Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 mar 2006, 21:29
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 mar 2006, 13:39
matt pisze:W ManU byłby godnym następcą Edwina, który za sezon, może 2, może 3 zakończy karierę.
I to jest zasadnicza roznicaBaSSu pisze:Legia to nie ManU
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 24 mar 2006, 13:43
NO nie przesadzajMartinho pisze:Moim zdaniem to dobry bramkarz ale na lige polska...
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 24 mar 2006, 14:17
VDS według mnie zakonczy kariere po sezonie 2006/2007. Według mnie ujest to dalej światowej klasy bramkarz, co najważniejsze ma bardzo duże doświadczenie.Martinho pisze:matt napisał:
W ManU byłby godnym następcą Edwina, który za sezon, może 2, może 3 zakończy karierę.
moze 4, moze 5 albo moze 6 troche niezdecydowany jestes
Martinho pisze:Moim zdaniem to dobry bramkarz ale na lige polska...
Woju83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 mar 2006, 14:30
Woju83 pisze:Mi sie tez tak zdawało w przypadku Dudka i Boruca.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 24 mar 2006, 14:51
Martinho pisze: ze Boruc to caly czas pilkarz na poziomie naszej ligi a Dudek w polskiej lidze mial krotki epizod....
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 24 mar 2006, 19:20
IMHO Dudek przegrywa z Reiną rywalizację o skład dlatego, że jest dużo gorszy i ma tendencje do puszczania takich farfocli, że słabo się robi kibicom na stadionie i przed telewizoramiYouth Mesiash pisze:Dudek też nie jest złym bramkarzem a miejsce między słupkami przegrywa z Reiną tylko dlatego że głupi Benitez stawia na swoich "popilków"......
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 mar 2006, 17:39
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blade_pl » 28 mar 2006, 10:51
blade_pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 mar 2006, 19:16
futbolowa pisze:Trzeba by coś skrytykować Silvestre standardowo parę kiksów i głupich błędów. Ronaldo jak zwykle z przesadnym egoizmem. Saha przez pierwsze 40 minut niemal nic nie grał.
blade_pl pisze:Hehe tez tak sadze
Z racji ze MU walczy o jak najwyzsza pozycje w lidze to stawiam na zwyciestwa Czerwonych Diablow.blade_pl pisze:A jak typujecie jutrzejszy mecz z West Ham ???
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 31 mar 2006, 16:29
Jak dla mnie to pisanie teraz tego jest mocno na wyrost. To powoli staje sie stereotypem a Ronaldo gra w ostatnich meczach naprawde zespolowo, kiedy moze probuje dryblingu ale kiedy trzeba to podaje, podoba mi sie ostatnio jego gra, zrobil duze postepy i kryzys formy ma juz napewno za sobą.Ronaldo jak zwykle z przesadnym egoizmem
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 31 mar 2006, 20:49
Zgadzam się.John Travolta pisze:Jak dla mnie to pisanie teraz tego jest mocno na wyrost. To powoli staje sie stereotypem a Ronaldo gra w ostatnich meczach naprawde zespolowo, kiedy moze probuje dryblingu ale kiedy trzeba to podaje, podoba mi sie ostatnio jego gra, zrobil duze postepy i kryzys formy ma juz napewno za sobą.Ronaldo jak zwykle z przesadnym egoizmem
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 21:47
jovan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sieja11 » 31 mar 2006, 22:09
Sieja11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 01 kwie 2006, 11:00
Woju83
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio