Opisz poprzednika - Strona 185

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 cze 2006, 20:05

Krzysztof Jarzyna
Wczoraj jeszcze Krzyś/Krzysio Jarzynka, dziś znowu pan Krzysztof Jarzyna z Buszolandu koło Petroszyngtonu zwanego Rzeszowem. Lubi rymować, choć czasem wiąże się to z nieładnymi słowami :naughty: Fan Widzewa, Realu i Busha :zgon: Od jakiegoś czasu walczy o przestrzeganie zasad ortografii :brawo: Na forum przyszedł trochę wcześniej niż ja, po kilku tygodniach został modem, a jakiś czas później mnie zbanowano :badziewie: Podobno z dużym poczuciem humoru ale odkąd pilnuje przestrzegania forumowych zasad jakby mniej daje sie poznać od tej strony :wink: W niedalekiej przyszłości zastępca ministra Ziobro :hardkor:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2006, 1:00 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2006, 20:13

Lukaz
Fan koszykowki, szczegolnie tej zza oceanu. O ile mnie pamiec nie myli to w tematach kolarskich jest obcykany, chociaz glowy nie dam sobie uciac. Nie mialem z nim wiekszej scysji, czesto zgadzam sie z nim ;) Malo go widac w tematach pilkarskich, ale moze to mi tylko sie wydaje. Pozytywna postac na tym forum ;)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 01 cze 2006, 20:29

Martinho... dla mnie znajoma postać na forum. Fan Bayernu Monachium. Często zadziora... Ma swoje ja... :twisted: :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 cze 2006, 20:50

ATI
jakiś nowy :lol: .
Ma nick po karcie graficznej , słucha Rihanny , pochodzi z Legnicy i używa słabiutkiego GIMPa. Trochę dziwne , że pierwsze za co się zabiera na nowym forum to pisanie w takim temacie...

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 01 cze 2006, 20:53

Do diamena - myślisz, że nie wole Adobe Photoshopa :P. Musiałem do szkoły zrobić fotomontaż na ocene i MUSIAŁ być zrobiony w gimpie. Osobiście to tego programu nie nawidze, ale już po problemie, zrobiłem. :D [/b] I wcale nie jestem tu nowy :)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 01 cze 2006, 21:29

Diamen23 pochodzi z Gliwic, wielki fan Interu (?) lubi się bawić w Photoshopie. Pisze tylko mądre, przemyślane i oczywiście sensowne posty. Jeden z modków (?) :D Dołączył dawno bo w wrześniu poprzedniego roku. To tyle :)

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 02 cze 2006, 9:14

lisek chz dołączył nie cały miesiąc temu. Tworzy grafiki w Photosopie i widać że to mu wychodzi, więcej jak na razie o nim niewiem. Często komentuje newsy wypisywane na stronie, ma ponad 30 postów w 22 dnii

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2006, 12:05

jak zwykle mnie omineliscie przy opisywaniu :maruda:
zawsze tak jest, zawsze :won:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 cze 2006, 12:17

cloner
Ksywke ma po pewnego rodzaju roslinie. O tym ze jest zwolennikiem drzew swiadczy rowniez obok nicka - sig. Cloner jako jeden z nielicznych pisze do tematu Pilka w TV... Zawsze stoi po stronie Legii, lecz twierdzi ze stara sie byc obiektywny. Niedawno powrocil do nas bo 21 dniach przerwy. Podobno rzadzi tym forum razem z Jarzyna :twisted: Ogolnie idzie z nim podyskutowac, chociaz rzadko sie z nim zgadzam :wink:

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 02 cze 2006, 15:44

Martinho- Niby kibic Bayernu, ale nie darze go zbyt wielką sympatią. Chyba próbuje być śmieszny, ale mu to nie wychodzi. Koleś kompletnie niereformowalny. Jak się już uprze to nie ma argumentów, które by go przekonały. Uważa chyba, że ma zawsze racje :? . Ogólnie ja jestem pozytywnie nastawiaony do każdego i mam nadzieje, że coś się zmieni w naszych relacjach :wink:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 02 cze 2006, 15:54

Milczek - fan Bayernu Monachium. Pisze mądrze, udziela się również w tematach o angielskiej piłce. Brat kamilo. Według mnie będzie pozytywną postacią na tym forum.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 03 cze 2006, 11:50

ATI - jeden z bardziej inteligentnych fanów Czerwonych Diabłów. Człowiek znający się na piłce, a przy tym nie szukający zwady. oby więcej byo takich fanów MU :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 cze 2006, 12:09

ATI - pojawił się na forum, i ku mojemu zdziwieniu okazał się mądrze piszącą osobą. Jest zapatrzony w swojego ulubieńca Wayne'a Rooney'a i często nie zgadza się z userami, którzy mają odmienne zdanie na temat 'Wazzy'. Widać, że ma pojęcie na temat Manchesteru United i w sposób nienaganny przelewa to na forum. W jego sigu widnieje Rihanna, której muzyki ja osobiście 'nie trawię'. :wink:

rymownik - dość rzadko wypowiada sie w temacie o Czerwonych Diabłach, ale trudno nie zauważyć, że jest ich fanem. Pozytywna postać jak najbardziej, i z tego co zauważyłem jeśli pisze on zapowiedź następnej kolejki Premiership, to United odnoszą zwycięstwo. Miej to na uwadze 8)

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 03 cze 2006, 12:23

Manumef- z tego co widze wierny kibic MU, którego osobiscie nie trawie, jednak lubie sobie pogadać na ich temat. Nie prowadziłem z nim osobiście jakiejś wymiany zdań, ale to sie pewnie szybko zmieni. Pisze dość mądrze. Mam nadzieje, że nie jest zapatrzony w swój ukochany klub i da się z nim normalnie pogadać.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 cze 2006, 14:11

cloner Wrócił po małym urlopie. Plusem jest to że pisze w temacie Piłka w TV. Na piłce się nie zna ale przynajmniej jest charakterystyczną osobą na forum.

Manumef Pisze głównie w tematach w których ja się nie udzielam ale z tego co czytałem to zna się na piłce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”