Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 182

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lut 2012, 19:57

Ide sie nachlac. Nie wierze w to co sie wlasnie stalo. Zamiast dwucyfrowki remis z ogorami.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 11 lut 2012, 20:07

W koncu przyszedl ten slabszy moment w grze odkad objal nas Cholo...Ale okazje to marnujemy jak za Manzano :lol: Zly prognostyk przed meczem z Lazio :? Gramy brzydko i w dodatku nieskutecznie. Simeone musi chlopakom porzadnie przetrzepac tylki przed czwartkiem.

Tez sie wkurzylam i ide na Ghane z Mali.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 lut 2012, 0:10

A tu sie akurat wyjatkowo z Toba nie zgodze atlantko :wink: Atleti zagralo naprawde dobre spotkanie,praktycznie miazdzac rywala przez wieksza czesc meczu. Zabraklo jedynie skutecznosci. Wierz mi,ze inaczej bysmy zapatrywali sie na to wszystko gdyby np. Falcao zamiast bawic sie w jakies wslizgi,spokojnie skierowal pilke do pustej bramki...

Nie jest zle,choc 5 minut po meczu mialem ochote rozniesc chate :lol: Teraz najwazniejsze to zrobic dobra zaliczke w Rzymie i OBLIGATORYJNIE zdobyc 3 punkty w Gijon.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 lut 2012, 0:29

Piszac o Athletic nie mialam na mysli akurat tego spotkania, tylko raczej ogolnie ich gre w tym sezonie :wink: No i my nie mielismy takiego wyniku jak oni w CdR z Mirandes 6:2 pozazdroscic i wyniku, i Marcelo Biellsy na lawce trenerskiej :mrgreen: Ale nie narzekam, Cholo tez robi swietna robote, tylko ostatnio jakos gramy gorzej, te dwa ostatnie mecze- nie wiem, moze sie myle, ale dotad gralismy super az cos siadlo. Ale znajac Cholo, to zmotywuje ich jak trzeba, niech robi, co chce, ale MUSIMY ograc Lazio, innej opcji nie uznaje :P
A wracajac do dzisiaj, to byla wyjazdowka, tylko jak sie nie wkurzac, jak remisujemy mecz, ktory byl do wygrania. Z Gijon znowu gramy na wyjezdzie, wiec moze byc roznie, ale to tez pewnie bedzie zalezalo od tego, w jakim zespol bedzie nastroju po LE. No a potem, wiadomo co Sad Ostateczny :lol: , tyle ze u nas na VC. Boje sie tego meczu z Barca, bo po wrzesniowym zespol sie zawiesil na baaaardzo dlugo, licze, ze teraz tak nie bedzie :wink:

Ps. Ciekawe, ile megabajtow zjadlo mi ogladanie Betisu, musi starczyc do 25 jeszcze na 2 mecze Atleti :roll:

Ps. 2 Tiago ma uraz uda a Filipe nie zagra z Gijon za kartke, kto na lewa obrone?Antek Lopez tez mial jakis uraz, zdaje sie.

Po zastanowieniu wychodzi mi cos takiego: Tiago raczej na pewno nie zagra z Lazio (i byc moze z Gijon), wiec jest szansa dla Koke, chyba ze tfu, odpukac, Cholo postawi na Mario.
Filipe wykartkowany na Gijon, wroci na Barce i oczywiscie gra z Lazio. Godin nie wiadomo, kiedy wroci do gry, ale jest Alvaro jakby co. No i pozostaje problem Falcao (w kontekscie meczow ligowych), nie moze zalapac kartki za tydzien zeby grac z Barca... Moze niech go Cholo posadzi z Gijon?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2012, 1:36

Dzisiaj Lazio ! Zaostrzylem sobie apetyt meczami LM.

Co do skladu to ja widze to tak:

Courtois

Juanfran --- Godin --- Alvaro --- Kasmirski

------------ Gabi -------- Koke ---------------

Adrian ---------- Diego ----------- Arda

Falcao

Choc zapewne zamiast Koke wybiegnie ktos z dwojki Assu & Mario...

Fotki ze spotkania z Benkiem XVI:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 1:44

Kadra na dzisiejsze Lazio:

Courtois, Asenjo, Juanfran (ostatnio go wymieniaja juz po przekwalifikowaniu sie :P - jako obronce), Silvio, Perea, Miranda, Godin, Dominguez, Filipe, Mario Suarez, Gabi, Assuncao, Koke, Diego, Salvio, Pizzi, Arda Turan, Adrian, Falcao i Salvio (ciekawe, ze wymieniony jako napastnik).

Pewnie chlopaki wyjda ulubiona "paczka" Cholo, czyli Courtois- Juanfran (lub Silvio, ale watpie)- Godin- Miranda- Filipe- Gabi- ktos zamiast Tiago :lol: - Diego- Adrian- Falcao- Turan. Jedyna roznica w tym wypadku to nieobecnosc kontuzjowanego Tiago, i tu jestem ciekawa, na kogo postawi Cholo, moze w koncu na Koke, ciagle czekam, az mlody Hiszpan dostanie prawdziwa szanse... Choc musze przyznac, ze Gabi spisuje sie ostatnio slabiej, moze wiec pora na jakies inne ustawienie pomocy?Jak rotacje Manzano wychodzily nam na ogol bokiem, tak w przypadku Simeone przydaloby sie czesciej probowac innego skladu zamiast wystawiac ciagle ta sama 11stke. Ciekawe, czy Godin juz zdrowy zeby grac normalnie z Miranda. W sumie chcialabym, zeby zagral Alvaro,dobrze sie spisal w sobote a przeciez ostatnio raczej na lawce siedzi.

Co do samego meczu- z tego, co czytalam, Lazio gra w kratke, choc nie widzialam zadnego ich meczu, wiec trudno mi sobie wyobrazic tak naprawde, jak moze sie ulozyc dzisiejszy mecz. Gramy na Stadio Olimpico, wiec remis pewnie bylby dobra zaliczka, choc ambitny Cholo na pewno probowal nastawic chlopakow tak, zeby powalczyli o wygrana a przynajmniej taka mam nadzieje :wink:

Przy okazji bytnosci w Rzymie:

http://www.atleticopoland.com/news/Druz ... iezem-2367 :wink:

Biedny Arda :mrgreen: A Papiez dostal koszulke Atletico :D

Edt:Doktorze, ubiegles mnie :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2012, 1:51

Salvio (ciekawe, ze wymieniony jako napastnik).
Z Lanus przychodzil jako napastnik. Dopiero w Europie na stale przekwalifikowali go na skrzydlowego :wink:

Co do skladu to mam jedynie dwa male zyczenia - Koke & Alvaro w podstawowym skladzie. Jezeli zobacze ich dwoch od poczatku to moge nawet Mario wybaczyc :mrgreen: W II polowie chcialbym zobaczyc Salvio,najpewniej za Adriana,ktory fatalnie zagral z Santander.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 2:05

A Juanfran przyszedl do nas jako prawodkrzydlowy i sie przekwalifikowal na prawego obronce i to z jakim skutkiem :mrgreen:
Fajnie gra ale ja chetnie zobaczylabym w koncu Silvio. A co do Salvio to fakt, zapomnialam o tym, choc jakis czas temu, jeszcze za Manzano pisalismy o tym, ze Salvio moznaby wystawic kiedys jako napastnika; ciekawe, co by z tego wyniklo. Choc w tym monencie skrzydlowych mamy jak na lekarstwo. Adrian rzeczywiscie mnie troche martwi, moze powinien odpoczac i wtedy bylaby okazja sprawdzic opcje z Salvio. Ale cos czuje, ze Cholo w razie zmiany zastapi Adriana Pizzim.
A co do pomocy, rzeczywiscie moze zagrac Mario. A ciekawe, bo nie pamietam, czy Assu w ogole zagral po objeciu nas przez Cholo, ale chyba nie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2012, 2:10

bo nie pamietam, czy Assu w ogole zagral po objeciu nas przez Cholo, ale chyba nie.
Zagral. Wszedl na koncowke meczu z RSSS :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2012, 18:19

Skład: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe - Diego, Gabi, Mario, Koke - Adrian, Falcao

Arda na lawce. Bez skrzydel dzisiaj. Czarno to widze...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 19:40

Gol dla Legii, gol dla Atleti, to rozumiem :D

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lut 2012, 19:44

Dobrze, że wybrałem Atletico do oglądania :D Miejmy nadzieję, że Los Rojiblancos wbiją jeszcze coś !

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 19:49

Tez mam taka nadzieje :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 lut 2012, 19:53

Znakomity wynik i bardzo dobra gra jak na razie. Adrian skutecznie zaciera zle wrazenie po kiepskim meczu z Santander. Diego super,Radamel robi co trzeba,defensywa poprawnie,nawet Mario dzisiaj nie odstaje. Koke - wiecej tego chlopaka !!! Aha,no i Juanfran kolejny koncert :jupi:

Babola Courtoisa przemilcze,bo ostatnio bronil swietnie i nie mam ochoty sie nad nim pastwic.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 20:07

Koke gra dobrze gdziekolwiek by go nie ustawic. Sklad w sumie byl bliski tego, co przewidywalismy, moze co najwyzej dziwic brak Ardy, ale gramy dobrze, wiec Cholo widac ma nosa :lol: Juanfran :brawo: To teraz przycisnijmy i dawac wiecej bramek. Dla Atletico oczywiscie :)

Edt: Turan :roll: co to by byla za bramka!

3:1 dla nas. Ladnie. To teraz wygrac na VC jak najwyzej :D Za bardzo mi net mulil, zeby oceniac poszczegolnych zawodnikow, ale nasi zrobili co mieli do zrobienia i to jest najwazniejsze. Teraz w lidze wyjazdowka z Gijon, trzeba sie postarac wygrac bo potem czeka nas Sad Ostateczny :lol:

Btw, jesli awansujemy do 1/8 finalu to na kogo trafiamy?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”