Poli jako jedyny zaprezentował się dobrze. Zrobił 2 bramki. To musi być pierwszy plac od następnego spotkania. Nasz najlepszy gracz na ten moment. Trudno cokolwiek o meczu sensownego napisać bo innych graczy nie ma chwalić, a bluzgać nie będę. Więc wzmianka jedynie o 3 graczach.
Matri - no panie Allegri, proszę mi powiedzieć co ten gracz pokazał przez z Cagliari oraz co pokazał dzisiaj. Na dzień dzisiejszy wygląda to jako jeden z najgorszych transferów ostatnich lat. W tamtym sezonie zagrał 22 mecze w SA z tego 12 z ławki, a my dajemy za niego 11 milionów
Kaka - pierwszy mecz po powrocie i pokazuje tak naprawdę kim jest Brazylijczyk - piłkarskim nazwiskiem. Ja jemu dam przez miesiąc szansę bo przeciwieństwie do Matriego ma jakiś potencjał i być może się ogarnie jednak trudno uwierzyć, że piłkarz który w czasach(które były 5!! lat temu!) gdy był najlepszy bazował na swojej szybkości którą wraz z wiekiem oraz kontuzjami zatracił się odnajdzie. Nie oszukujmy się ale dzisiaj na boisku więcej pokazał Birsa.
Balotelli - czekam, aż ten piłkarz o nie wiadomo jak wielkim talencie zacznie strzelać gole regularnie po akcjach, a nie tylko z karnych. Trudno nazywać kogoś jednym z lepszych na swojej pozycji skoro strzelił kilka bramek z akcji od początku lutego.
Jakby byli wszyscy zdrowi to skład mój skład wyglądałby tak: Abbiati - Abate - Mexes - Zapata - DS - DJ - Monto - Poli - ES - Saponara oraz Balo. Widząc naszą sytuacje ja zacząłbym ryzykować i z Celticiem wyszedłbym eksperymentalnym składem.
Różnica jest tak, że rok temu praktycznie nie było rywali do walki o 3 miejsce. Dzisiaj na 2 pozostałe miejsca do LM bo Juve wliczam z automatu walczą odnowiony Inter, Napoli, Fiorentina oraz dużo ciekawsza niż rok temu Roma. Trudno mi uwierzyć, że w styczniu będziemy grać o LM jeszcze.Ebi pisze:Na pociechę powiem, że poprzedni sezon też wystartowali słabo.