Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 187

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sty 2013, 21:03

Obrazek
Zajebiscie :bicz: Kontrakt 5,5 roku, Koniec Williamsona w skladzie, nareszcie :lol: :pijemy:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sty 2013, 21:09

Dobry to zawodnik?

I co z Collo Galu?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2013, 21:12

Gall pisze:Kontrakt 5,5 roku, Koniec Williamsona w skladzie, nareszcie :lol: :pijemy:
czyli już żadnego Anglika nie będzie ? :lol:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sty 2013, 21:16

Z tego co sie zorientowalem, to najlepszy francuski defensor mlodego pokolenia, i gra podobnie do Colo, duzo przechwytow i jest to obronca grajacy pilka, wyprowadzajacy akcje, na jakims forum niektorzy nawet porownywali jego rajdy do Lucio, ale mysle ze to przesada. Typ Davida Luiza i Colo przy wyprowadzaniu akcji z linii obrony.

Colo ma sie jeszcze jutro spotkac ostatecznie z zarzadem i trenerem i maja zdecydowac co dalej.

Z calym szacunkiem fieldy ale Willo mimo ze ma zawsze bardzo dobre statystyki przechwytow, powietrznych pojedynkow, to zawsze z jego osoba wiaza sie bledy kosztujace punkty. Ogladam kazdy mecz Srok i widze co sie dzieje, jeszcze to wyprowadzanie pilki drewnianymi nogami od razu idzie pressing a ten jak zwykle dluga laga do przodu i strata pilki.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sty 2013, 21:18

Zgadzam sie .Willo ma niezłe staty ale facet to tykająca bomba- jak się zawali lini to zaśpi albo zapomni że gre 8) z Reading ostatnio zagrał takie g... że szkoda gadać.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2013, 21:24

nie mówię, ze to geniusz, tylko pytam, czy już w 1-szym składzie Anglików nie będzie :P

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sty 2013, 21:26

Odejdzie Colo wejdzie Taylor, Perch zawsze sie kreci kolo pierwszego skladu :P Simpson to dno i cztery metry mulu, Bigi moze grac od czasu do czasu :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sty 2013, 21:26

Widze pewne analogie z Arsenalem- tam kiedyś była masa Francuzów a mało Anglików, teraz Sroki zmieniają się w kadre Francji :whistle:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2013, 21:28

MGiggs no własnie o to chodzi, ze Pardew niedawno atakował Wengera, a teraz robi to samo, a w Arsenalu z kolei coraz więcej Brytyjczyków.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sty 2013, 21:30

Ja osobiscie wolalbym widziec wiecej Anglikow, zaluje tego Clyne'a, bo wyglada obiecujaco w Southampton, ale coz nie mozna miec wszystkiego szczegolnie za takie ceny, Bigi to zawodnik wychowany na angielskich ligach i przyszedl po rozsadnej cenie i takich transferów bym chcial widziec czesciej.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 sty 2013, 15:33

I jak wygląda ten ewentualny transfer Zahy do United? Wczoraj czytałem, że już ponoć wszystko dogadane, 10 + 5 zmiennich i Zaha wbija w lecie, a kilka godzin temu wyczytałem na twitterze, że ligowa komisja wtrynia się do transferu i nie pozwala przeprowadzić transferu na takich zasadach. Ma ktoś jakieś szersze informacje na ten temat?

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 sty 2013, 13:30

Sky Sport donosi, że Zaha jest w Carrington na testach medycznych, więc FA raczej może się bujać. Crystal Palace zarobi i jeszcze Zaha dogra sezon w zespole.

Mnie bardziej interesuje sprawa bramkarza, który miałby trafić na Old Trafford, bo uważam, że jest spore prawdopodobieństwo, że De Gea zostanie sprzedany, bo bramkarz musi od już stać się pewnym fundamentem, natomiast De Gea drugi sezon już jest strasznie niepewny. Nazwiska są głośne, ale w ostatnim czasie Julio Cesar się pojawił w mediach i uważam, że ogromnym doświadczeniem mógłby na 4 lata spokojnie być pewniakiem w bramce. Lindegaard mógłby zostać, ale jako zmiennik.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 sty 2013, 13:52

Poważnie z tym De Geą piszesz? :think:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 24 sty 2013, 14:01

Ja bym Davida zostawił jest młody, wydaliśmy na niego kupę kasy no i co by nie mówić jest coraz lepiej. Nawet jeśli kupimy takiego Cesara to za 3-4 lata znowu będziemy mieli kłopot i będziemy musieli szukać następnego GK. Dla mnie bez sensu.

Jeśli Zaha będzie nas kosztował 10+bonusy, to myślę, że bardzo dobry ruch, szczególnie że za Angoli w jego wieku mniej raczej się nie płaci, dodatkowo jest zainteresowanie innych klubów co podbija jego cenę jeszcze.
fieldy pisze:ja słyszałem o nim ciekawą opinię, bo sam go nie widziałem w żadnym pełnym meczu, jedynie jakieś skróty. Ponoć to taki Welbeck, tyle ze skuteczniejszy :)
Nie chcę mi się w to wierzyć trochę (na tym etapie jego rozwoju oczywiście), ale jeśli tak.. :pray:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sty 2013, 14:08

Nie do końca rozumiem tej całej nagonki na DDG. Przecież ostatni mecz z Tottenhamem był w jego wykonaniu fenomenalny, to głównie dzięki niemu na OT został punkt, co więcej gdyby wtedy bronił Lindegaard to prawdopodobnie byśmy to przegrali, bo o ile jakieś umiejętności ma, to De Gea już dawno odskoczył mu zarówno w hierarchii klubowej jak i samymi umiejętnościami.

Właściwie jestem o tyle zdziwiony, że lawina na De Gee ruszyła własnie po meczu ze Spursami, zrozumiałbym gdybyśmy przegrali przez niego spotkanie, gdyby zawalił kilka bramek, prezentował się fatalnie, ale w tamtym spotkaniu obok Welbecka był najlepszym graczem na boisku. Wydaje mi się, że to tylko gadki-szmatki dziennikarzy, ale w sumie Neville też w studiu meczowym wypowiedział się negatywnie o Davidzie, więc...

Ja liczę na to, że Ferguson nie skreśli Davida, albo co gorsze nie zacznie znów rotować bramkarzami, bo w tej chwili jedynie co jest potrzebne do uzyskania światowej klasy bramkarza w postaci Hiszpana jest zaufanie do niego, zresztą o jego mentalność się nie boję, bo w każdym z wywiadów powtarza, że to on jest numerem jeden na bramce Manchesteru United, i ja mu wierzę 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”