FMy - Strona 184

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 13 sie 2005, 19:39

jakos pod koniec maja dostalem wiadomosc ze bede mial na nastepny sezon 2,4 mln na transfery, wiec juz raczej nie dostane zadnej kasy.
zapisze gre na jakis tydzien przed tymi transferami sproboje zrobic tak:
1. nic nie zrobie i zobacze co sie stanie, pozniej wczytam od nowa i...
2. sprzedam jakiegos zawodnika, aby miec kase.
3. jesli nie pomoze to anuluje tego saje lub reszte oprocz saji, naldo i grisalesa i sprobuje pozniej kupic reszte(oprocz peralty-czyt.dalej :) ).
moze jest to oszustwo, ale coz zrobic... :roll:

THEMIANEK napisał:
jesli anulujesz jakiegos zawodnika to moze sie stac że jego cena wzro?nie (kilka razy tak miałem :/)ja to bym czekał cały czas i nie anulował ich tylko miał andzieje że przyjda a od 1 lipca masz nowy budzet i prawie zawsze dużo wiekszy chyba ze stadion pzrerabiaja albo cos...

wlasnie chcialem przed chwila sprawdzic i anulowalem peralte(mialem juz go za 800tys) i teraz chcieli 3 mln!
dlatego chyba nie zrezygnuje z bramkarza, bo jest on jednym z najlpszych w grze, interesuje sie nim kilka dobrych klubow i napewno cena wzronie o duzo wiecej i raczej zrobie tak jak napisalem w pkt 2, czyli zrezygnuje z h. peralty, bo pomocnikow tej klasy jest znacznie wiecej niz bramkarzy(a z tych najlepszych pozostal mi tylko saja, reszta juz odeszla do wiekszych klubow)
ale coz, mowi sie trudno :cry: nie moge przeciez wykupic samych gwiazdeczek realowi, zwlaszcza ze gram hull city i nie dysponuje wysokim budzetem.

ps. troche sie wkurzylem i bede musial sobie zrobic przerwe na jakies 3 dni :x a to dlatego, ze przed chwila zawiesil mi sie fm i 4 godziny grania poszly na nic.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 13 sie 2005, 21:58

SebCristiano pisze:no nikt wiecej nie chcial dac:(golanskiego mam a naldo przyjdzie po sezonie sprobuje szymiczaka dzieki za pomoc ale potrzebuje jeszcze kogos od zaraz na obrone i bramke kto pomoze:)??
Przecież Szymiczek może przyjść od zaraz. Chyba, że jesteś poza oknem transferowym. To jest naprawdę dobry obrońca. Statystyki na stopera ma jak gracz światowej klasy: 16-główka, 16-krycie, 20-odbiór. Jak chcesz kogoś jeszcze to spróbuj Lasha Chelidze. Wart jest grosze ale klub chce wysokie odstępne za niego, warto. W Lazio był u mnie podporą obrony i najlepszym zagranicznym zawodnikiem sezonu. Kup sobie jeszcze Yegora Filipenko. Ma 16 lat i po 3 sezonach wymiata. Wtedy jest podporą obrony Białorusi!!

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 13 sie 2005, 21:59

mam taki problem mam zainstalowanego patcha 5.0.5 i ściągnołe najnowsze skłądy i nie działa przy ładowaniu gry wychodzi mi do pulpitu, wiem, że może i to już było, ale naprawdę nie mogę się doszukać, bo wszędzie napisane, że trzeba zainstalować patcha 5.0.5 którego mam, ale kurde jak wchodzę do gry to nie jest napisane wersja 5.0.5. ale np. składy o mi uaktualnie, może coś robię nie tak pomożcie

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 13 sie 2005, 22:04

viadro pisze:mam taki problem mam zainstalowanego patcha 5.0.5 i ściągnołe najnowsze skłądy i nie działa przy ładowaniu gry wychodzi mi do pulpitu, wiem, że może i to już było, ale naprawdę nie mogę się doszukać, bo wszędzie napisane, że trzeba zainstalować patcha 5.0.5 którego mam, ale kurde jak wchodzę do gry to nie jest napisane wersja 5.0.5. ale np. składy o mi uaktualnie, może coś robię nie tak pomożcie
Odinstaluj managera. Zainstaluj go ponownie, potem od razu patcha i radziłbym uaktualnienie. Najnowże (nie ma tygonia jeszcze) znajdziesz na www.fcmc.pl

wkscukier
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wkscukier » 13 sie 2005, 22:25

----------------howard----------------
heinze-----------o shea ------- ferdinand----lahm
Baptista
van der vaart------------------------------c. ronaldo
diego
tevez==========Rooney

kogo moge zmienić moje słabe punkty i na kogo mam zmienić

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 sie 2005, 2:22

No to ja się pochwale moim składem obecnym (Villarreal):

Skład podstawowy:

bramka: Reina
obrońcy:Richardson, Naldo, Quiqute Alavarez, Roger
pomocnicy: Julio Baptista, van Bommel, Diego, Jose Mari, Guarye
napastnik: Fred

Rezerwa:
Rensing, Armando, Gonzalo Rodriguez, Cezar Arzo, Batagllia, Verza, Gaven, Adu, Santi, Calleja, Ali Karimi, Front, Mokoena, Xisco

Moje transfery przed sezonem:

przyszli:
-van Bommel (wolny transfer)
-Ali Karimi (wolny transfer)
-Naldo (350 tys euro)
-Rensing (1,2 mln euro)
-Julio Baptista (2 mln euro + 2 zawodników)
-Diego (8 mln euro + 2 zawodników)

odeszli:
-Tena, Scullion (wymiana za Diego)
-Arrunbarrena, Senna (wymiana za Baptiste)
-Josico (1,6 mln Betis)

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 9:01

niechce zakładac nowego tematu ale wczoraj na meczu |Everton-Mu była reklama FM2006 :twisted: ciekawe kiedy bedzie w sieci?? 8)

kurde ja mam pecha bo jak zaczne grac w FM to zwalnia kompa strasznie moze ktos wie czemu??

super skład kama_reda :D

a mam pytanko do WKSCUKIER który grasz sezon i ile kasiorki sobie dodałes w editorze i jakim grasz klubem?? :lol:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 10:07

A.S.Roma Skład
brama:Pellizoli
obrona,Bonera,Mexes,Chivu,G.Chlichy
pomoc:R.Oliviera,A.Aquilani,De Rossi,R.Montolivo
Wysunięty pomocnik : Totti (c)
Napastnik:Cassano

Rezerwa :
Mido
M.Bresciano
M.V.Bommel
D.Corvia
A.Armani
A.Cerci
Reina
De Ridder
Gerard(z Barcy)
Robson Ponte
Fabiano
Ivan Esposito
Zambrella
Candella
Panucci
De Sannctis
Bovo

Transfery przed sezonem :
Bonera (11mln euro)
De Ridder (10 mln euro)
Reina (7,5 mln euro + wymiana Ferrari)
R.Montolivo (28mln euro)
M.Bresciano (12,5 mln euro)
V.Bommel (wolny)
G.Clichy (14 mln euro)
Oliviera (wolny)
Armani(wolny)
Ponte (wolny)
Gerard (wolny)
inni wymienieni w rezerwach( wolny )

Odeszli:
D'Agostino (9,5 mln euro , Cena odkupu 1,5 mln euro , Obecna cena 15 mln euro Juve)
Perotta ( 7,5 mln euro ,Cena odkupu 9,5 mln euro ,Obecna cena 18 mln euro , Liverpool)
Mancini (28 mln euro ,Cena odkupu 36 mln euro ,Obecna cena 29 mln euro Chelsea )
Tomassi (3,75 mln euro juve)
De Martino (4,4 mln euro juve)
Vogel (4,7 mln euro Milan)
A.Stoica (4,5 mln euro Atalanta)
Reina (Sampdoria wykuiła prawo do współwłasnosci za 1,3 mln euro)
Ostatnio zmieniony 14 sie 2005, 10:58 przez _Romanista_, łącznie zmieniany 1 raz.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 10:24

bartek12 pisze:niechce zakładac nowego tematu ale wczoraj na meczu |Everton-Mu była reklama FM2006 :twisted: ciekawe kiedy bedzie w sieci?? 8)

kurde ja mam pecha bo jak zaczne grac w FM to zwalnia kompa strasznie moze ktos wie czemu??

a mam pytanko do WKSCUKIER który grasz sezon i ile kasiorki sobie dodałes w editorze i jakim grasz klubem?? :lol:

Tak ciężko się domyślic, że to jest Manchester United. Ronney, Ronaldo, Heinze, Rio......... I jak na moje oko to jeszcze wiele kasy mu zostało bez edytora. A FM ci zwalnia, bo masz wolnego kompa. W tą gierke najlepiej miec 512 ramu. Ja mam 1gb :twisted: .

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 sie 2005, 10:35

Napewnoi nie jest to pierwszy seopzn bo jest tam lahm, a jak wiemy lahm przychodzi do jakiegos klubu dopiero w drugim seoznie bo jest wypozyczony z Bayernu. Jezeli sprzedal Giggsa, keana, Nisterlooya, Scholesa i jeszcze paru innych to jest to mozliwy sklad...

wkscukier
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wkscukier » 14 sie 2005, 11:56

bartek12 pisze:a mam pytanko do WKSCUKIER który grasz sezon i ile kasiorki sobie dodałes w editorze i jakim grasz klubem??

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 17:17

radekutd pisze:
bartek12 pisze:niechce zakładac nowego tematu ale wczoraj na meczu |Everton-Mu była reklama FM2006 :twisted: ciekawe kiedy bedzie w sieci?? 8)

Tak ciężko się domyślic, że to jest Manchester United. Ronney, Ronaldo, Heinze, Rio......... I jak na moje oko to jeszcze wiele kasy mu zostało bez edytora. A FM ci zwalnia, bo masz wolnego kompa. W tą gierke najlepiej miec 512 ramu. Ja mam 1gb :twisted: .
Ja mam 256 ramu, ale ustawiłem dodatkową pamięć wirtualną. W sumie wychodzi ok. GB :P

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 14 sie 2005, 17:25

ja teraz zaczynam gre Bayernem ...

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 14 sie 2005, 19:23

prawdopodobnie bede miec taki sklad w hull city przed 2 sezonem:

gk: saja, staw, stenild, janukiewicz, kotar

def: naldo, scullion?, collen, artz, stoyanov, golanski, o'shea(super talent, tylko w grze :D ), sztylka, szymiczek, zalewski, kulig, ogunjimi, del castillo, v. leonardeli, amankwaah, radoslav kovac?,...

def.pom: jeziorny, koppinen, golos?, guarin?

pom: grisales, zawadzki, iacabone, lekoelea, gargula, barmby, agbejule, moreno, kolodziej, pozzi, ederson?,...peralta??? nikle szanse, ale nie odpuszcze :evil: w zasadzie juz go kupilem ale musze zrezygnowac, bo sie kaska skonczyla...

nap: riki, teran(obydwoje tak jak o'shea :D ), nowak, maestri, estoyanoff, pytlarz, scorza, vasques, johanssen,...

az nie moge uwierzyc, ze w ciagu 1 roku moge miec druzyne na miare realu madryt, juve, chelsea itd. jeszcze sie trzeba pomeczyc ten 1 sezon w 1 lidze, a pozniej bedzie walka o lige mistrza... :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:23

RTS pisze:ja teraz zaczynam gre Bayernem ...
A mzoe napisz nam jaki masz sklad, jakie przewudijesz wzmocnienia a moze juz sie kims wzmocniles. Jaka grasz taktyka costam costam zeby bylo troche wiecej niz 5 wyrazow. :] Ciekawi jestesmy :)

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”