F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 184

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 22:09

Etoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ale bramka 8)
Czapki z głów panowie i panie. Grande Barca.
Dziękujemy i prosimy o więcej.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lis 2005, 22:38

Piękna brameczka Eto'o, popisowa brameczka kolejki tej kolejki poniewaz bramka Almeidy z wolnego jest okrutna.

Gratuluje wyniku. Przeciwnik mierny, ale wynik z pewnoscia cieszy, to juz 2x z rzedu 5:0.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lis 2005, 22:41

Ale bramka
Czapki z głów panowie i panie. Grande Barca.
Dziękujemy i prosimy o więcej.

Nie ma tu dużo mówić, mecz do jednej bramki, z wyjątkiem chyba tylko okazji po błędzie Valdeza.Koncert Barcelony, wyraźnie forma zwyżkowa, któryś mecz z rzędu wygrany do 0, bodajże 4 lub 5.Na dodatek gdyby nie Galinović, mogło by być chyba z 8 :D.Czy to klub na miarę zwycięstwa w LM ?Szczerze mówiąc możlwie, ale Chelsea może być także bardzo groźna.Barcelona za styl powinna otrzymać Puchar, ale niestety nie otrzyma.Ten mecz pokazał różnicę klas.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 22:45

Pozwolę sobie napisać podsumowanie w oddzielnym poście. Nabijanie to podstawa w końcu.
-------------------------------------------------------------------

Grande Barca :brawo:

Cóż można ciekawego napisać. Szkoda, że w drugiej połowie tylko jedna bramka, ale doskonale rozumiem, że nie chcieli forsować tempa bo i po co. Dziwi mnie Rijkaard który nie daje odpocząć kluczowym zawodnikom. Eto'o i Ronaldinho powinni wcześniej opuścić boisko, ale mniejsza o to. Wspaniała gra całego zespołu. Szkoda, że Ronaldinho nie trafił nic. Głównie przez to nie padły kolejne bramki IMHO. Dokładniej chodzi mi o to, że później Ronaldinho szukał własnego gola i zdarzało mu się nie podać w dobrej sytuacji. Eto'o 3 piękne bramki. Szczególnie ostatnia to kwintesencja jego gry w dzisiejszym meczu. Oczywiście zmarnował też dwie setki, ale kogo to dziś obchodzi. Leo Messi - kapitalne zawody. Muszę sprawdzić ile asyst i kluczowych podań miał bo w tej chwili piszę na gorąco, ale bez wątpienia był ojcem sukcesu w dzisiejszym meczu. Świetnie też Xavi i Iniesta. Bezbłędnie obrona. VV popełnił kilka głupich błędów, ale od czego mamy Puyola. Co ciekawe Carles ewidentnie chciał dziś strzelić gola intensywnie działając na połowie przeciwnika a nawet w jego polu karnym. Oleguer też bardzo dobrze. Gio to samo chociaż czasem mnie denerwował nieudanymi podaniami.
Co tu dużo pisać. Dziękujemy i czekamy na Gran Derby.
Grande Barca 8)

Obrazek

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 lis 2005, 22:45

mecz spacerek, pelny luz i olewka rywala. gra barcy swietna, totalna dominacja.

btw, zauwazyliscie analogie? real tez gra w bialych... czekam na gran derby z niecierpliwoscia. pogromimy, upokorzymy!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lis 2005, 23:20

Mam nadzieje ze wynik bedzie analogiczy :D

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 03 lis 2005, 0:05

Dla Eto`o nie potrzebna jest zadna przerwa.... on zawsze bedzie glodny gry 8) Mecz dzisiejszy-marzenie. Oby tak dalej. To juz na liczniku mamy grubo ponad 400 minut bez straty gola ( w primiera division i w LM) :P Po tym zwyciestwie mamy juz zapewniony awans do kolejnej rundy :D a wiec Mister bedzie mogl wystawiac juz tych pilkarzy którzy nie mieli zbyt duzo czasu zeby sie wykazac w tym sezonie. Mowa tu miedzy innymi o Ezquerro, ktory mimo ze gral kilkadziesiat minut w tym sezonie, zdazyl juz strzelic bramke w lidze. Moze Maxi pogra więcej bo coraz glosniej o jego przenosonach do Betisu, tym bardziej ze Oliviera ma kontuzje.....bo przeciez nie zostal on sciagniety po to by tylko strzelic bramke Chelsea. Jesli Rajkaard nie widzi go na razie w skladzie to niech go najwyzej wypozyczy do Betisu w najblizsze okienko transferowe. Jest to bardzo wartosciowy gracz i w razie (nie daj Boze) kilku kontuzji czolowych graczy napewno by nam sie przydal

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 lis 2005, 0:23

Wreszcie moge skomentowac wyczyn Barcy :D
Mecz był poprostu wspaniały ale tego mozna było sie spodziewac patrząc na ostatnie wyniki Dumy Kataloni :!: To co pokazał dzisiaj Messi to naprawde godne uwagi i wkoncu zdobył tez brameczke :D
Eto'o tez zagrał bardzo dobrze i mozna powiedziec ze był nawet skuteczny 5 setek i trzy gole wiec jest poprawa, szkoda ze słabiej zagrał Roni, ale asyste miał wspaniałą :!:
Ogólnie mówiąc Barca zdemolowała greków i teraz czekam na mecz z Getafe :D

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 03 lis 2005, 2:07

Na Getafe Berca sie "przejedzie" ale to tylko bedzi wypadek przy pracy!!
Trzymam kciuki i icze na zwyciestwo pięknego ofensywnego fudbolu!!
by dało ono do myślenia najwiekszym taktyką świata!!!!

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 lis 2005, 8:17

Niggaz pisze:Frank Rijkaard [*]
hehe - musisz zwrócić honor :P
Toudinho pisze:ale wynik z pewnoscia cieszy, to juz 2x z rzedu 5:0
Cieszy i to cholernie! 8)
Niggaz pisze:Dziwi mnie Rijkaard który nie daje odpocząć kluczowym zawodnikom. Eto'o i Ronaldinho powinni wcześniej opuścić boisko
Masz rację! Ronaldinho powinien zejść wcześniej, ale o Eto`o nie mam żadnych pretensji do Mistera, Eto`o miał coś do udowodnienia i udowodnił że jest w kapitalnej formie! :D

A co do meczu:
Nie no brak mi słów... piękna gra całej drużyny i jak najbardziej zasłużone zwycięstwo w pięknym stylu!
Blaugrana zdominowała całkiem pole gry nie pozostawiając rywalom wiele miejsca na przeprowadzenie jakichkolwiek ataków, mecz był całkowicie jednostronny, cały czas atakowaliśmy i opłaciło się to, prawdziwy pogrom 5:0 ale mogło być więcej...
no cóz trzeba powiedzieć że najjaśniejszą postacią tego meczu był Leo Messi, co ten chłopak wyprawiał... szczególnie zapamiętałem jedną sytuację kiedy to Messi zwiódł bodajże 4 zawodników rywali potem obrońca odebrał mu piłkę ale ten walczył jak lew, wrócił za obrońcą, wyłuskał piłke i przepięknie uderzył na bramke wprawiając w osłupienie publiczność, to było piękne!
Kolejną postacią ktora się wyróżniała był nie kto inny jak Eto`o - grał dzisiaj fantastycznie i strzelając 3 bramki udowodnił że jest w wyokiej formie. Ronaldinho nie zachwycał w tym meczu, ale przeprowadził naprawde kilka znakomitych akcji, a szczególnie pięknie podał do Eto`o czym zapewnił sobie asystę. W\g mnie na pochwałę zasługuje także Iniesta, który podobnie jak Ronni miał kilka znakomitych podań, kolejnym piłkarzem którego trzeba pochwalić ze bramkę jest MvB - 'wpakował' futbolówkę do siatki jakby był 'rasowym' snajperem.
Barcelona w tym meczu była o klase lepsza, naprawde ostatnie mecze Blaugrany napawają mnie ogromnym optymizmem, na samym początku sezonu mogliśmy spekulować o 'jakimś' małym kryzysie Barcy a teraz - szczytowa forma, myśle że pozostanie tak do końca sezonu a teraz poczekajmy na GD, o zwycięstwie Barcy jestem już przekonany :wink: .

Visca el Barca!

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2005, 9:43

Tomachos pisze:Na Getafe Berca sie "przejedzie" ale to tylko bedzi wypadek przy pracy!!
Watpie. Barcelona jest na gazie i bedzie chciala wygrac aby miec przwage punktowa oraz psychiczna przed GD.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 lis 2005, 9:51

PAO to nie Real więc nie ma co sie już podniecac że Real polozy sie na deski przed Barceloną. Gran Derby to zupełnie inna bajka, ile to razy Barcelona/lub Real byli w przeraźliwej formie przed tymi spotkaniami a udawalo im sie wygrywać. To jest inny mecz, jak finał mistrzostw świata.

Co do meczu to można wymienić trzy nazwiska: Iniesta, Messi i Etoo. Jednak przede wszystkim Messi. Kto widział ten wie. A kto nie, ten dalej będzie zachwycał sie zwodami i lepszą techniką Robinho.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 lis 2005, 11:54

No czapki z głów przed "Duma Kataloni" :!: Kolejny mecz w taki tempie i takim wymiarze wygrana. Zapewnili sobie awans w wielki stylu. A bramka Eto'o ta z narożnka pola = miód. Nie ziemsko wymierzył :) Messi coraz bardzie błyszczy. Camp Nou było w siódmym niebie.

Nie wiem czy zawuażyliście ale ta kontuzja Deco "wyszał Wam na dobre" :roll: to już było widać w lidze. Van Bommel miał by gożej jak by był Deco. Jak na poczatku sezonu. A tak Holender czuje sie potrzebny i gra swoje. Frank nie stoi przed trudnym zadaniem. I Sami widzicie. Co i tak nie zmieni faktu że Deco musi szybko wraca co zdrowie naj.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 lis 2005, 16:31

Nikt chyba nie wspomniał o Inieście. Chłopak miał praę świetny zagrań. Pozatym w 1. bramce to on świetnie podał. Miał chyba też udział przy 2. albo 3. bramce. Messi - bosko wręcz. Takie zagrania, takie podania...zazdroszczę Go Barcie cholernie. Taki młody,a taki geniusz pokazał w zagraniu. Pozatym tam wymiana piłek. Barcelona robi to jak mało kto(jeśli nie najlepiej na świecie- ta 1. bramka Eto'o to pokazała). A druga brameczka Kameruńczyka - niesamowite....tak ją uderzyć. Czapki z głów...jak już ktoś wcześniej powiedział.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 lis 2005, 18:15

bagg pisze:Nikt chyba nie wspomniał o Inieście. Chłopak miał praę świetny zagrań. Pozatym w 1. bramce to on świetnie podał. Miał chyba też udział przy 2

W drugiej też miał asyste. W końcu pięknie wrzucił na Eto'o

Co do meczu:
Jak powiedział Mati Borek, grecka tragedia. Świetny mecz Dumy Katalonii. Coraz bardziej zaskakuje mnie Oleguer, ponieważ już któryś mecz z rzędu gra bardzo dobrze. Eto'o 3 bramka bardzo podobna do tej jaką strzelił w meczu towarzyskim z Ajaxem. Bardzo dobra gra Messi'ego. Grał szybko dynamicznie. Iniesta też zasługuję na pochwałę. Z reszta jak każdy zawodnik Barcy we wczorajszym meczu. Jedynie troche może martwić głupi bład Valdesa. Ronaldinho, pod koniec zbyt egoistycznie, ale to nie ważne. Coż taką Barcę chciałbym oglądać w każdym meczu, ponieważ wiem, że w takiej formie jakiej są teraz potrafią zniszczyć każdego.

Podobało mi się to jak w Studiu Polsatu śmieli się, że ten mecz trzeba nagrać na DVD bo VHS już wyszło z mody, i wysłać J. Engelowi na Cypr. :D Wogóle panowała tam bardzo dobra atmosfera, a wszystko kwitował Kowalczyk, który jest wielkim fanem Barcy.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”