gilardino11 pisze:Żałosne jest to wszystko, 70 minut pograł i się połamał. Po [ch**] go było sprowadzać ja się pytam.
ES też jest kontuzjowany. Po [ch**] go zostawiliście, zamiast sprzedać kalekę, ja się pytam...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 wrz 2013, 14:52
gilardino11 pisze:Żałosne jest to wszystko, 70 minut pograł i się połamał. Po [ch**] go było sprowadzać ja się pytam.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 wrz 2013, 14:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:02
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:05
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2013, 15:10
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:15
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:17
Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem we Włoszech.gilardino11 pisze:JAko najbardziej utytułowany klub we Włoszech
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:18
a gdzie ja napisałem że te kontuzje mają ze sobą związekPogoniliśmy Kakę, bo miał problemy z kolanem, ale teraz ma problem z mięśniem, kompletnie niezwiązany z tym, z czym miał problemy 4 lata temu i z czym nie miał kłopotów od lat.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:20
Według Ciebie. To Milan jest wizytówka Serie A na świecie w każdym aspekcie...Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem we Włoszech.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2013, 15:22
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:25
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 wrz 2013, 15:31
Nie obracaj kota ogonem. We Włoszech nie jesteście najbardziej utytułowani. Ale w Europie jako najbardziej utytułowany włoski klub to tak. To są dwie różne sprawy.gilardino11 pisze:Według Ciebie. To Milan jest wizytówka Serie A na świecie w każdym aspekcie...Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem we Włoszech.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2013, 15:38
I to jak na niego bardzo urodziwąA i wasz były lewy obrońca wczoraj strzelił bramkę dla Genoi.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 wrz 2013, 15:46
A piłkarze Juve to nie prowokują? Bonucci przed meczem z Interem:wloski pisze:Nie obracaj kota ogonem. We Włoszech nie jesteście najbardziej utytułowani. Ale w Europie jako najbardziej utytułowany włoski klub to tak. To są dwie różne sprawy.gilardino11 pisze:Według Ciebie. To Milan jest wizytówka Serie A na świecie w każdym aspekcie...Juventus jest najbardziej utytułowanym klubem we Włoszech.
Dzisiejszą wypowiedzią wkurzył mnie Hamsik, powoduje, że rodzi się nienawiści na boisku i po za nim. Strasznie nie lubię, gdy wprowadza się atmosferę złości i braku szacunku dla przeciwnika. Jako, że Milan będzie grał teraz z Napoli nie mogę nikomu innemu kibicować w tym spotkaniu jak Milanowi.
Niezły koleś, w końcu nasz wychowanek- To rozstrzygnie się między nami a Napoli. Ostatecznie jednak to Juventus będzie triumfował. Wygramy Scudetto po raz trzeci z rzędu, czego nie dokonała żadna drużyna w nowoczesnej historii.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 16 wrz 2013, 15:51
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio