianie zamętu, szkoda że nic z tego nie wychodziło...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 mar 2007, 16:51
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 maja 2007, 16:12
90 m pisze:Trener reprezentacji Polski, Leo Beenhakker, został mianowany tymczasowym trenerem holenderskiej drużyny SC Feyenoord - poprowadzi drużynę z Rotterdamu w barażach o udział w Pucharze UEFA.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 05 maja 2007, 16:25
franz pisze:90 m napisał:
Trener reprezentacji Polski, Leo Beenhakker, został mianowany tymczasowym trenerem holenderskiej drużyny SC Feyenoord - poprowadzi drużynę z Rotterdamu w barażach o udział w Pucharze UEFA.
the hammers
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2007, 16:42
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 maja 2007, 16:43
i to największy problem.Jarzinho pisze:w Rotterdamie
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2007, 16:46
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Football Player » 05 maja 2007, 22:00
Wydaje mi się, że nie. Mam tylko nadzieję, że nasz Leo będzie się przykładał do trenowania kadry tak, jak to robił dotychczas.Cris7 pisze:Czy selekcja kadry straci na tym, że w Lubinie usiądzie na trybunach Dziekanowski, a nie Beenhakker?
The Football Player

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2007, 22:01
Ale on tej kadry nawet na oczy nie zobaczy, a co tu mówić w ogóle o trenowaniu...The Football Player pisze:Wydaje mi się, że nie. Mam tylko nadzieję, że nasz Leo będzie się przykładał do trenowania kadry tak, jak to robił dotychczas.Cris7 pisze:Czy selekcja kadry straci na tym, że w Lubinie usiądzie na trybunach Dziekanowski, a nie Beenhakker?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 maja 2007, 17:34
Troche dziwna ta kadra. W podstawowym grupie grajacy przeciętnie słabym Widzewie Jakub Wawrzyniak. A w ataku też kilka pomyłek. Na liscie rezerwowej Ireneusz Jeleń a w "pierwszym składzie" Mariusz Ujek i Grzegorz Rasiak pomijając już to że Zurawski i Matusiak ostatnio graja od świeta. Pozostaje wierzyc Leo i czekać na dobre wyniki oby jego decyzje były słuszne.PZPN pisze:Kadra na mecze z Azerbejdżanem i Armenią:
Bramkarze: Artur Boruc (Celtic FC), Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa).
Obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakós SFP (Pireus)), Jacek Bąk (Al-Rayyan), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Paweł Golański (Korona Kielce), Jakub Wawrzyniak (Widzew Łódź), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków).
Pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (BV Borussia 1909 (Dortmund)), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak (Boavista FC), Rafał Murawski (Lech Poznań), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin).
Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic FC), Radosław Matusiak (US Città di Palermo), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Marek Saganowski (Southampton FC), Mariusz Ujek (GKS Bełchatów).
Lista rezerwowa: Tomasz Kuszczak (Manchester United FC), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Maciej Iwański (Zagłębie Lubin), Robert Kolendowicz (Zagłębie Lubin), Łukasz Piszczek (Zagłębie Lubin), Bartłomiej Grzelak (Legia Warszawa).
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 maja 2007, 17:46
No troszkę tak, szczególnie w ataku. W meczach z takimi rywalami spokojnie można było dać pograć Wichniarkowi, który ostatnie jest w całkiem wysokiej dyspozycji. Żurawski owszem jest klasowym piłkarzem, ale nie gra i nie strzela, podobnie Matusiak. Obecność Jelenia na liście rezerwowych to już zupełnie jakieś nieporozumienie, patrząc na to kto zamiast niego znalazł się wśród powołanych. Także ogólnie jestem nieco zdegustowany niektórymi powołaniamifranz pisze:Troche dziwna ta kadra.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 maja 2007, 17:50
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio