Pytaj właściciela.
Alex tak nie wierzy w Axela, że żąda procentu od następnego transferu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » wczoraj, 10:16
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » dzisiaj, 11:37
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » dzisiaj, 11:43
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 12:13
To tak samo jak z dwoma bankami za Greenwooda a potem okazało się że przyszedł za free. Tuba propagandową klubu działa w najlepsze. Ciężko uwierzyć że Lechia daje taką kasę no chyba że zaraz ktoś przyjdzie w drugą stronę i saldo się wyrówna.karollo89 pisze: ↑dzisiaj, 11:37Trzepacz pisze, że za Holewińskiego mieliśmy otrzymać 750 tysięcy euro, które może wzrosnąć do 1,2 mln euro i 35% z kolejnego transferu. Ponoć odrzucaliśmy oferty w wysokości około 300 tysięcy euro i z mniejszym procentem. Ciężko mi uwierzyć w te liczby, szczególnie w kontekście Lechii.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » dzisiaj, 12:13
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » dzisiaj, 12:17
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » dzisiaj, 13:36
Abstrahując od wiary, każdy właściciel powinien walczyć o jak największy procent za młody talent, który odchodzi z klubu. Mam w tym doświadczenie, gdyż spędziłem mnóstwo czasu w serii Championship Manager i jego następcy.
Nie nazwałbym Daniela tubą propagandową. Musi lawirować, żeby nie spotkał go los Czetowicza, ale też nie przekazuje bezmyślnie każdej informacji, która wychodzi z klubu.
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » dzisiaj, 13:45
Piekutowski odszedł za ekwiwalent 350 tys euro dla Jagi, nie wiem ile Legia dostanie za Tobiasza, ale faktycznie ostatnio nikogo innego nie udało sie wypromować, chyba.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 14:42
Moze nie chodzi konkretnie o Daniela, ale wedlug mnie wrzuca info ktore dostaje z klubu. A w klubie to sobie moga wymyslac co im sie podoba i tak tez robia.
Przema
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio