AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1819

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6255
Kibicuję: 4rsenal

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 wrz 2013, 14:52

gilardino11 pisze:Żałosne jest to wszystko, 70 minut pograł i się połamał. Po [ch**] go było sprowadzać ja się pytam.
:badziewie:
ES też jest kontuzjowany. Po [ch**] go zostawiliście, zamiast sprzedać kalekę, ja się pytam...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 wrz 2013, 14:59

Nie widzisz różnicy między pierwszą dłuższą kontuzją Faraona a kupnem gracza, który odszedł z Milanu mając regularne problemy z kontuzjami?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:02

Można było się spodziewać że będzie miał chłopak problemy zdorowotne skoro nie grał 4 sezony regularnie w Realu. Zresztą Łysy nie bez powodu pogonił go w 2009 roku do Realu wiedząc o problemach KAki z kolanem. Teraz Galliani temu próbuje zaprzeczyć ale jak się okazuję Ricky to wrak piłkarza, zaczął jeden mecz od początku i od razu uraz. Pogoniliśmy Boatenga bo ponoć kontuzje łąpie i jest nie równy, dostaliśmy jego gorszą wersję,,, smutne ale prawdziwe...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:05

gilardino11 Mały offtop
Ciężko czyta się Twoje posty. Ciągłe narzekanie na cokolwiek Kaka zrobi lub powie i praktycznie na wszystkie posunięcia klubu w kwestii kadry. Po części mogę zrozumieć Twój gniew, ale wyluzuj trochę, naprawdę. Prosze nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobę, bez odbioru.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2013, 15:10

Boże, co za brednie.
Pogoniliśmy Kakę, bo miał problemy z kolanem, ale teraz ma problem z mięśniem, kompletnie niezwiązany z tym, z czym miał problemy 4 lata temu i z czym nie miał kłopotów od lat.
Galliani zresztą też nie zaprzecza motywom sprzedania Kaki.
Nie pogoniliśmy Boatenga dlatego, że miał kontuzje i był nierówny, tylko dlatego, że żądał podwyżki, na którą swoją dyspozycją nie zasługiwał.
Szydzenie z "wielkiego poświęcenia Kaki" jest trochę nie na miejscu, bo 0,4 miliona euro piechotą nie chodzi. Chciałbym zobaczyć, jak forumowicze rezygnują lekką rączką z takich pieniędzy.
Mam wrażenie, że gilardino11 napisze prawdę o sytuacji w Milanie dopiero wtedy, jak się pomyli.
Pewnie w rewanżu rzucisz, że tym postem przeczę sytuacji zdrowotnej piłkarzy Milanu i że moim zdaniem w ogóle jest cudownie - otóż nie, nie przeczę i tak nie twierdzę, ale co napiszesz, to wychodzi większa brednia, takie rzeczy trzeba prostować.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:15

Bo co da drużynie to że się chłopak zrzeka pensji na czas kontuzji :?: Ja krytykuje ten transfer ze względu na to co się w tym klubie dzieje. Tyle lat mu kibicuje ale pałka się przegła. Nie można pozostować obojętnym na to jak się ten Milan zmienia. Nie mam nic osobiście do KAki, wiele dał temu klubowi, dał zarobić wielkie pieniądze 4 lata temu, ale powrót jego w tym momencie był całkowicie zbędny. Może to wyglądać że nie którzy z nas jedziemy po zawodnikach ale tak naprawdę chodzi o ruchy kadrowe jakich dokonuje zarząd, jaką drogę obiera, czy w ogóle jest jakiś pomysł na przyszłość klubu czy zwyczajna wegetacja. JAko najbardziej utytułowany klub we Włoszech ciężko się patrzy na to co się dzieje w MEdiolanie, dodatkowo mamiąc nas kibiców w wywiadach jak to jest zajebiście, to chyba najbardziej boli, oderwane od rzeczywistości wypowiedzi trenera i klubu które mają mało wspólnego z realiami tego co się wokół nich dzieje. Nie jest ok, nie jesteśmy ultra konkurencyjni, byli na rynku obrońcy lepsi od naszego duetu, nie mamy skompletowanej kadry na walkę na 3 frontach no chyba że liczbowo, Kaka to nie jest piłkarz który odmieni tą drużynę w tym sezonie... Mogę wymieniać dalej, warto coś zmienić w przygotowaniach bo jak wypada 7-8 piłkarzy w kilka dni to jest skandal a o tym jest cisza, nagle łysy ucichł, do meczu w Torino mówił dużo pompując balonik pod Kake, balonik pękł łysego nie ma. Zachowuje się jak typowy polityk, Silvio udzielił mu skutecznych porad...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:17

gilardino11 pisze:JAko najbardziej utytułowany klub we Włoszech
Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem we Włoszech.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:18

Pogoniliśmy Kakę, bo miał problemy z kolanem, ale teraz ma problem z mięśniem, kompletnie niezwiązany z tym, z czym miał problemy 4 lata temu i z czym nie miał kłopotów od lat.
a gdzie ja napisałem że te kontuzje mają ze sobą związek :?: teraz jest przywodziciel, wtedy było kolano... Ogarnij się.
Natomiast czy Ricky nie jest wrakiem piłkarza z przed 4 lat :?: gdzieś się pomyliłem :?: o co Ci chodzi, myślisz że KAka to jest pierwszy który nie bierze pensji w wielkim klubie podczas kontuzji :?: Wynikła taka sytuacja, ok, koniec kropka. Piszmy o tym że chłopak wypadł na conajmniej miesiąc i co raz więcej budzi wątpliwości jego gra w Milanie a nie o tym czy zrezygnował z pieniędzy czy nie.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:20

Według Ciebie. To Milan jest wizytówka Serie A na świecie w każdym aspekcie...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:22

Nie według mnie tylko według statystyk. We Włoszech Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem. Jeśli chodzi o najbardziej utytułowany włoski klub to możemy dyskutować, ale taka dyskusja nie będzie miała żadnego sensu.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:25

jeszcze jedno Boateng nie odszedł bo zażądał podwyżki. Prince odszedł bo MAx chciał NApastnika, nie było na niego pieniędzy, było zainteresowanie Schalke, sprzedaż pokryła spokojnie koszty kupna Matriego. Bo jeszcze ktoś by uwierzył w te twoje brednie...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 wrz 2013, 15:31

gilardino11 pisze:
Nie obracaj kota ogonem. We Włoszech nie jesteście najbardziej utytułowani. Ale w Europie jako najbardziej utytułowany włoski klub to tak. To są dwie różne sprawy.

Dzisiejszą wypowiedzią wkurzył mnie Hamsik, powoduje, że rodzi się nienawiści na boisku i po za nim. Strasznie nie lubię, gdy wprowadza się atmosferę złości i braku szacunku dla przeciwnika. Jako, że Milan będzie grał teraz z Napoli nie mogę nikomu innemu kibicować w tym spotkaniu jak Milanowi :).

A i wasz były lewy obrońca wczoraj strzelił bramkę dla Genoi.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:38

A i wasz były lewy obrońca wczoraj strzelił bramkę dla Genoi.
I to jak na niego bardzo urodziwą :wink:

CO powiedział MArek :?: :?: LAurentis nie dość że sam prowokuję to jeszcze miesza w głowie swoim najlepszym zawodnikom.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 wrz 2013, 15:46

wloski pisze:
gilardino11 pisze:
Nie obracaj kota ogonem. We Włoszech nie jesteście najbardziej utytułowani. Ale w Europie jako najbardziej utytułowany włoski klub to tak. To są dwie różne sprawy.

Dzisiejszą wypowiedzią wkurzył mnie Hamsik, powoduje, że rodzi się nienawiści na boisku i po za nim. Strasznie nie lubię, gdy wprowadza się atmosferę złości i braku szacunku dla przeciwnika. Jako, że Milan będzie grał teraz z Napoli nie mogę nikomu innemu kibicować w tym spotkaniu jak Milanowi :).
A piłkarze Juve to nie prowokują? Bonucci przed meczem z Interem:
- To rozstrzygnie się między nami a Napoli. Ostatecznie jednak to Juventus będzie triumfował. Wygramy Scudetto po raz trzeci z rzędu, czego nie dokonała żadna drużyna w nowoczesnej historii.
Niezły koleś, w końcu nasz wychowanek :lol:

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 wrz 2013, 15:51

Gdzie tu widzisz prowokacje? On mówił w kontekście Juventusu, że tego nie zrobił w nowoczesnej historii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”