Zico_FCI pisze:Cesar I Adriano poniżej krytyki
Oglądałeś Zico? Naprawde Cesar zagrał tak tragicznie?
Dla mnie takie tranfery mijają się z celem !!!!
Więcej piłkarzy z Lazio!!!
A jak Burdisso zagrał ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 23 lut 2006, 15:59
Zico_FCI pisze:Cesar I Adriano poniżej krytyki
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lut 2006, 16:36
Takvieris pisze:Oglądałeś Zico?
Naprawdę. Zagrał gorzej niż grywa ostatnio Kliy więc już chyba wiesz jak to mogło wyglądać.vieris pisze:Naprawde Cesar zagrał tak tragicznie?
Myślę, że przy pierwszej bramce dla Ajaxu mógł zachować się lepiej. W drugiej połowie dobrze w obronie ale zadecydowanie za mało w ofensywie. Dla mnie to jest środkowy obrońca a nie boczny.vieris pisze:A jak Burdisso zagrał ?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 lut 2006, 18:08
Dokładnie. Nicolas przyzwoicie broni lewej strony , ale akcje ofensywne na tej stronie praktycznie nie istniały gdyż on sam bierze bardzo rzadko udział w ataku , a Cesar był po prostu słaby i partnerzy z drużyny nie chcieli mu nawet podać piłkiZico_FCI pisze:Myślę, że przy pierwszej bramce dla Ajaxu mógł zachować się lepiej. W drugiej połowie dobrze w obronie ale zadecydowanie za mało w ofensywie. Dla mnie to jest środkowy obrońca a nie boczny.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lut 2006, 18:43
Miałem taką samą akcje, i nie mogłem się skoncentrować na oglądaniu meczu. Troche uspokoił mnie gol Stankovica. Dziś oglądałem mecz i zaskakuje mnie czemu Mancini nie wystawia Pizarro tylko Stankovica na środku pod nie obecność Seby. Cieszy że do bramki wrócił Toldo.serek408 pisze:2-2 nie jest najgorzej. Oglądam Chelsea-Barca włączam co chwile telegazete najpierw 1-0 , chwile potem już 2 Shocked Pomyślałem , że o LM można powoli zapominać bo tylko kwestią czasu będą kolejne bramki dla Ajaxu. Na szczęście po przerwie nastąpiło przebudzenie i doprowadzenie do korzystnego wyniku stało się faktem Krzywy
kompleksy leczy się u psycholgaTomachos pisze:Inter [*]
Tomachos [*]Tomachos pisze:kibice Interu [*] Mancini [*]
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 10:35
Generalnie to masz trochę racji. Co by nie mówić o Mancio to doświadczonym trenerem on nie jest.coco pisze:ak ktos mi jeszcze powie ze nalezy Manciniego zostawic na stanowisku trenera Interu to go WYSMIEJE !! dawno nie widziałem tak słabego trenera
Podobnie jak np. Cosmi, który już parę lat temu był przymierzany do jakiejś większej drużyny, ale na razie dają mu się ograć w słabszych drużynach.coco pisze:ak chce sie uczyc trenerki to niech wypierd...ziela z Interu do jakiegos klubu SERIE B lub C
Moim zdaniem najlepszym byłby Hiddink. Australia pod jego wodzą awansowała do MŚ, Korea 4. drużyna świata na ostatnim Mundialu, no i z PSV ostatnio zachodzi daleko w LM.coco pisze:rzeba sciagnac Hitzfelda lub Le Guena oni przynajmniej wiedza co to taktyka
He he. I wszystko jasne.Wiceprezydent Bayernu Monachium - Karl-Heniz Rummenigge po okresie spokoju, ponownie wypowiedział się na temat Juventusu Turyn, a konkretnie zachowania władz tej drużyny, które próbowały ściągnąć do Włoch francuskiego obrońcę Bawarczyków Williego Sagnola.
Niemiec jakiś czas temu stwierdził, że działacze "Starej Damy" stosują w swojej polityce transferowej metody mafijne. Teraz podtrzymał swoje wrogie stanowisko wobec ekipy z Turynu.
"Nie podobało mi się zachowanie Juventusu Turyn. Skontaktowali się z Sagnolem w październiku, co nie było w porządku. Nie wspominając już o tym, że to wbrew przepisom."- stwierdził.
Sagnol od jakiegoś czasu był na celowniku Juventusu. Wydawało się, że zawodnik po sezonie trafi właśnie do tego zespołu, ale niespodziewanie zawodnik przedłużył umowę z Bayernem.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 24 lut 2006, 13:33
Martin Pellegrino pisze:coco napisał:
rzeba sciagnac Hitzfelda lub Le Guena oni przynajmniej wiedza co to taktyka
Moim zdaniem najlepszym byłby Hiddink. Australia pod jego wodzą awansowała do MŚ, Korea 4. drużyna świata na ostatnim Mundialu, no i z PSV ostatnio zachodzi daleko w LM.
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lut 2006, 13:43
BartekTS pisze:Hiddink przejdzie do Milanu tak wskazują wszytskie przesłanki na niebie i ziemi a za to Le Guen do Rangersów.
BartekTS pisze:7 Baniek za Diego no widac ze Mister Moratti naprawdę nie ma co robic z Euro.....
W/g mnie jezeli Inter dojdzie do 1/2finalu LM to Mancini zostanie. W lidze z ta gra jaka Inter obecnie prezentuje to tragicznie nie jest...BartekTS pisze:Ciekawe czy po sezonie dojdzie do zmiany na stanowisku trenera czy też nie....
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2006, 14:35
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lut 2006, 14:52
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 15:55
No tak, Veron odejdzie na 99%. Na jego miejsce ciężko będzie kogoś znaleźć. Ballack moim zdaniem lepiej wpasowałby się Interu niż np. taki Riquelme. Pozostaje jeszcze opcja żeby znaleźć kogoś mniej znanego (Kallstroem z Rennes, czy Diego z Porto), ale nie ma pewności czy tacy zawodnicy dadzą radę w takim klubie.Łukasz[ACM] pisze:co do transferu Ballacka to żadnych większych konkretów nie ma. Gazety piszą cały czas o jego ewentualnym transferze, znów wrócił temat Włoch - Interu bo przecież Liga Włoska mu nie odpowiadała, bał sie gry przy pustych trybunach Transfer może dojść do sfinalizowania bo Inter będzie potrzebował środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia ale trzeba czekać na jakieś oficjalne doniesienia a nie zwykłe ploty. Trzeba czekać do lata
No i ManU, które chyba straciło już cierpliwość do sir Alexa Fergusona. Moim zdaniem trenerem reprezentacji Albionu powinien zostać wspomniany wyżej Ferguson. Moim zdaniem selekcjoner reprezentacji nie musi być wybornym taktykiem. Za Fergusonem przemawia szacunek jakim darzy go prawie cała piłkarska Anglia (w końcu kilkanaście lat z Czerwonymi Diabłami to przeważnie pasma sukcesów), a co za tym idzie piłkarze. O takim szacunku Ericsson może tylko pomarzyć.Łukasz[ACM] pisze:Co do Hiddinka to też ploty, niestety bo widział bym go w szeregach rossonerich z otwartymi rękoma. Ale poważnym rywalem o jego pozyskanie jest reprezentacja Angli, co najważniejsze sam Hiddink był tą posadą zainteresowany.
Jakby to powiedzieć... mija 16 sezon z rzędu kiedy to Nerazurri nie zdobywają Scudetta... Gdyby było to spowodowane tylko pechem, to ok. Jednakże Mancio co tydzień udowadnia, że nie ma nosa do piłkarzy. Po pierwsze cały czas stawiał na Julio Cesara w bramce, który jest o klasę gorszy niż Toldo. Kily Gonzalez nie zagrał chyba w tym sezonie ani razu dobrych pięciu minut, a grał ich stanowczo za dużo. Zbyt mała rotacja w składzie spowodowała, że gdy ktoś jest kontuzjowany to zastępcy nie mają ogrania i nie ma gwarancji, że godnie zastąpią kontuzjowanego partnera (przykład - Pizarro, któremu wyszedł mecz z Ajaxem, ale to byłoby na tyle w tym sezonie). Boję się tylko tego, że Moratti go nie zwolni choćby nie wiem co...Łukasz[ACM] pisze:Czemu chcecie zmieniać trenera?
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 24 lut 2006, 16:23
Wszystko tkwi w nazwie klubu. Internazionale. Proste . Zarzad Interu bardzo ceni sobie nazwe klubu i postanowil aby ta nazwa urzeczywistniala sklad tegoz klubu. Co ciekawe w meczu z Ajaxem w calym skladzie Nerrazurich byl tylko jeden Włoch. Juve kolonia Francuzow i Wlochow; Inter klub poludnowoamerykanski; Milan totalna mieszanka. Co sie dzieje z wloskim futbolemMartin Pellegrino pisze:No i smuci brak Włochów w podstawowym składzie. Inter przecież bądź co bądź jest włoskim klubem...
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 lut 2006, 16:51
POMYŁKA, 17Martin Pellegrino pisze:Jakby to powiedzieć... mija 16 sezon z rzędu kiedy to Nerazurri nie zdobywają Scudetta...
Co już taki słabyMartin Pellegrino pisze: Gdyby było to spowodowane tylko pechem, to ok. Jednakże Mancio co tydzień udowadnia, że nie ma nosa do piłkarzy.
Chyba nie twierdzisz że Diego jest słabym snajperem?? Jak dalej będzie tak strzelał, napewna zawita do reprezentacji. W PK jest narazie liderem strzelców, a w lidze jest na 3 miejscu z 11 bramkami. W poprzednim roku był królem satrzelców Serie B.Martin Pellegrino pisze: Trochę z innej beczki...
Słyszałem, że kolejny Argentyńczyk może założyć Niebiesko-Czarny trykot... Diego Milito... Qrde, czy w Europie nie ma dobrych piłkarzy? Ja rozumiem gdyby kupili reprezentanta Argentyny, ale Milito to jakaś pomyłka.
No, przez nazwe klubu nie odnoszą sukcesówkasiorek21 pisze: Wszystko tkwi w nazwie klubu. Internazionale. Proste .
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 24 lut 2006, 18:07
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lut 2006, 19:00
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lut 2006, 21:56
Łukasz[ACM] pisze:Dziure po Veronie Inter musi załatać bo bez środka pomocy o trofea nie powalczą. Ciekawe czy sam Ballack jest zainteresowany
kasiorek21 pisze:Wszystko tkwi w nazwie klubu. Internazionale.
Martin Pellegrino pisze:ale Milito to jakaś pomyłka
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio