Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 kwie 2014, 14:53
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 kwie 2014, 14:57
nie pierwszy nie ostatni w dzisiejszym futboluEbi pisze:Czy on nie ma rozumu? Opinię nurka ma od dawna, jeszcze od czasów grania w lidze brazylijskiej. Gość staje się pośmiewiskiem i swoim zachowaniem przyćmiewa w miarę przyzwoitą grę (na przestrzeni całego sezonu). Poza tym takie pizdeczki nie są lubiane - kiedyś się jakiś stoper wkurwi i zrobi mu z dupy jesień śedniowiecza. Tak trudno mu wytłumaczyć, że kamery to rejestrują? Że to działanie na szkodę klubu?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 13 kwie 2014, 16:53
W środę liczę na więcej. Paradoksalnie wolałbym by Barca tego pucharku nie wygrała. Czy to czyni mnie jeszcze sympatykiem tego klubu?Bienias pisze:Smieszna grupa jak na tak wielki klub. Co nie zmienia faktu ze lepiej kilku niz zaden.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 kwie 2014, 8:31
to moze znaczyc ze jestes kryptomierdaParadoksalnie wolałbym by Barca tego pucharku nie wygrała. Czy to czyni mnie jeszcze sympatykiem tego klubu?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 kwie 2014, 9:16
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 kwie 2014, 10:13
Zubizarreta (sports director): Tomorrow we'll activate the option to sign someone to replace Valdes. We'll use it if Pinto gets injured.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 kwie 2014, 10:17
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 kwie 2014, 12:47
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 kwie 2014, 12:58
Wolę jego gryzącego trawę, niż Sergio czy Songa kopiącego się w czoło.Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 kwie 2014, 13:02
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 kwie 2014, 13:04
No tak. Nie dość, że zobaczę Puyola toczącego swój bój ostatni to jeszcze będzie on przegrany. Nic, tylko wyćO karze FIFA i bramkarzu:
"Klub odwołał się od kary FIFA. Jutro uruchomimy klauzulę pozwalającą nam na dokonanie transferu bramkarza, ale nie skorzystamy z niej, jeśli kontuzji nie dozna Pinto".
Czyli wystawił by kontuzjowanego(niegotowego) gracza na Real ? WTF ?O kontuzji Piqué:
"Nie wykluczam jeszcze występu Gerarda w finale Copa del Rey. Umysłem Piqué jest już na boisku, ale jego ciało nie jest jeszcze na to gotowe".
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 kwie 2014, 13:42
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 kwie 2014, 13:48
Podejrzewam, że oni nie wiedzą czy da radę zarejestrować Ter Stegena, to jest główny problem. Pewnie też transfer był robiony w takiej tajemnicy, że 2/3 osoby z klubu wiedzą o co chodzi. Styl działania Sandruszka jest jak odcisk palcaBienias pisze:Ja temu Zarzadowi nie wierze i dla mnie to jasne ze klub bedzie chcial kupic bramkarza bo nie wierzy ze Fifa anuluje nalozona kare.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 kwie 2014, 21:28
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 kwie 2014, 21:45
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio