Post Wyświetl pojedynczy post autor: Douglas » 04 maja 2011, 17:21
Douglas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 maja 2011, 17:29
Nas i tak nie przebijecie.Raz zagrozili i strzelili dwie bramki. Skubańcy. Dobry ten Real.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 maja 2011, 17:33
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 maja 2011, 17:36
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 maja 2011, 17:48
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 04 maja 2011, 19:50

Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2011, 20:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 maja 2011, 20:29
no pewnie, koles ktory gra w podstawowej jedenastce repry w kazdym meczu jest rezerwowy no nie?kim jest Xabi? ten rezerwowy?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 04 maja 2011, 20:30
martin83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 maja 2011, 21:34
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2011, 22:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 maja 2011, 22:09
Hmmm, przecież logiczne jest to, że wszyscy nie wstaną jak jeden mąż i nie powiedzą - profesjonalna i prawidłowa decyzja sędziego. Mecz skończony, Barca awansowała, więc takie gdybanie nic nie zmieni. Teraz gdzie nie wejdę, to sędziowie źli, spisek, blablabla... Cholera to całe gadanie i stękanie obrzydziło mi GD. Kiedyś oglądałem obie drużyny z przyjemnością, a teraz szczerze unikam meczów Realu i Barcy.RealFan pisze:Rafa Guerrero, były profesjonalny sędzia twierdzi, że gol prawidłowy.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2011, 22:29
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 maja 2011, 22:42
A wiesz czemu? Bo nudzi mnie to, że pomimo 3 meczów, które powinny zelektryzować świat i po których powinniśmy rozmawiać o aspektach czysto sportowych, wszędzie (TV, prasa, internet) prym wiodą jakieś dziwne dyskusje o czymś, co nie ma sensu. Spisek? Stary, wybacz, ale nie na tym polega piłka nożna... Marudzę, bo sami nakręcacie to spirale. Jeden coś rzuci, drugi przytaknie, trzeci się zbulwersuje i gotowe. Ale wiesz co najdziwniejsze? Włączam TV, a tam CR7 ględzi coś przed kamerą, że sędziowie ich załatwili, że Real z nimi po prostu nie wygrał. Nie wkurzaj się, ale jak wasz najlepszy piłkarz pieprzy takie bzdury, to nie mogę mieć pretensji, że w niektórych miejscach ten temat sięga dna...RealFan pisze:To Ty marudzisz bart. Po raz kolejny. I po raz kolejny nie napisałeś nic na temat przychodząc wyłącznie z jakimiś pretensjami.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2011, 22:55
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio