Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 17 wrz 2014, 11:47
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 17 wrz 2014, 11:53
No dobra,ale to że ty nie znasz,nie znaczy że wszyscy są Januszami czy piknikamicloner pisze:Ja na przykład nie znam nazwiska ani jednego siatkarza. Zdecydowanie wolę oglądać Królową Sportu.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 wrz 2014, 11:54
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 17 wrz 2014, 11:56
Statystyk reprezentacji podal, ze 25ddemon pisze:E: Jednak 31 pkt,źle odczytałem,ale procent skuteczności się zgadza
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 11:56
Ci przed telewizorami są januszami na 100%, a ci ktorzy kibicują np. w spodku to żeby przestać być piknikami musieliby zaliczyć kilka wyjazdówddemon pisze:nie znaczy że wszyscy są Januszami czy piknikami
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 17 wrz 2014, 12:00
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 17 wrz 2014, 12:05
a nie pomyślałeś o tym,że może zabraknąć biletów na mecze siatkówki - mecz otwarcia na Narodowym chyba wystarczająco udowodnił,że kibiców w PL jest ogromna ilość...cloner pisze:Ci przed telewizorami są januszami na 100%, a ci ktorzy kibicują np. w spodku to żeby przestać być piknikami musieliby zaliczyć kilka wyjazdówddemon pisze:nie znaczy że wszyscy są Januszami czy piknikami![]()
Peace.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 17 wrz 2014, 12:16

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 12:34
To że ty kibicujesz tylko przed tv, nawet Górnikowi to nie znaczy że jesteś jakaś wyroczniąddemon pisze:Nie śledzisz dyscypliny,nie znasz zawodników to lepiej nic nie pisz,bo z każdym postem kompromitacja
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 wrz 2014, 12:58
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 wrz 2014, 13:01
na polsat czy na reprezentację?gilardino11 pisze:U mnie w rodzinie praktycznie wszyscy oglądają siatkówkę jednak jak okazało się że zakodowali to każdy wypiął się na Polsat i olał sprawę
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 13:02
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 wrz 2014, 13:03
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 wrz 2014, 13:07
Ludzi kierujących się podobnymi zasadami co ty, wśród interesujących się sportem na całym świecie, jest zaledwie garstka. Pewnie nawet nie przekraczacie 5% ogółu. Fajnie, że kierujecie się jakimiś zasadami, ale wyśmiewanie wszystkich, którzy postępują inaczej, jest mega dziecinne. Dla jednych sport to czysta rozrywka, dla innych pasja, ale w żadnym wypadku ci pierwsi nie są gorszymi kibicami niż ci drudzy.cloner pisze:Ja już pozwiedzałem dziesiątki stadionów piłkarskich + kilka zawodów innych dyscyplin.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 wrz 2014, 13:12
Co za kompletna bzdura.gilardino11 pisze:Na polsat of corse. Jak można kodować tak wielką impreze na terenie własnego kraju, ten co koduje takie imprezy nie powinien ich transmitować, tyle...
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio