ale nie róbmy 2 knajpy panowie.
Jak oceniacie sprowadzenie w zimie Abidala ?
ja myśle, że przydałby się bardzo
co sadzicie ?
RealFan mógłbys napsać jak tam Calderon sie spisuje
BTW - RealFan - to chyba najkrótszy post w twojej karierze na forum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2006, 21:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 21:45
Jak poruszysz to w odpowiednim temacie to może Ci napiszęfieldy pisze:RealFan mógłbys napsać jak tam Calderon sie spisuje
Jak tak bardzo Ci na tym zależy to knajpa czeka. Ty zawsze masz jakiś alkohol przy sobiefieldy pisze:BTW - RealFan - to chyba najkrótszy post w twojej karierze na forum trza to uczcić
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2006, 21:48
odszedł Cygan i Pires - wiec i tak byloby mniejRealFan pisze:Abidal Świetny pomysł. Odszedł Cole to byłby on idealnym następcą. Clichy jednak odbiega klasą, a Gallas czy Flamini nie przepadają za tą pozycją. Wenger pomyślał, tylko kolejny Francuz...dużo ich znowu będzie
musze oddać bagg'owi, że .... lepszej osoby tam nie mógł znaleźć aby mi przypisacRealFan pisze:fieldy - Tylko co Ty tam robiłeś
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 wrz 2006, 21:48
Pytanie tylko, czy Lyon go puści już podczas zimowego okienka. Oczywiście jeśli nie w zimie to już po sezonie jego przyjście na Emirates Stadium jest bardzo prawdopodobne i jak nie trudno się domyślić byłoby to naprawdę spore wzmocnienie naszej lini defensywy.fieldy pisze:Jak oceniacie sprowadzenie w zimie Abidala ?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 wrz 2006, 21:51
RealFan pisze:Clichy jednak odbiega klasą
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2006, 21:56
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 22:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 wrz 2006, 22:44
fieldy pisze:gdyby Clichy nie łapał tak czesto kontuzji
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 wrz 2006, 22:45
Jeszcze słowo co do Abidala. Jeśli faktycznie Wenger poważnie myśli o sprowadzeniu tego zawodnika do Londynu, to chyba nie po to aby siedział na ławcę (tym bardziej, że pewnie troszkę grosza na niego wydać będzie trzeba). Dlatego też, jeśli Francuz przyjdzie do Arsenalu to obawiam się, że dla Gael'a może zabraknąć miejsca w podstawowym składzie.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 wrz 2006, 1:29
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juan » 19 wrz 2006, 1:45
NIe wiem czy samo słowo, ale ja też lubię ironizować. Z kolei nie lubię fizyki, bo nigdy jej nie rozumiałem, więc chyba po części rozumiem kolegęJak Wy wszyscy lubicie to słowo...ironiaTu wszystko jest w niej ujęte
Uh wreszcie poczułem się doceniony, zaproszony i etc. Przyznam się szczerze, że marzylem o chlebie, soli i wódce. Ale wczoraj około 19 dostałem lepszy prezentP.S. Aha, i ten niby nowy kibic "Juan" tak naprawde nie jest nowy bo widze go czesto na stronie dodajac komentarze z ktorych wynika ze jest kibicem AFC, fieldy wczoraj zaprosil go na forum i chlopak zapadl
Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2006, 8:20
o Clichym mówisz ?RealFan pisze: Idealny zmiennik, może za 2,3 lata to się zmieni
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 wrz 2006, 18:22
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2006, 18:29
oczywiste jest, ze Clichy jest słabszym obrońcą niż Cole, skoro Cole jest jendym z najlepszych na tej pozycji, Clichy jest bardzo młody, jednak uwazam, ze gdyby zaczął regularnie wystepować w pierwszym skadzie - dałby radeRealFan pisze:na chwilę obecną nie zaufał bym mu na tyle, na ile zaufania przed "skandalem" miał Cole
tak na prawde to brakuje mu tylko doświadczenia, gael jest dośc szybki, zwrotny, bardzo dobrze sobie radzi w akcjach ofensywnych i co najważniejsze jak gra - jest nieustępliwy, nawte jak zespół nie musi koniecznie wygrać - on gra na całego, zawsze daje z siebie wszytsko o kazda piłkę walczy z takim samym zaangażowaniem i dla mnie to wystarczaRealFan pisze:Pomijając już kontuzjogenność barakuje mu...tego "czegoś" Muszę się skusić na jeszcze kilka spotkań Arsenalu z jego udziałem i wtedy się sprecyzuję
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 wrz 2006, 18:42
fieldy pisze:Clichy jest bardzo młody, jednak uwazam, ze gdyby zaczął regularnie wystepować w pierwszym skadzie - dałby rade
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio