Manumef pisze:Niepotrzebni? Tka właśnie teraz to widać, jak są nam niepotrzebni. Giggs? Pewnie jeszcze rok i zakończy karierę. Choć ja życzyłbym sobie, by dalej biegał po lwej stronie boiska w United.
W porównaniu ze srodkem pola skrzydła wyglądają wrecz fantastycznie.
Nie martwmy sie tym co bedzie za rok tylko wzmacniajmy pozycje które teraz kuleją !!
Manumef pisze:Evrze zostawmy rywalizację o miejsce na lewej stronie obrony z Gabim ok? Patrice częściej występował w Monaco na pozycji lewego obrońcy, a nie jak wspomniałeś lewoskrzydłowego. Zdecydowanie częsciej...
Mógłbym polenizowac.
Michael Carrick, Pape Diopa, Manuel Fernandes, Gatusso, Makoun, Cambiasso, De Rossi, Zokora.Może napiszesz tutaj również zawodników, których chętnie widziałbyś w MU? Ja postaram sie to skomentować.
Diarra jeżeli odejdzie z Lyonu to za niue więcej niz 15 mln funtów. Na tyle jest wyceniany i pewnie taka suma tam padnie. Wydanie na niego 30 mln byłoby przesadą. Za takie siano mozna kupic kilku równie wartosciowych graczy chociażby Cambiasso.Manumef pisze:Tylko napisz mi choc trzech swietnych, solidnych zawodników pokroju Diarry, za których nie musielibyśmy wydawać tak wielkiej sumy.