Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 182

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 21:27

*_Zaza_* pisze:O Adriano może pisać psioczyć a on strzeli hattricka i zamknie mordy wszystkim.
Nie sądzę. Co mi z tego, że walnie pięć bramek Ascoli czy innej Messinie jak jego bramki były potrzebne teraz, w meczach z Viloą i Juve. :evil:
*_Zaza_* pisze:masz racje przytył troche ale to masa mięsniowa
W sumie to mało ważne czy mięśnie czy tłuszcz – przecież Pudziana w ataku nie chcemy mieć. :P We wszystkim trzeba mieć umiar. Zamiast skupić się na odzyskaniu formy to on chodzi sobie na siłkę żeby na dyskotece dobrze wyglądać :D . Wiadomo, że na siłowni szybkości nie odzyska. :wink:
*_Zaza_* pisze:Ale wiesz jak potrafi operowac lewa noga i co znaczy forma jego.
Wiem wiem ale też wiem że prawą to on się tylko podpiera a napadzior tej klasy powinien grać obiema nogami.
*_Zaza_* pisze:dobrze mówie ?
Dobrze prawisz :wink:
serek408 pisze:pozostali jeszcze Juve (a jak!) i
To jest nie możliwe, przecież oni płacą max kontrakty 3 mln za sezon a on chce coś koło piątki. :wink:
serek408 pisze:Viola.
Po pierwsze BAllack raczej nie chciałby to takiej drużyny przechodzić. Po drugie nie skąd na to kaskę by wzięli – chyba nie chcą znowu klubu na dno sprowadzić
serek408 pisze:Zico przyznaj ściągałeś
Zdradliwa wena – raz jest, raz jej nie ma :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lut 2006, 21:54

Zico_FCI pisze:przecież oni płacą max kontrakty 3 mln za sezon a on chce coś koło piątki. Wink
serek408 napisał:

:angry: Nie ma to jak wypowiadanie się nie mając pojęcie o sytuacji w danym klubie. To tak lekkimi słowami.
Zico_FCI pisze:Nie sądzę. Co mi z tego, że walnie pięć bramek Ascoli czy innej Messinie jak jego bramki były potrzebne teraz, w meczach z Viloą i Juve

Taaa, czy innemu Milanowi :? !?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 22:16

bagg pisze:Nie ma to jak wypowiadanie się nie mając pojęcie o sytuacji w danym klubie. To tak lekkimi słowami.
A kto ma większy ? Trzy albo cztery nie pamiętam dokładnie...
bagg pisze:Taaa, czy innemu Milanowi
To było dawno i nie prawda . Po za tym to nie był mecz decydujący i nie pięć tylko dwie :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lut 2006, 22:24

Zico_FCI pisze: A kto ma większy ? Trzy albo cztery nie pamiętam dokładnie...

To się nie wypowiadaj. Proste?

Del Piero, Nedved, Thuram, Vieira, Trezeguet, Buffon mają kontrakty po mln euro za sezon. Taki Canna ma 4,5 mln euro.

Aha i jeszce chcialbym zauważyć, że najepiej zarabiający w Interze Adriano dostaje 'tylko' 4,5 mln. Więc stwierdzenie, że Juve stać tylko na 3-milionowy kontrakt jest conajmniej nie na miejscu.

No cóż...jaki zespół taka płaca :roll: ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 22:34

Zico musze Ci powiedziec że Bagg ma całkowitą racje z tym 'tylko" Bo to pokazuja liczny.

Wiesz może zabrakło bramek Adriano w meczu z Viola czy Juve ale też nie może całego ataku opierać na Adriano ? swoje strzelił - nie prawdasz ? Martins w połowie mu nie dorównuje :wink: Na tym to polega by sie uzupełniać Jeden ma dołek drugi "ciągnie gre" :wink:

Zico_FCI pisze:Wiem wiem ale też wiem że prawą to on się tylko podpiera a napadzior tej klasy powinien grać obiema nogami.

:roll: No tak coś w tym jest. Ale to musisz wierzyć w to że młody jeszcze i druga noge też "opanuje" zreszta mało jest piłkarz ktory operuja tylko jedna noga ? przekładają piłki na siłe itd. :wink:

Zawsze się mówi że 28/29 lat to najlepszy czas dla piłkarza - taki napastnik ma wtedy coraz niej takich "syndromów młodośc" - swoje już strzelił, ugrał - a i uzupełnianie sie mu nie obce :)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 22:44

bagg pisze:Proste?
Nie. I co ?
bagg pisze:Taki Canna ma 4,5 mln euro.
Nie wydaje mi się.
bagg pisze:Adriano dostaje 'tylko' 4,5 mln.
7.5 - Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz...
bagg pisze:Więc stwierdzenie, że Juve stać tylko na 3-milionowy kontrakt jest conajmniej nie na miejscu.
Gdzie napisałem, że to tylko ?
bagg pisze:No cóż...jaki zespół taka płaca
Goń się.

edit
*_Zaza_* pisze:nie może całego ataku opierać na Adriano ?
Nie. Ale wypadałoby żeby od czasu do czasu coś strzelił za tą kasę co zgarnia od klubu.
*_Zaza_* pisze:Martins w połowie mu nie dorównuje
Od Martinsa tyle się nie wymaga bo to nie jest taki typ co by ciągle strzelał. PO za tym prze miesiąc go nie było i ma prawo być w słabszej formie.
*_Zaza_* pisze:No tak coś w tym jest. Ale to musisz wierzyć w to że młody jeszcze i druga noge też "opanuje" zreszta mało jest piłkarz ktory operuja tylko jedna noga ? przekładają piłki na siłe itd.
Wydaje mi się, że tego to trzeba się w juniorach nauczyć bo później to chyba już nie da rady.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 lut 2006, 22:56

Zico_FCI pisze:7.5 - Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz...
:shock: Według liczb, które jeszcze niedawno ktoś podawał to najlepiej zarabiającym piłkarzem we Włoszech jest Totti, który zarabia 5,8 mln € za sezon więc jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln przy czym stałby się najlepiej zarabiającym piłkarzem na Półwyspie Apenińskim[/u]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lut 2006, 22:59

ZICO_FCI pisze:7.5 - Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz...
Ile :shock: Tyle to chyba nawet Szewa nie dostaje :P
ZICO_FCI pisze:Nie wydaje mi się.
Przemawia przez Ciebie zazdrość że Juve płaci tyle kasy zawodnikom :?: :> Wydaje mi się że im mniej tym lepiej ;) nie robi na mnie wrażenia że piłkarze Milanu zarabiją tylko a np. Interu tyle. Ale niestety Milan jest w czołówce :?
Tomusmc pisze:Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln
No właśnie chce :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 23:07

Tomusmc pisze:Według liczb, które jeszcze niedawno ktoś podawał to najlepiej zarabiającym piłkarzem we Włoszech jest Totti, który zarabia 5,8 mln € za sezon więc jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln przy czym stałby się najlepiej zarabiającym piłkarzem na Półwyspie Apenińskim
Łukasz[ACM] pisze:Ile Tyle to chyba nawet Szewa nie dostaje
Tle zarabia(cyba bo już mam wątpliwości) (miej więcej) po podpisaniu nowego (już nie tak nowego) kontraktu do 2010 roku (wcześniej zarabiał 4,5) – najwięcej we Włoszech i zdecydowanie jak dla mnie za dużo.
Łukasz[ACM] pisze:Przemawia przez Ciebie zazdrość że Juve płaci tyle kasy zawodnikom Wydaje mi się że im mniej tym lepiej nie robi na mnie wrażenia że piłkarze Milanu zarabiją tylko a np. Interu tyle. Ale niestety Milan jest w czołówce
Zupełnie nie o to mi chodzi. Po prostu słyszałem/czytałem gdzieś, że Juve ma taką zasadę, że nie płaci piłkarzom kontraktów powyżej jakiejś kwoty. NA początku chyba ją trochę zaniżyłem. Dla mnie też im mniej w tej kwestii tym lepiej.
Łukasz[ACM] pisze:Tomusmc napisał:
Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln

No właśnie chce
Chce ale nie dostanie bo Juventus nie płaci takich kontraktów. :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 23:10

Zico mylisz się :!: naprawde :!:

Najwiecej zarabia za sezon - Totti 5,8 euro ....

A potem od 4 do 5 tacy piłkarze jak np.

Buffon, Del Piero Nedved, Trezeguet, Thuram, Shevchenko, Rui Costa, Kaka, Nesta Inzaghi, Maldini, Adriano, Samuel, Veron, Mancini (trener)

Na 100% nie zarabia 7,5 banki za sezon. :wink:

Najwiecej na piłkarzy w tym sezonie [jak i popszednim] wyda Milan potem Juve i potem Inter choć róznice są "mało." ... małe no kilka milionów

Naprawde czytałen nie dawno cos na ten temat a pamięc mam dobra :]

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 lut 2006, 23:14

Zico_FCI pisze:Tle zarabia(cyba bo już mam wątpliwości) (miej więcej) po podpisaniu nowego (już nie tak nowego) kontraktu do 2010 roku (wcześniej zarabiał 4,5) – najwięcej we Włoszech i zdecydowanie jak dla mnie za dużo.

Zakręciłes sie niezle :lol: daj jakiegos linka do tej rewelacji to uwiezymy :lol:
Zico_FCI pisze:Zupełnie nie o to mi chodzi. Po prostu słyszałem/czytałem gdzieś, że Juve ma taką zasadę, że nie płaci piłkarzom kontraktów powyżej jakiejś kwoty.
W "Naszym Dzienniku" :roll:

Zico_FCI pisze:Chce ale nie dostanie bo Juventus nie płaci takich kontraktów. Razz
Rozwalasz mnie normalnie :lol: Gdzies dzwonia ,ale nie wiesz w ktorym kosciele :? Według ciebie Juventus nie płaci kontraktów powyzej 3,4 mln tylko ,ze Del Piero np. dostaje ponad 4,5 ,a Zlatan na dniach podpisze kontrakt do 2011 na kwote 5-6 mln za sezon gry. Najprawdopodobniej bedzie to kwota 5 mln.

:lol:
Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lut 2006, 23:18

Generalnie zarobki piłkarzy są kosmiczne :P Jak patrze że w Angli się zarabia tygodniowo 120tys funtów i przelicze to na złotówki to zastanawiam sie gdzie jest sprawiedliwość :P
Ibrahimovic pisze: Zlatan na dniach podpisze kontrakt do 2011 na kwote 5-6 mln za sezon gry. Najprawdopodobniej bedzie to kwota 5 mln.
Hmm 5-6 mln, wydaje mi sie że to naprawde za dużo :? Mogą się potem pojawić problemy w Juve typu " ja też chce tyle " a przecież Ibra od reszty zespołu nie odbiega aż tak bardzo. Taka kasa może mu też zaszkodzić ;)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 23:26

Dobra już już zakręciłem się jak słoik dżemu ale i najlepszym się zdarza. (Przynajmniej pierwszy raz znalazłem się w ZŁOTYCH USTACH) :P
Ibrahimović pisze:daj jakiegos linka do tej rewelacji to uwiezymy
No właśnie szukałem ale jakoś znaleźć nie mogę. Na Inter.it oczywiście nie podali kwoty :?
Ibrahimović pisze:W "Naszym Dzienniku
Wiem, że to Twoje główne źródło wiedzy ale wybacz ja nie czytuje tego.
Ibrahimović pisze:Rozwalasz mnie normalnie Gdzies dzwonia ,ale nie wiesz w ktorym kosciele Według ciebie Juventus nie płaci kontraktów powyzej 3,4 mln tylko ,ze Del Piero np. dostaje ponad 4,5 ,a Zlatan na dniach podpisze kontrakt do 2011 na kwote 5-6 mln za sezon gry. Najprawdopodobniej bedzie to kwota 5 mln.
Media kłamią :twisted: i koniec dyskusji. Chyba że ktoś znajdzie zarobki Adriano :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 23:40

Zico 4,5 miliona po podpisaniu nowej umowy na 100% chcesz innych graczy np. Interu ? Napisz jakich ? to Ci znajde może nie teraz ale jutro do 5 zarabiaja na bank Mancini, Veron, Samuel :wink: Misza przejmie umowe Verona :roll: wiec nie ma ryzyka

W sumie nie wiem czy na calciotori.com nie znajdzie nawet zarobków waznośc umowy jest i inne tego typu sprawy moze kwoty też :wink: Tylko trzeba się zalogować :roll:

P.S Zico A wracając do mecz który wywołał tyle kontrowersi Juve Udinese - Stara Dama udowodniła że nie było spalonego i bramka prawidłowa uznana :lol: :twisted: może tak ich film o Interze bedzie wygladał :lol: to dobre ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 lut 2006, 17:41

Obrazek

Proszę :) Tutaj masz zarobki tych 'naj'.

Sorry, za słabą jakość.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”