Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 186

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 maja 2008, 20:31

boskigonzo pisze: btw. graty dla m'borough , jak bede smutny puszcze sobie ten mecz
:lol:

Obroniliśmy tytuł - zajebista sprawa :) Bywało ciężko, czasem graliśmy kosmicznie a czasem po prostu słabo, wielu zwątpiło po tragicznym początku sezonu ale najważniejsze, że po 38 kolejkach to MU jest na pierwszym miejscu w tabeli i możemy się cieszyć z 17 tytułu (z czego już 10 Fergusona!!!). W dodatku mamy Ronaldo, który strzelił 33 bramki (!!!) w lidze i jeśli mnie pamięć nie myli wyrównał rekord Shearera. Jak na skrzydłowego niesamowity wynik. Najlepszy piłkarz w PL i Złoty But należą już praktycznie do niego. Zdziwię się jeśli nie dostanie nagrody dla najlepszego piłkarza świata a przed nim jeszcze przecież finał LM i ME, w których np. taki Messi nie wystąpi.

Świetny sezon zarówno w wykonaniu United jak i całej Premiership. Nie było powtórki z zeszłego roku kiedy to przewodziliśmy praktycznie przez całe rozgrywki. Długo prowadził Arsenal, który był chyba największym pozytywnym zaskoczeniem (nie dla każdego :D) tego sezonu, szkoda, że na finiszu czegoś im zabrakło, Chelsea po stracie Mou, o dziwo, okazała się jeszcze silniejsza i do końca walczyła z nami o majstra. Nie zaskoczył tylko Liverpool, która znowu bardziej walczył o 4 miejsce z Evertonem aniżeli o podium.

U nas z kolei wypaliły transfery, z których niektórzy się śmiali przed rozpoczęciem rozgrywek a piłkarze, którzy w zeszłym sezonie grali świetnie w tym wcale nie grali gorzej (może oprócz Scholesa i Giggsa), ba, niektórzy zagrali sezon życia :D To tyle póki co, jak będę miał trochę czasu napiszę później coś więcej :) Teraz tylko finał LM i ten sezon będzie należał tylko do United :)

Jesteśmy Mistrzami Anglii!!!!!!!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 maja 2008, 20:33

Kamil232 pisze:Ależ absolutnie nie chce do pierwszego napastnika typu Huuntelar który by zwalniał grę i przez którego nie mogłoby być tej wspaniałem wymieności pozycji w ataku, bo tylko w polu karnym umie grać.
Mam podobne zdanie na temat tego zawodnika. IMO nie pasuje stylem do Manchesteru. Zero kreatywności, drewniak straszny. Może zbyt surowo go oceniam, bo nie darzę go sympatią.
Kamil232 pisze:Adebayor;]
Adebayor> Drogba :mike:

btw, gratuluje mistrzostwa. :spoko:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 maja 2008, 20:36

Już sam nie wiem czy napastnik jest potrzebny czy nie. Czy obrońca prawy jest potrzebny czy nie. Nie chodzi tylko o to że jestem podniecony mistrzostwem.

Jeżeli Neville rzeczywiście wraca do formy to IMO obrońca nie jest potrzebny. Szczególnie że obecnie na rynku ciekawych opcji brak. Człowieka z City nie biorę pod uwagę, poprostu nie widzę go u nas :roll:
Jeżeli mamy zostać tylko z Brownem naprawej to obronca jest konieczny.

Zakładając że Neville gra w nastepnym sezonie to przy dobrych wiatrach Fabio może powoli wchodzić do drużyny. Skoro Arsenal daje szans o rok starszemu Traore to my też powinnismy nad tym pomyśleć.

Co do napstnika, Berba to moje marzenie, ale z drugiej strony 3 swietnych napastnik + Maczuga, ewentualnie Frazier to troche dużo. Chcemy dawać szanse Welbeckowi przy takiej obsadzie gdzie i kiedy :roll:

Nie wierzę że Ferguson nikogo nie kupi, on ma już pewnie plan, ja za cholere bym nie wiedziłą co zrobić :P

Jeszcze jedno. Kto negował talent Eikrema :> Ostatnio został najlepszym zawodnikiem turnieju BlueStars 2008, gdzie grałą drużyna U18. Niby to nic nie znaczy ale jednak wyróznia się na tle kolegów, przeciez grali tam również Possebon czy Macheda których się bardzo chwali. A ktoś zarzucał że Magnus nie ma nawet miejsca w podstawowej 11 U18 :P

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 maja 2008, 20:59

Gratulacje dla Manchesteru. Mistrzostwo trafiło w dobre ręce. Należało się im od początku do końca. Ronaldo - IMO pewny kandydat do Złotej Piłki. Jego regularność w każdym meczu jest zdumiewająca. Jestem bardzo ciekaw, czy ManU będzie się potrafiło utrzymać na tak wysokim poziomie w następnym sezonie.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 maja 2008, 21:20

Kamil232 pisze:
Spadajta od Majkela, 11 bramek w słabym Newcastle to tylko 1 mniej od Wazzy naszego
Po cholere byłby nam 3 niski napastnik? trzeba kupić kogoś kto umie grać dobrze w powietrzu...mile widziany Benzema/ Berbatov :]
a własnie Michael jest zawodnikiem grajacym bardzo dobrze w powietrzu,lis pola karnego,niegdys miał dobre przyspiszenie,ale wraz z kontuzjami to przyspieszenie utracił

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 maja 2008, 22:07

Kubańczyk pisze:ale wraz z kontuzjami to przyspieszenie utracił

No właśnie my nie potrzebujemy zawodników którzy będą co chwile kontuzjowani i trzydziestkę już dawno mają za sobą tylko młodych utalentowanych grajków głodnych gry i sukcesów bo sorry ale nie chce żeby Manchester zamienił sie jak Milan w dom spokojnej starości bo tego skutki wychodzą w tym sezonie :D Więc jeśli mamy kupować napastnika lecz nie wiem czy w ogóle to ma sens przy założeniu że będzie Manucho i Frazier to zdecydowanie nie staruszka tylko kogoś kto wleje jeszcze więcej świeżej krwi w poczynania naszego zespołu :D Chociaż z drugiej strony może dobrze by było mieć takiego doświadczonego napastnika który w trudnych momentach wiedziałby co zrobić :think: Ale chyba Roo jest zawodnikiem który potrafi pociągnąć zespół w ciężkich momentach więc jeśli wybór należałby do mnie to na pewno nie byłby to gracz "stary"

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 maja 2008, 23:51

Co do Eikrema - podkreślałem, że w tak młodym wieku głupotą byłoby skreślanie zawodnika. Chciałem jedynie uświadomić co niektórych, że Norweg nie jest wcale uważany za wielki talent na OT. Jest jednym z wielu, a ponad przeciętność wybijają się inni. Póki co Eikrem zaliczył jeden dbry turniej i niech się chłopak rozwija dalej. Komentarze jednak są takie:
He seem to start maturing, however he seriously needs to bulk up.
Moje podsumowanie:

bramkarze

Van der Sar - nie można mieć większych zastrzeżeń. Solidny punkt naszej drużyny, ale w przyszłym sezonie wydaje mi się, że już nie będzie pewien miejsca w pierwszej \"11\" [ 7 ]
Kuszczak - wyraźny postęp w porównaniu do poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że jest zadowolony ze swojej roli, bo nie przewiduję, żeby kiedykolwiek był bramkarzem nr 1 na OT. Brawa za ten sezon [ +6 ]
Foster - w przyszłym sezonie powinien dostać więcej szans. Olbrzymi potencjał [ brak oceny ]

obrońcy

Brown - bardzo dobry sezon Orange\'a. Zdarzyło mu się owszem kilka słabszych występów, ale generalnie na jego postawę nie można narzekać. Cieszy mnie niezmiernie fakt, że podpisał nowy kontrakt, bo jak już od dawna mówiłem - taki rezerwowy to skarb [ 7 ]
Danny Simpson - mam nadzieję, że chłopak dostanie szansę w przyszłym sezonie, bo pokazał, że ma potencjał [ brak oceny ]
John O\'Shea - po prostu O\'Shea. Solidnie [ 6 ]
Rio Ferdinand - po prostu fenomenalny, znakomity, fantastyczny etc. Czego wymagać więcej od stopera? Jak dla mnie gracz sezonu oraz najlepszy obecnie stoper na Starym Kontynencie [ 9,5 ]
Nemanja Vidić - potwierdził, że zeszły sezon nie był przypadkiem. Ponownie stworzył z Rio najlepszy duet w Premiership, i chyba nie tylko [ 9 ]
Gerard Pique - kilka solidnych występów i jeden babol z Boltonem. Jeśli miałbym wybierać, czy dajemy szansę Pique, czy Evansowi to stawiam na tego drugiego [ 6 ]
Patrice Evra - kolejny świetny sezon Pata. Na początku sezonu nasz najlepszy gracz. Mam nadzieję, że szybko podpisze kontrakt i zostanie na OT na długie lata. Świetny piłkarz i świetny człowiek [ 8,5 ]
Micky Silvestre - oby został, bo taki rezerwowy zawsze się przyda. Szkoda, że ponownie miał kłopoty zdrowotne, bo mógłby z powodzeniem zastąpić w kilku meczach Pata [ brak oceny]
Gary Neville - legenda [10] wink.gif

pomocnicy

Ronaldo - kolejny genialny sezon Portugaczyka. Gdyby tylko skończył z machaniem tymi rękoma... [ 9 ]
Park - początkowo nie grał przez kontuzję, ale po powrocie niezwykle ważny zawodnik zespołu [ 7 ]
Nani - jeszcze wiele nauki przed nim, ale potwierdził w tym sezonie, że drzemie w nim duży potencjał. Dużo asyst i kilka ważnych goli. Co najmniej dobry sezon jak na debiutanta [ 7 ]
Carrick - chyba najrówniej grający nasz środkowy pomocnik. Niedoceniany przez Capello, ale my doskonale wiemy, ile on znaczy dla United [ -8 ]
Anderson - he\'s better than Kleberson wink.gif Chyba największe zaskoczenie in plus tego sezonu. Nikt się nie spodziewał, że ten debiutant na angielskich boiskach będzie silnym punktem drużyny, a tymczasem \"[...]He shits on Fabregas\" wink.gif [ +7 ]
Scholes - świetne występy przeplatał z gorszymi. Dalej ma największe umiejętności z wszystkich naszych CM-ów, ale bywa chimeryczny [ 7 ]
Fletcher - ponownie pokazał, że cierpliwość Fergiego się opłaciła. Wielki plus za ten sezon dla Szkota [ 7 ]
Hargreaves - niezwykle użyteczny zawodnik. Prześladowany początkowo przez kontuzje, ale gdy był zdrowy to nigdy nie zawiódł [ +7 ]
Giggs - wielki Ryan schodzi powoli ze sceny. Z całym szacunkiem dla Walijczyka, ale ten sezon miał po prostu kiepski. [ -6 ]

napastnicy

Rooney - gdyby nie te kontuzje...Oby Anglik był zdrowy przez cały następny sezon, a jestem pewien, że dokona rzeczy wielkich [ -8 ]
Tevez - trochę jakby wolny, ociężały, ale w wielu meczach ratował nam skórę. Na pewno wart tego zamieszania, jaki powstało przy transferze [ 8 ]
Saha - na wylocie cry.gif A szkoda, bo to świetny napastnik...kiedy jest zdrowy [ +5 ]

Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem

Jeszcze kilka słów o młodzieży:

Evans - fantastycznie się spisał na wypożyczeniu w Sunderlandzie. Dzisiaj z tego co czytam był najlepszy na boisku w meczu z Arsenalem. Powtórzę więc EVANS > Pique

Simmo - ponoć zaliczył dobre występy na wypożyczeniu. Warto mu dać szansę

Campbell - wg co niektórych kibiców Hul - najlepszy ich piłkarz od kilkudziesięciu lat. To chyba niezłą rekomendacja.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 maja 2008, 7:33

red85 pisze:Tevez - trochę jakby wolny, ociężały, ale w wielu meczach ratował nam skórę. Na pewno wart tego zamieszania, jaki powstało przy transferze [ 8 ]

Na moje góra 7+ Miał kilka wspaniałych meczy ale często zdarzały się mecze kiedy nie był za bardzo widoczny dużo walczył i się starał lecz nie zawsze to wychodziło ;)

red85 pisze:Campbell - wg co niektórych kibiców Hul - najlepszy ich piłkarz od kilkudziesięciu lat. To chyba niezłą rekomendacja.

Wiąże duże nadzieje tym piłkarzem zobaczymy jak sobie poradzi u nas bo jak wiemy LM czy Premiership to zdecydowanie wyższy poziom niż The Championship. Wiec zobaczymy jak to wyjdzie w praniu lecz jestem pozytywnie nastawiony co do niego :D

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 12 maja 2008, 9:26

red85 pisze:Campbell - wg co niektórych kibiców Hul - najlepszy ich piłkarz od kilkudziesięciu lat. To chyba niezłą rekomendacja.

wiem ze nie ta ranga , ale jakis czas temu Martin mimo ze zagral niewiele w Antwerpii zostal uznany graczem sezonu . To samo bylo jak Fletch byl w rezerwach - 2gi Beckham , wiec narazie nie spieszmy sie z wydawaniem opiniii :P

a ja se cos jutro mazne i o :P

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 maja 2008, 11:24

boskigonzo pisze:

wiem ze nie ta ranga , ale jakis czas temu Martin mimo ze zagral niewiele w Antwerpii zostal uznany graczem sezonu . To samo bylo jak Fletch byl w rezerwach - 2gi Beckham , wiec narazie nie spieszmy sie z wydawaniem opiniii :P

a ja se cos jutro mazne i o :P
Z tego co kojarzę, to Martin zagrał cały sezon w Antwerpii i był kapitalny. Wrócił do nas i to samo - fantastyczny mecz sparingowy z Celticiem, a następnie wypożyczenie do Rangers, gdzie początkowo robił furore. Później był trapiony przez kontuzje, które niestety po dzień dzisiejszy dają się mu we znaki.

Nie ma to jednak znaczenia - Antwerpia to zupełnie inny poziom. Tam brylował nawet Dong, chociaż Frazier też zaliczył tam udane wypożyczenie.

Nie mówię, że Campbell będzie gwiazdą, ale póki co każdy(dziennikarze,kibice) kto widział go w akcji mówi, że to może być przyszła gwiazda angielskiej reprezy. Na pewno więc zasługuje na szansę.

Nie wiem co masz do FLetcha :P Zważywszy na to, że jako junior miał poważną kontuzję, to rozwinął się bardzo dobrze :>

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 maja 2008, 14:04

A zachęcony i ja sobie coś maznę :D Chodż tak naprawdę jak np. O'Shea strzeli w finale w 90 minucie gola to bedzie miał dyche :D

Van Der Sar- W tym sezonie ustrzegł się takich błedów jak pod koniec tamtego, ale zdarzały mu sie głupie wybicia piłki, ale na szczeście te błędy nie miały konsekwencji. W niektórych momentach świetny. [-8]

Kuszczak- Solidny, ale zdarzały mu się błedy jak ze Sportingiem. No i wg. mnie zawalił mecz WHU, szczególnie pierwszą bramkę. Bramkarz szczególnie w Anglii musi żyć, a pole 5 metrów musi być jego, Kuszczak w tym meczu tego nie zrobił. [+6]

Foster- Jeden świetny mecz, więcej nie grał...bez oceny

Brown- Solidny przez cały sezon, ale nie ustrzegł się błedów, które dzięki jednemu profesorowi w obronie nie miały konsekwencji. Za to z drugiej strony zaprezentował się świetnie w meczach z Barca...[7]

Ferdinand- Po prostu profesor. Fachura...etc. Był moment w którym nie był genialny, ale to nie znaczy, że grał słabo po prostu nie grał genialnie:D [+9]

Vidic- Świetny sezon. We wspominanych meczach co Ferdinand spuszczał nieco z tonu, on załatał dziury.... Kapiatlny obrońca. [+9]

Evra- Co można powiedzieć? j/w świetny sezon. Podobnie jak Rio miał słabszy moment i fatalny mecz z Tottenhamem w Fa Cup, ale szybko się pozbierał. [+8]

Pique- Fatalny błąd w spotkaniu z Boltonem, ale pod koniec sezonu wobec kontuzji w obronie, godnie zastąpił Vidica. Nie ustrzegł się błedów, ale jest młody i nie można od niego wymagać cudów. [+6]

O'Shea- Jeśli odpowiada mu ławka niech zostanie. Ale tylko niech gra w meczach ze słabeuszami, bo z lepszymi się gubi...[6]

Ronaldo- Genialny sezon, jednak na minus spotkania z Barceloną. Był w nich przeciętny, gdyby nie to byłaby dycha, a tak trzeba czekać do meczu z CFC jeśli tam znowu zabłyśnie będzie dycha :D [+9]

Park- Właśnie dzięki takim zawodnikom zdobywa się trofea. Mało o nim słychać, a wykonuje mrówczą pracę, szczególnie w spotkaniach z Barca. Bardzo pożyteczny zawodnik, nie grał długo przez kontuzje. [7]

Nani- Bardzo wiele ważnych goli i asyst, szczególnie na początku sezonu, gdy brakowało i Roo i Ronaldo. Poźniej również potrafił zabłysnąć jak np. w spotkaniu w FA CUP z Arsenalem, no i gol z LFC. Troche jeszcze z niego jeździec bez głowy, ale sądze że z każdym rokiem bedzie coraz więcej znaczył....[+7]

Carrick- Pierwsza połowka sezonu słaby...a mecz choćby w Grudniu z Evertonem po prostu tragedia, sądziłem, że może nie wytrzymuje presji związanej z rywalizacją, ale jednak udowodnił ze się myliłem i to właśnie on wywalczył sobie stałe miejsce w pierwszej jedenastce. Świetne podania i mrówcza praca w obronie. [8]

Anderson- Zaskoczenie ogromne. Spodziewałem się kompletnie innego typu zawodnika. A tu walczak jakich mało...(te jego pojedynki z Fabregasem i Gerrardem...miód:D) Do tego potrafi zagrać świetną prostopadłą gałe. Prócz słabego początku, poźniej nigdy nie schodził poniżej pewnego poziomu. Wiele razy wchodząc ze zmiany rozruszał naszą grę...Będziemy mieć z niego pocieche...[-8]

Scholes- Potrafił zagrać świetnie, ale i totalny piach. Nie wiadomo czego się po nim spodziewać, no ale w spotkaniu z Barca fantastnycznym golem zapewnił nam upragniony finał LM. Oby i teraz w wymarzonym finale błysnał, a z pewnością go na to stać. Długo pauzował...[+7]

Fletcher- Zawodnik który świetnie spisuję się w taktyce z 3 środkowymi pomocnikami. Jak tego nie ma już jest nieco gorzej. Kapitalny mecz z Arsenalem w FA CUP. Czym wywalczył sobie miejsce w składzie. I dostawał więcej szans. Myślę, że może się jeszcze przydać. [7]

Hargreaves- Za takie pieniądze spodziewałem się nieco więcej. Ale również nie ma co psioczyć, w pierwszej częsci sezonu razem z Sonem tworzyli świetną parę środkowych pomocników, w drugiej przydał się na boku obrony gdzie moim zdaniem grał bardzo dobrze. [+7]

Giggs- Pojedyncze spotkania na plus, reszta bida(no ale ten wczorajszy gol...:P) No cóż, ale tego można było się spodziewać to już nie te lata...Sądzę, że w przyszłym sezonie będzie pełnił podobną rolę do tej co w tym, czyli na końcowki spotkań będzie się pojawiał by przydało się jego doświadczenie, a nóż uda mu się jeszcze złapać formę, oczywiście nie na cały sezon, ale na pewien okres. [6]

Rooney- Cięzko mi go ocenić. Z jednej strony patrząc na statystki i gdy go nie było jak się prezentowalismy powinno wychodzić, że grał świetnie, ale z drugiej kilka mocno przęcietnych występów i fatalna skuteczność. No i od takiego gracza oczekuję się wiecej w końcu to Wazza ;) Przeszkodziły mu również kontuzję, czasami gdy już dochodził do formy to kolejny uraz... Wg. mnie gdyby przestały go trapić kontuzję i poprawiłby skuteczność byłby najlepszy na świecie. Ten sezon wydaje się przeciętny a w klasyfikacji kanadyjskiej ma powyżej 20 pkt to obrazuje jaki ten chłopak ma potencjał. No a za ten sezon niech będzie [-8]

Tevez- Kolejny zawodnik z którym mam problem. Psioczyłem na niego oj mocno...wolny, ocieżały, za nim zabierał tą swoje grube dupsko mijało wiele czasu :D Ale podobnie jak przy Roo w kklasyfikacji kanadyjskiej powyżej 20 pkt. Mnóstwo ważnych gol, LFC, Tottenham, Blackburn, Lyon, Roma. Świetny mecz z Barcelona, cieżko pracował przez cały sezon, niezwykle waleczny. Sądze, że w przyszłym sezonie będziemy mieli z niego duża pocieche, w końcu będzie mieć wakacje odpocznie. Oj jeszcze Carlitoss mocno zabłyśnie czuje to :D [-8]

Saha- Bardzo ważna bramka w spotkaniu z Sunderlandem u siebie. Na wyjeździe mniej wazna:D Niestety, ale czas się z nim pożegnać, tak kontuzjogenny zawodnik nie jest nam potrzebny. Może np. we wspominanym Sunderlandzie się odbuduje. Jestem pewien, że jakby grał przez kilka miesięcy bez urazów to by był jednym z najlepszych napastników Premiership. Co pokazał w 2006 roku wygryzajac ze składu RVN.

Chyba tyle. Ogólnie sezon nieco dla mnie dziwny. W zeszłym wg. mnie lepiej się prezentował i Scholes i Giggs i Carrick i Roo i jeszcze w pierwszej częsci genialny był Saha. Na prawej obronie brylował lepszy Neville nie Brown. No, ale jak pokazują stastytki w tym mielismy lepsżą obronę. Sądzę, jednak przede wszystkim szeroka kadra nam pomogła, bo w tamtym roku graliśmy lepiej, ale przez kontuzje uciekły nam Fa CUP i LM. W tym było wiele słabych meczy, kilka przeciętnych wygrywanych po 1-0. W tamtym tego nie było. Z kolei w tym sezonie z wielka czwórką zdobyliśmy 13 pkt, a w tamtym tylko 8. To właśnie tu nadrobiliśmy tych kilka gorszych spotkań. Wracając do tej szerokiej kadry to kilka przykładów,w pierwszej częsci sezonu kontuzja Scholesa słaby Carrick, to byli sprowadzeni Anderson i Hargo. Nie było Ronaldo to Nani zdobył np. zwycięskiego gola z Tottenhamem, nie było Roo i Teveza to Saha zdobył zwycięskiego gola z Sunderalndem. No i kolejna sprawa to twierdza OT. Jedynie porażki z City i remis z Reading. Tak to wszystko wygrane. To również bardzo dużo dało.

Teraz "tylko" ostatni mecz w Moskwie...oj trzeba to wygrać trzeba..:D
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, 14:24 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 12 maja 2008, 14:22

Kamil232 pisze:Ronaldo- Genialny sezon, jednak na minus spotkania z Barceloną. Był w nich przeciętny, gdyby nie to byłaby dycha, a tak trzeba czekać do meczu z CFC jeśli tam znowu zabłyśnie będzie dycha Very Happy [9]
Troszeczkę ostro. Może nie we wszystkich spotkaniach grał kapitalnie, ale nie ma gracza, który trzymałby stale bardzo wysoką formę. Dla mnie sezon portugalczyka kapitalny, i bez wątpienia dałbym mu 10.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 12 maja 2008, 14:24

red85 pisze:Nie wiem co masz do FLetcha Razz Zważywszy na to, że jako junior miał poważną kontuzję, to rozwinął się bardzo dobrze Łypiący

Ja nic nie mam. Tylko ostrzegam przed zbytnim napalaniem sie na Campbellow i innych. To ze dobrze sobie radzil w jakiejs tam druzynie nie oznacza ze u nas znajdzie sie dla niego miejsce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 maja 2008, 14:26

Bo głebszym zastanowieniu masz racje. Skoro Rio i Vidzie dałem 9+ to i jemu sie należy. Do dychy wg. mnie mu brakuje tej ostatniej kropki nad i czyli gola w finale czy też półfinale.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 maja 2008, 15:13

Kamil232 pisze:Bo głebszym zastanowieniu masz racje. Skoro Rio i Vidzie dałem 9+ to i jemu sie należy. Do dychy wg. mnie mu brakuje tej ostatniej kropki nad i czyli gola w finale czy też półfinale.
No, to teraz jestem usatysfakcjonowany :wink:

Dla mnie sezon świetny, ale nieraz brakowało mi błysku, szczegłolnie w końcówce sezonu, mecze z Boro, Blackburn, Chelsea... Przez nie najedliśmy się strachu do końca...
Byliśmy jednak najlepsi, co pokazaliśmy, szkoda mi rzeczywiście Arsenalu, bo tak ładnie grający zespół mógłby zdobyć wicemistrzostwo. No, ale co tam będę się rozwodził...

W Moskwie pokażą chłopcy, kto rządzi w Anglii. Sczególnie liczę na Scholesa, który nie zagrał w finale w Barcelonie (aż łezka się kręci na wspomnienie tamtych czasów, dwumecz z Juve to moje ulubione mecze, nigdy się tak nie emocjonowałem, choć miałem dopiero 9 lat :D )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”