Dokonał fantastycznej reanimacji trupa. Przemuś po prostu trochę panikujeszDaaaamian pisze:Przemuś, czyżbyś zapomniał co Hiddink zrobił z beznadziejnie grającą ekipą Scolari'ego?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 gru 2010, 18:27
Dokonał fantastycznej reanimacji trupa. Przemuś po prostu trochę panikujeszDaaaamian pisze:Przemuś, czyżbyś zapomniał co Hiddink zrobił z beznadziejnie grającą ekipą Scolari'ego?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 12 gru 2010, 18:32
Przemo1955
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 gru 2010, 18:35
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 gru 2010, 18:36
Nie bądźmy śmieszni...Przemo1955 pisze:Guardiolą bo byłby to ciekawy wątek w Chelasea
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2010, 18:37
Ze Slowenia. Grecy wyeliminowali Ukraincow.Ale pamiętam też co zrobił z Rosją, z którą przegrał baraże o Mistrzostwa z Grecją.
Hiddink.Hidding
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 12 gru 2010, 18:45
Właśnie Przemku, zwróć na to uwagę bo Cię będą podobnie jak mnie odsyłać do aukcji po słownikibartbuks pisze:Przemku mam dla Ciebie radę. Patrz na pisownię nazwisk i nazw klubów, bo popełniasz bardzo dużo rażących błędów.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 gru 2010, 18:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 gru 2010, 18:57
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 gru 2010, 19:02
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 12 gru 2010, 19:04
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 gru 2010, 19:14
Nie mogę się z tym zgodzić bo te słowa stawiają taki kał jak Kalou wyżej od Nico. Anelka nie miał najlepszej gry a jego niecelne podania mogły nas trochę kosztować.mistyk pisze:Dziwie sie, ze Anelka w takiej formie wybiega w 1 skladzie. Koles jest tragiczny, moze wypoczynek w jakims Dubaju czy USA by mu dobrze zrobil.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 gru 2010, 22:40
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2010, 22:46
najwyrazniej nie pamietasz jak to Arsenal dwa razy wracał ze straty 11 pktów w poprzednim sezonie (najpierw z listopada potem ze stycznia) zeby frajersko przegrac w kwietniujeśli Arsenal przegra z nimi, Chelsea też, to możemy już zaprzestać walki o mistrzostwo
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 gru 2010, 22:52
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 gru 2010, 23:07
Matematyczne szanse mówią, że Blackpool ma większe szanse na mistrza niż Liverpoolpoki pilka w grze i matematyczne szanse sa nie ma co pieprzyc ze koniec walki. naprawdę.
Jak wspomniałem, szanse są dalej, ale ciężko mi sobie wyobrazić, że od tego momentu zagramy bez porażki do końca sezonu, przy czym Manchester ze 3 razy przegra.najwyrazniej nie pamietasz jak to Arsenal dwa razy wracał ze straty 11 pktów w poprzednim sezonie (najpierw z listopada potem ze stycznia) zeby frajersko przegrac w kwietniu
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio