Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 11:33
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 11:44
Tu mnie zaskoczyłeś. Wszyscy wiedzą, jak sprawa wygląda z Louisem Saha, który, podobnie jak Van Persie w Arsenalu, bardzo lubi w wolnych chwilach odwiedzić jakiś szpital. Moim zdaniem przydałby się jakiś napastnik typu Huntelaar, który ożywił by rywalizację o miejsce w podstawowej jedenastce, a przy okazji odciążyłby trochę Teveza i Rooneya. W końcu walka na tylu frontach wymaga sporo wysiłku. Najbardziej jednak dziwię się Fergusonowi, że sprzedał Rossiego.piotrcies pisze:Uważam, że nie potrzebujemy napastnika,
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 10 maja 2008, 11:57
Rossi sam chciał odejść.PubuśBubuś pisze:Najbardziej jednak dziwię się Fergusonowi, że sprzedał Rossiego.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 11:58
Napisałem, że wróci Manucho i Fraizer Campbell, to trzeba ich wypróbować.PubuśBubuś pisze:Tu mnie zaskoczyłeś. Wszyscy wiedzą, jak sprawa wygląda z Louisem Saha, który, podobnie jak Van Persie w Arsenalu, bardzo lubi w wolnych chwilach odwiedzić jakiś szpital.piotrcies pisze:Uważam, że nie potrzebujemy napastnika,
Jak napisał Giggsy KingPubuśBubuś pisze:Najbardziej jednak dziwię się Fergusonowi, że sprzedał Rossiego.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 12:02
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 10 maja 2008, 13:44
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 13:54
rdz pisze:E, i kogo z tej Valencii poza Villą i Silvą byś chciał ? Wink
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 maja 2008, 13:57
a Miguel......mówi się że Manchester się nim interesuje,jesli powróci do swojej formy sprzed roku to może się nam baaardzo przydać.Szybki,błyskotliwy do tego tani i chcący odejśc z Valencii.A faktycznie na atak,myśle że obok Benzyny byłabyto najlepsza opcja.rdz pisze:E, i kogo z tej Valencii poza Villą i Silvą byś chciał ?
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 13:59
Kubańczyk pisze:a Miguel.....
Kubańczyk pisze:pierwszy post od jakis dwóch tygodni......eeehhh ten brak czasu Rolling Eyes
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 15:56
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=87306majer13 pisze:Na rynku dostępni powinni być Bosingwa czy Lahm.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 maja 2008, 16:06
Kubańczyk pisze:pierwszy post od jakis dwóch tygodni......eeehhh ten brak czasu Rolling Eyes
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 16:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 16:21
piotrcies pisze:jeżeli SAF ma wydawać pieniądze latem, to tylko na młodych piłkarzy
Kobieta zmienną jest...piotrcies pisze:Prawy obrońca jest potrzebny.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 16:29
Czy tak trudno zrozumieć, że o młodych mówiłem poza prawym obrońcą?piotrcies pisze:Potrzebny tylko prawy defensor, właśnie Bosingwa.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 maja 2008, 16:31
Gdzie niby robię z siebie inteligenta? Zacytuj proszę. Jestem kaleką umysłowym, mam prawo wygadywać głupoty. A powracając do tematu, to moim zdaniem SAF nad wszystkim czuwa, i po prostu nie zależało mu aż tak na portugalczyku.takiego inteligenta z siebie robisz
PubuśBubuś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio