Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 paź 2011, 23:16
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 paź 2011, 23:17
Doprawdy czy przykłady z zachodnich krajów nie wystarczą? Naprawdę nie widzisz związku pomiędzy promowaniem dewiacji, rozbijaniem rodziny gdzie np. w Szkocji nie można mówić że rodzice to tata+mama, bo można zostać posądzonym o nietolerancje, promowaniem singlowego stylu życiu, silnego loobby feminstycznego kariera ponad rodzinę, a zmniejszającym się przyrostem naturalnym? Jeśłi tak to chętnie poznam twoją diagnozę skąd bierze się coraz mniejszy przyrost naturalny.Nie będę wdawał się w jakąs jałową dyskusję ale mam pytanie co do przyrostu naturalnego ma , że dwoje ludzi którzy się kochają zawrą związek przed USC ? Podejrzewam że nie musi być to ślub , ba jestem zdania że nie powinno to funkcjonować na pełni praw rodziny , ale jeśli ktoś chce sformalizować swoje uczucia to nie bardzo rozumiem czemu ktoś ma być przeciwko , niech rozliczają się razem przed skarbówką , niech mają wgląd w dokumenty szpitalne i tego typu rzeczy.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 paź 2011, 23:20
Szwecja aż za bardzo to pokazuje.Kamil232 pisze:Doprawdy czy przykłady z zachodnich krajów nie wystarczą?Nie będę wdawał się w jakąs jałową dyskusję ale mam pytanie co do przyrostu naturalnego ma , że dwoje ludzi którzy się kochają zawrą związek przed USC ? Podejrzewam że nie musi być to ślub , ba jestem zdania że nie powinno to funkcjonować na pełni praw rodziny , ale jeśli ktoś chce sformalizować swoje uczucia to nie bardzo rozumiem czemu ktoś ma być przeciwko , niech rozliczają się razem przed skarbówką , niech mają wgląd w dokumenty szpitalne i tego typu rzeczy.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 paź 2011, 23:22
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 paź 2011, 23:27
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 paź 2011, 23:28
Mocna rzecz. Widziałem jakiś czas temu. Jakoś mnie ta wizja szczególnie nie przeraża.Rezus pisze:
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 paź 2011, 23:29
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 paź 2011, 23:30
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 paź 2011, 23:31
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 paź 2011, 23:35
Właśnie co on ma z tymi pedalami? Moim zdaniem to nie jest intrygujący temat – choćby w najmniejszym stopniu.Chlopaczek pisze:Pedaly pedaly pedaly...
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 paź 2011, 23:38
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 paź 2011, 23:40
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 paź 2011, 23:40
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 paź 2011, 23:44
A ja od paru dni podziwiam poziom twoich żartów na rozluźnienie w tym temacie i chylę czoła przed argumentacją zawartą w twoich postachChlopaczek pisze:Kamil jest wyraznie zafascynowany srodowiskiem homoseksualym. Miejmy nadzieje ze jego gorliwosc w zglebianiu tego tematu jest spowodowana wylacznie z poziomu obroncy rodziny.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 paź 2011, 23:44
Słuszna diagnoza.piwus pisze:Może dlatego, że Palikot opiera się na trzech filarach? Pedały, marihuana i antyklerykalizm, a dyskusja jest o Palikocie i wszyscy od dwóch stron pisza o pedałach ?
franz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio