Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 183

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lip 2006, 12:20

*_Zaza_*
A wyobrażasz sobie jaka by była jazda u Mourinho na dywaniku jakby Robben powiedział, że mu się w Chelsea nie podoba lub że chce odejść. Sam Abramovich podobno wspominał że prowadzili nieoficjalne negocjacje z Mijatowićem. Ale jak by to ode mnie zależało ( :lol: ) to bym zamiast tych dwóch ściągnął Joaquina. Jest sprawdzony w lidze hiszpańskiej i co najważniejsze ze ściągnięciem go nie było by żadnych problemów. Tylko znowu powtórzyło by się to co zwykle. Nie ma klasycznego lewego pomocnika.... ale komu to przeszkadza :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 12:21

*_Zaza_* - o Robbenie jest już napisane na poprzedniej stronie :P Cristiano Ronaldo jak mówi sam Mijatovic na razie priorytetem nie jest. Pewnie skupiają się na calciopoli i ewentualnych wyrokach co dałoby jakąś furtkę do zakupów kilku zawodników Juve. Co do Portugalczyka to niebawem jego agent wybiera się do Anglii aby porozmawiać z włodażami Manchesteru o ewentualnym transferze. Być może poznamy przybliżoną kwotę i Real zacznie starania. Na razie Włochy, a potem zobaczymy można wnioskować z postawy Pedji.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 12:35

Brylancik sam Abramović wspomniał ? :shock: to cos nowego bo odkąd obją klub nie wypowiada sie praktycznie o pikarzach zwłaszcza transferach wiec nie wierze puki nie zobacze. Z tego co widziałe na własne oczy mówił sam o Terrym i transferze Lamparda i Shevchence. A tak spokojny Romek na morzu w swym okręcie podwodnym :wink: Także chyba sam w to nie wierzysz ? a kto to napisał ? :roll:

I tak pewnie spekulacje Marcy i As'a sie nie skończa mimo słów ojca [agenta?] Robbena, ale ja przynajmie nie traktuje każdego jak Wy - Figo - także chyba wie co mówi ? i nie ma powodu by kłamał ? Faktycznie jak by miał dośc to co by mu zależało mówić prawde ? zwłaszcza ojcu piłkarze ?

RealFan no tak Calcipoli ale np. już Włosi piszą że Real nie przebije ewentualnej oferty Chelsea za Cannavaro - "oferty" :wink: - Jose znalazł następce Gallasa w swoje kadrze - a dla Capello Fabio był chyba celem nr.1 = chodzą słuchy że Lippi wróci do Juve a to też zamyka furtki przez Real :wink: Bo Lippi to zaufanie. Na pewno nie ucieknie :roll:

Jeszcze i tak będzie z 22323 spekulacji :wink: Na tym to polega - do odtstaniego dnia mercato będzie ciekawie. Jednak jak narazie mało kto sie otwarcie wypowiada o tym że chce grać w Realu - a każdy z tych kandydatów zapewniał że wszyscy o tym marzą. :wink: Ja "nie chowam" marzeń :P dziwne ze piłkarze :roll:

Pozdro :!:

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 10 lip 2006, 14:13

Tylko *_Zaza_* wyobraź sobie co by było gdyby taki Robben powiedział, że chce odejść, nie chce grać w swoim obecnym klubie, a później plan odejścia nie wypala? Robben jest w tej chwili zmiennikiem Joe Cole'a, a pomyśl w jak gorszej sytuacji by się znalazł. Rezerwy? Może nie, ale o karierze w Londynie może zapomnieć. Podobnie inni. Ronaldo sam sobie zamyka drogę powrotną, ale cóz jego wybór. Co do osób, którzy "jawnie" chcą grać u Blancos to Joaquin i Diarra, poniekąd też Cristiano Ronaldo. A jeśli już chcemy kupić obrońcęto chyba powinien się liczyć tylko Chivu. A w środku pola można by wsadzić Pablo Aimara (ostatnio Valencia chciała go wymienić za Ribery'ego i kogoś jeszcze, ale nie pamiętam, w każdym razie nie jest już tam piłkarzem nie na sprzedaż, a talent ma).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 14:24

Co ciekawe Calderon nie traci wigoru. Wciąż jest przekonany, że zdoła dotrzymać wszystkich obietnic :shock: Stwierdził, że zarówno Fabregas jak i Kaka :shock: będą grać w Realu w przyszłym sezonie. Cholera ten człowiek naprawdę czasami jest niepoważny. Ale najlepsze dopiero przed nami...liczy, że Kakę kupi za mniej niż 50 mln :shock: :think: Nie wiem czy on się dobrze czuje. Najpierw chciał kupić 4-5 graczy, a teraz na początku sierpnia chce mieć 6-7 :smile2: Na razie nie kupił nikogo. Cóż pewności siebie i poczucia humoru odmówić mu nie można :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 14:32

Dawdi17 z jednej strony masz racje na z drugiej strony jak by marzył i postanowił o zmianie barw, to nie zatrzymali by go - wiec nie było by obawy o to że pozostanie w Chelsea za kare i będzie "podawał piłki" :wink: Tak samo jak niezgodzie się ze Robben to zmiennik kogo kolwie - zrozumcie to że Jose ma kim grać i mi. dla tego decyduje forma i zadanie taktyczne - czy gra Duff - Cole od poczatku czy Robben - Cole - Tu w temacie nie tak dawno jeden z Katalończyków przedstawił statystyki Robbena z ostatnich dwóch sezonów [pierwszych na wyspach] kto widział wie - jaki rezerwowy ? liczby nie kłamia w tym wypadku. A śledz poczynanie Premiership regularnie i wiem że Robben nie ma na co nażekać naprawde, chyba że pogode :wink:

Sledze cały czas plotki i pewnie nie tylko sie ojciej Ajrena wypowie ale i babacie - a jak będzie zobaczymy. Zrozumcie to że nie rozmawiamy o transferach na lini Real - Malaga czy Real - Fulham - to jest najważniejsze :wink: Tak jak wypowiedz dzisiejsza odnoście Kaki - w czasie wyborów pewka - Ricky, Robben i Cesc na Santiago Bernabeu - teraz "mam nadzieje" - "licze że" - "zobaczymy" a no zobaczymy ....

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 14:51

Real pod wodzą Capello jest zainteresowany sprowadzeniem Toniego lub Davida Trezegeut.

Królewscy zostawią rywalom wolną rękę w negocjacjach z Tonim jeśli Capello zdoła nakłonić francuskiego napastnika Juve do gry w Madrycie. Oprócz byłego napastnika Monaco, Don Fabio chce ,,wykraść" z Turynu Emersona, Cannavaro i Zambrottę.
Widzę, że pan Capello nie próżnuje. Trezeguet jednak mówię wielkie NIE. Toni może być, niezbędny jednak nie jest. Francuz tym bardziej nie jest w Madrycie potrzebny.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 lip 2006, 14:54

Dobra to o Kace raczej zapomnijmy dobra :?: :wink: Robben też :?: :roll: Nie wie nikt w co pogrywa sobie z Realu ojciec Robbena.Cesc, jeśli Fabregas powiedział że chce odejść to Arsenal go nie będzie trzymać na siłe.A reszta trudno powiedzieć :arrow: Co będzie zobaczymy oby było dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 15:14

(L)egionista i nalezało by zadać kolejne pytanie gdzie Cesc powiedział że odejdzie ? ma zamiar odejśc ? Bo ja w ostatnim czasie wydziałem jego wypowiedzy w stylu "Arsenal dał mi wszystko" i "Tu jest moje miejsce" a dziś nawet cos w stylu "Nie" Realowi :wink:

Z plotek też wynika że Capello szuka snajpera - Toni - Trezeguet - Ruud czyli piłkarze 3 metrów :wink: No w sumie Luca na najwiecej atutów w inne grze. Ciekawe co to ma znaczyć.

A może być tak że Cristiano Ronaldo powiedział Real albo Barca - bedzie mały serial - max plotek - os sam podgrzeje klimat jakąś wypowiedzią a potem zasili Real i Calderon powie - "wykradłem go z Camp Nou jestem wielki :] to nowy prezydetn :] a Laporta - Ronaldo ? "nie znam" :lol: :wink: To juz taktyka mercato - zrobia sztuczny dym po czym wygraja z każdym :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 lip 2006, 15:37

Zaza coś tam mówił agent Cesca że Caesc jest zainteresowany czy coś w tym rodzaju.Ale wątpie żeby przeszedł do Realu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 15:43

Cesc mówił, że będzie chciał wrócić do La Liga ale nie wie kiedy to nastąpi. Hiszpańska prasa oczywiście swój sposób myślenia ma i stwierdziła, że Fabregas jest bliski Realu. Jeśli "Królewscy" dogadają się z Arsenalem to transfer jest możliwy, jeśli nie to Cesc na pewno nie będzie napierał na odejście.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 lip 2006, 15:46

Okaże się wkrótce.Ja czekam do 3 sierpnia jeśli będzie 4-6 transferów to chwała Celderonowi a jeśli nie to nie będzie to dla mnie niespodzianka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 15:48

RealFan ale zauważ to że Madrycka prasa swoje a w odpowiedz Katalońska przypomina o tym [?] zapisie w umowie pomiedzy Kanonierami a Duma Kataloni - i jak to odbierać ? Chyba jednak inaczej niż stwierdzenie Ronaldo że chce grac w La Liga "Real albo Barca" - "odchodze" - Możne każdą plotke omówić albo wyłączyć się na czas mercato - bo na tym to polega - dystans :wink: jeszcze bedzie wiele tego typu spekulacji.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 15:55

*_Zaza_* pisze: jeszcze bedzie wiele tego typu spekulacji
To jest właśnie ciekawe i za razem denerwujące. Widać ten smaczek, że nie wiadomo czemu wierzyć, co jest prawdą, a co wymyśliła gazeta. To prowadzi do licznych dyskusji tak jak tu na forum. Chyba jednak lepiej by było gdyby do fanów docierała sama prawda. Wszystko jest jeszcze tak ubrane w słowa żeby w miarę możliwości wydało się wiarygodne. Ach te uroki marcato. Mimo, że spekulacje czasami denerwują to jednak dodają otuchy. Człowiek nie przestaje się interesować "swoim" klubem na okres tych dwóch miesięcy, a wręcz przeciwnie zainteresowanie rośnie. To też taka forma promocji futbolu :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2006, 16:01

*_Zaza_* dobry rozkmin z tym 'sukcesem' Calderona - Cristiano w Realu :lol: Ronaldo powiedział, że chce grać w Hiszpanii. W Barcelonie albo Realu. Problem w tym, że do Barcelony nie trafi na 100% natomiast szanse na jego transfer do Realu są duże. Wystarczy pewnie aprobata Capello. No i dzieci będą się cieszyć, że Real wygrał walkę o Cristiano Ronaldo :lol:

Już się nie mogę doczekać działań Calderona. Niech wreszcie przejdzie od słów do czynów. Wystarczy już tego czekania :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”