Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 183

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 gru 2010, 18:27

Daaaamian pisze:Przemuś, czyżbyś zapomniał co Hiddink zrobił z beznadziejnie grającą ekipą Scolari'ego?
Dokonał fantastycznej reanimacji trupa. Przemuś po prostu trochę panikujesz ;) Wdarł się w wasze szeregi kryzys, więc kiedyś on na pewno minie ;)

Awatar użytkownika
Przemo1955
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 12 gru 2010, 18:32

Tak zgadzam się z tobą w zupełności tylko trudno jest teraz znależć takiego trenera jak Hidding. Pamiętam też co zrobił z ekipą Korei Południowej, która doszła do półfinału Mistrzostw Świata 2002, może trochę pomogli mu w tym sędziowie. Pamiętam też co zrobił z Australią która odpadła z Mistrzostw w Niemczech po ciężkim boju z Włchami 2 1/8 finału. Ale pamiętam też co zrobił z Rosją, z którą przegrał baraże o Mistrzostwa ze Słowenią. Do Rosji właśnie był przyciągnięty na siłę za duże pieniądze i nawet tak znakomity trener musiał kapitulować. Szkoda, że nie sprawdzą się plotki z Guardiolą bo byłby to ciekawy wątek w Chelasea.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 18:38 przez Przemo1955, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 gru 2010, 18:35

Gomes niszczy :D 1:1

ogolnie Chelsea nic nie poprawila w drugiej polowie chyba Ancelottiemu podobala sie gra w pierwszej odslonie bo zadnych zmian w postawie zespolu...

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 gru 2010, 18:36

Przemo1955 pisze:Guardiolą bo byłby to ciekawy wątek w Chelasea
Nie bądźmy śmieszni...

Przemku mam dla Ciebie radę. Patrz na pisownię nazwisk i nazw klubów, bo popełniasz bardzo dużo rażących błędów.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2010, 18:37

Ale pamiętam też co zrobił z Rosją, z którą przegrał baraże o Mistrzostwa z Grecją.
Ze Slowenia. Grecy wyeliminowali Ukraincow.
Hidding
Hiddink.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 12 gru 2010, 18:45

bartbuks pisze:Przemku mam dla Ciebie radę. Patrz na pisownię nazwisk i nazw klubów, bo popełniasz bardzo dużo rażących błędów.
Właśnie Przemku, zwróć na to uwagę bo Cię będą podobnie jak mnie odsyłać do aukcji po słowniki :lol:

A kryzys jest jak suczka, nawet jak się wyróżniasz lub masz sałatę to i tak duża szansa, że w nowym sezonie pójdzie do innego.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 gru 2010, 18:53

Gomes :rotfl: wybronił mecz

oj Drogba... :smile2:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 gru 2010, 18:57

W tej obronie karnego, wiecej zaslugi Drogby niz Gomesa. Ten pierwszy strzelil bardzo zle.

Dziwie sie, ze Anelka w takiej formie wybiega w 1 skladzie. Koles jest tragiczny, moze wypoczynek w jakims Dubaju czy USA by mu dobrze zrobil.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 gru 2010, 19:02

Gomes to jednak całkowicie nieobliczalny człowiek. Już się wydawało, że zawalił mecz i nagle odkupuje winy broniąc karnego. Nie zmienia to jednak faktu, że nadal uważam go za pajaca. Swoją drogą myślałem, że Lamps podejdzie do jedenastki. Miałby powrót w wielkim stylu jakby strzelił.

Mecz dobry i jakby Roman zachował nieco więcej zimnej krwi i nie miał jednej nogi z drewna to Spurs mogli rozstrzygnąć spotkanie na swoją korzyść. Crouch i Keane :lol:

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 12 gru 2010, 19:04

W pierwszej połowie to wyglądało tak, jakbyśmy grali bez napastnika, bo Francuz więc czasu spędzał w środkowej części boiska, aniżeli pod bramką przeciwnika. Śmieszne jest dla mnie mówienie, że Chelsea gra formacją 4-3-3. Od kiedy to Malouda i Kalou są snajperami? Dla mnie to jest zwyczajne 4-5-1 i to defensywne, ponieważ i Essien i Mikel są piłkarzami stricte defensywnymi.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 gru 2010, 19:14

mistyk pisze:Dziwie sie, ze Anelka w takiej formie wybiega w 1 skladzie. Koles jest tragiczny, moze wypoczynek w jakims Dubaju czy USA by mu dobrze zrobil.
Nie mogę się z tym zgodzić bo te słowa stawiają taki kał jak Kalou wyżej od Nico. Anelka nie miał najlepszej gry a jego niecelne podania mogły nas trochę kosztować.
Nasza gra w 1 połowie wyglądała tak jak by nie wielu graczy z chciało brać udział w akacja ofensywnych, był tylko Anelka i Malouda. Kalou zszedł od razu lepiej nam się grało, lżej. Carlo niech ściągnie klapki i niech przejrzy na oczy, Kalou nie zasługuję na miejsce w wyjściowym składzie.

W drugiej odsłonie meczu wyglądaliśmy raz lepiej niż w poprzednich spotkaniach i w dodatku można było dostrzec że chcemy ten mecz wygrać. Przeważaliśmy nad Tottenhamem i szkoda że Drogba nie wykorzystał tego karnego. Mam nadzieję że Frank zacznie następny mecz od 1 min i w końcu druga linia będzie wyglądała tak jak powinna.

Jutro trzymać kciuki za Arsenal :D

btw. aż się dziwię że Ferriera nie został zjechany przez Bale'a były momenty że sobie z nim radził.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 gru 2010, 22:40

No to zbliża się Manchester... Teraz trzeba liczyć na cud i zwycięstwo Arsenalu, bo United w tym sezonie nie licząc pucharu, chyba nie przegrał. Na głębszy kryzys ManUtd nie ma co liczyć, więc jeśli Arsenal przegra z nimi, Chelsea też, to możemy już zaprzestać walki o mistrzostwo. Dobre jest natomiast to, że już niedługo styczeń, czyli coroczne wyjście z formy... ehh te końcówki roku (listopad, grudzień), wszystkie nieudane. Bym się nawet ucieszył tym remisem, ale Drogba całkowicie odwrócił mój nastrój w negatywnym kierunku. Anelka to akurat nigdy nie ma błysku w Premier League, z ogórami w fazie grupowej fajnie gra. Ramires jak na siebie - też dobrze :lol: . Mi się nasza gra podobała, ale obrona niech się zaczyna powoli ogarniać (wciąż nie wierze jak taki Onuoha się przepchnął).

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2010, 22:46

jeśli Arsenal przegra z nimi, Chelsea też, to możemy już zaprzestać walki o mistrzostwo
najwyrazniej nie pamietasz jak to Arsenal dwa razy wracał ze straty 11 pktów w poprzednim sezonie (najpierw z listopada potem ze stycznia) zeby frajersko przegrac w kwietniu :P poki pilka w grze i matematyczne szanse sa nie ma co pieprzyc ze koniec walki. naprawdę.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 23:00 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 gru 2010, 22:52

Magnum ma rację. Ja wciąż wierzę w wygranie ligi przez Liverpool. :lol:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 gru 2010, 23:07

Jak najbardziej Chelsea jeszcze ma sporo czasu walczyć o mistrza.
poki pilka w grze i matematyczne szanse sa nie ma co pieprzyc ze koniec walki. naprawdę.
Matematyczne szanse mówią, że Blackpool ma większe szanse na mistrza niż Liverpool :lol:
najwyrazniej nie pamietasz jak to Arsenal dwa razy wracał ze straty 11 pktów w poprzednim sezonie (najpierw z listopada potem ze stycznia) zeby frajersko przegrac w kwietniu
Jak wspomniałem, szanse są dalej, ale ciężko mi sobie wyobrazić, że od tego momentu zagramy bez porażki do końca sezonu, przy czym Manchester ze 3 razy przegra.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”