Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 184

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 maja 2008, 12:59

Niestety, piątoligowy fudbol zabierze mi dzisiejsze spotkanie Manchesteru, smutny to dzień bo cały sezon widziałem a dzisiaj nie będzie mi dane obejżec najważniejszego spotkania w sezonie.

Pewnie stan murawy z mojego meczu będzie podobny do tego na JJB Stadium :lol: Choć jest nadzieja, na redcafe ktoś zamiescił zdjęcia chyba z środy z lotu ptaka i murawa wydawał się świetna. Podobno zawodnicy rugby nie grali przez ostatni czas, mam nadzieje że to prawda.

Mecz będzie trudny trzeba szybko coś strzelic, najlepiej tak i z WHU. Wiadomo czym dłuzej będzie 0:0 tym nasi będą bardziej poddenerwowani.
Ciekawe jak Alex zestawi pierwszą jedenastkę. Vida mam nadzieje że już wróci, Roo pewnie usiądzie na ławce i przy korzystnym wyniku będzie oszczędzany na fianł. Skrzydła pewnie Park-Giggs, Ronaldo w atak co jak zawsze średnio mi się widzi, choć ostatnio coraz lepiej tam gra.

Myśle że Wigan nie będzie jakoś ogromnie zmotywowane, maja utrzymanie z Chelsea chyba nic ich nie łaczy. Bruce niech wystawi silny skłąd żeby potem Grant w prasie nie płakał :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 15:51

piotrcies pisze:Czy tak trudno zrozumieć, że o młodych mówiłem poza prawym obrońcą?

Tak ale jest jedno ale ... Fergie powiedział że to Gary będzie w przyszłym sezonie grał w podstawie trochę szkoda bo naprawdę myślę że Gary nie będzie już w stanie grać na takim poziomie jak chociażby przed kontuzją w tamtym sezonie :roll: No cóż mam nadzieje że Alex jednak to przemyśli i kupi PO chociaż na ławkę żeby wprowadzać człowieka do klubu. Z drugiej strony wątpię czy np. Lahm zaakceptuje ławkę w takim przypadku pewnie będzie wolał zaakceptować ofertę z innego klubu aniżeli United :( W takim przypadku kto przyjdzie do nas latem :?: Na pewno napastnik jak już Fergie powiedział może Veloso albo Valencia naprawdę zaczynam wątpić w jakiś mocny transfer może będą zmiany kosmetyczne nic więcej po prostu nie wiem co mam teraz o tym wszystkim sądzić :roll:

P.S. A co powiecie o spekulacjach na temat Owena :?: Bo Ja mówie wprost NIE :!: :naughty:

A oto skład na dziś

VDS
Brown Vidic Rio Evra
Ronaldo Carrick Scholes Park
Tevez Roo

Niespodzianek nie ma no może poza Parkiem ;)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 maja 2008, 16:35

Ronaldo właśnie strzelił z karnego i MU prowadzi 1:0 z Wigan. Myślałem, że w ważnych meczach się spala. :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2008, 16:37

Szkoda ... nie, że United prowadzą. Szkoda, że sędzia skrzywdził Wigan i nie podyktował wcześniej karnego po ręce Ferdinanda.

Taki troche niesmak pozostanie.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 maja 2008, 17:20

guru pisze:Ronaldo właśnie strzelił z karnego i MU prowadzi 1:0 z Wigan. Myślałem, że w ważnych meczach się spala. Confused

Tez myslalem :? Ale przeciez i tak do Ballacka mu jeszcze duzo brakuje....

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 17:47

Och jak mało brakuje jeszcze 10min i dwubramkowe prowadzenie .... Tylko żeby nic się złego nie stało :pray:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2008, 17:47

Gratuluje mistrzostwa :!:

Giggs, po fatalnym sezonie, strzela tak ważną bramkę.

United grali, jakby nie wierzyli, że mogą dowieźć wygraną do końca. Wigan momentami stracha wam napędziło. Ale się wybroniliście.

Jeszcze raz gratuluje - zasłużony tytuł.

some1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 11 maja 2008, 17:59

Taaaak, gratulacje. Jakoś się udało MU zdobyć Mistrza, chociaż rywale byli.

No to mam cichą nadzieję, że poczekacie np. tyle co Newcastle na kolejnego mistrza. Żebyście mieli co wspominać do późnej starości, hehe. :)

Chyba najlepszy możliwy dzień dla United. City, rywale zza miedzy, przegrali 8:1 z Boro i mistrz.

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 11 maja 2008, 18:01

Gratulacje za zdobyte mistrzostwo.

Dzisiaj trochę wymęczyliście ale z przekroju całego sezonu należało wam się (a przynajmniej bardziej od Chelsea :P )

Za nami chyba jeden z ciekawszych sezonów PL.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 18:02

JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTT :!: :mike:

Najlepszy dzień w tym roku jeszcze tylko wygrać LM a wtedy będie najlepszy w życiu :!: :!: :!: :!: :jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi:

Przyznam zwycięstwo wymęczone ale prawdziwy Mistrz powinien wygrywać w każdej sytuacji :D Chciałbym pogratulować dzisiaj także Boro. :jupi: Szkoda mi dzisiaj Birmingham bo grali w tym sezonie zdecydowanie lepiej niż wskazuje na to tabela ligowa :D :jupi:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 maja 2008, 18:15

Brawa dla Mistrza :wink: kibicowalem wam, bo nie lubie Chelsea i nigdy nie polubie. Mecz ciezki i trudny, ale warto bylo. Teraz macie psychologiczna przewage nad The Blues przed finalem LM. Obyscie wygrali.

PS: ale Ronaldo sie blaznil dzisiaj....blazenada. Z takim zachowaniem to do przedszkola

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 maja 2008, 18:17

some1 pisze:No to mam cichą nadzieję, że poczekacie np. tyle co Newcastle na kolejnego mistrza. Żebyście mieli co wspominać do późnej starości, hehe. Smile

A ja mam cicha nadzieje ze podtrzymacie passe od poczatku lat 90...

MANCHESTER UNITED
MISTRZ ANGLII 2007/2008

btw :) moze ktos sie pokusi o jakies dluzsze podsumowanie sezonu ? :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 maja 2008, 18:27

Radość niesmowita :!: :D Teraz czekać tylko na finał LM w Moskwie.

P.S. Czułem, kiedy Nahorny wspomniał o jubileuszowym meczu Giggsa, że ten strzeli gola, i tak się stało :D

CAMPEONES, CAMPEONES :!:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 maja 2008, 18:31

boskigonzo pisze:

btw :) moze ktos sie pokusi o jakies dluzsze podsumowanie sezonu ? :)
to raczej po ochłonięciu czyli jutro.....
FANTASTYCZNIE :jupi: :brawo: Kapitalny mecz i wogule cały sezon w wykonaniu Manchesteru.Niesamowita dawka emocji w tych wszystkich meczach Manchesteru......Naprawde dziękuje chłopcom sir Alexa za ten niesamowity sezon,w ktorym wykazalismy się wiekszym doświadczeniem od londyńskich druzyn.Teraz trzeba sie skupić na finale LM.
[img]GLORY%20GLORY%20MAN%20UNITED[/img]

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 11 maja 2008, 18:34

Berik pisze:PS: ale Ronaldo sie blaznil dzisiaj....blazenada. Z takim zachowaniem to do przedszkola
Troche racji masz napewno, ale bramke strzelił, to najważniejsze ;). 31 bramek w Premiership, niech strzela tyle co sezon i bedzie błaznem nawet maxymalnym :P.

Mecz mocny, cały czas sie bałem tego Valencii. Koleś ma talent naprawde, kilka razy ładnie pojechał tam Evre. Całe szczescie bramki nie strzelił ;). Sędzie okradł Wigan, potem nas w drugiej połowie wiec = ;). No może nie do końca, bo inaczej by sie grało przy 1-0 w tył, ale jednak karny w drugiej połowie był ewidentny dla nas. Pisze, żeby nikt nie sapał, że sedzia całkowicie mecz ustawił ;)

Giggs :brawo: . Tylko tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

Słaby mecz Tevezito, bardzo dobry naszej obrony. Aa Scholes, już sie bałem, że wyleci. Dobrze ze Alex wpuscil Hargo w drugiej :).

Chelsea dała ciała w końcówce.

A nasze United znowu pokazało, że jak Real wygrywa lige, to tak samo my ;). Niech i kolejna zależność sie sprawdzi, a mianowicie

Liga Mistrzów i jej triumfatorzy.

2003 - Juventus wyeliminował Real Madryt, AC Milan pokonał Juventus. AC Milan mistrzem.
2004 - AS Monaco wyeliminowało Real Madryt, FC Porto pokonało AS Monaco. FC Porto mistrzem.
2005 - Juventus wyeliminował Real Madryt, FC Liverpool pokonał Juventus. FC Liverpool mistrzem.
2006 - Arsenal wyeliminował Real Madryt, FC Barcelona pokonała Arsenal. FC Barcelona mistrzem.
2007 - Bayern wyeliminował Real Madryt, AC Milan pokonał Bayern. AC Milan mistrzem.
2008 - AS Roma wyeliminowała Real Madryt, Manchester United pokonał AS Romę. Wychodzi więc, że... ?

to już w ogóle bedzie w 7777777 niebie ;). Radoszka jak cholera ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”