Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 04 wrz 2026, 17:29
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 04 wrz 2026, 21:15
ciernisty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 04 wrz 2026, 21:18
A to nie była Kotwica Kołobrzeg?
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 04 wrz 2026, 21:35
wczoraj widzialem jakas migawke i przysiaglbym ze Lech Poznan, ale teraz mnie troche skonfudowales, moze to rzeczywiscie byla Kotwica Kolobrzeg bo komentator nawijal cos o klubie z zachodniopomorskiego
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 06 wrz 2026, 11:22
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 06 wrz 2026, 12:23
A jak mamy wyjść?Tak samo jak na Śląsk Wrocław. Być może z drobną korektą na prawej obronie.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2026, 12:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 06 wrz 2026, 12:53
chat gpt pisze:Według aktualnych szacunków Dawid Kownacki w Werderze Brema zarabia około 1,6 mln euro brutto rocznie, czyli:
ok. 133 tys. € miesięcznie brutto
ok. 30,8 tys. € tygodniowo
w przeliczeniu na złotówki: około 6,8 mln zł brutto rocznie.
To są dane szacunkowe Capology, a nie oficjalnie ujawniona pensja. BILD również podaje, że Kownacki ma w Werderze siedmiocyfrowe wynagrodzenie i kontrakt do czerwca 2027.
Salary Sport podaje wartość — 5,79 mln zł rocznie, czyli ok. 482 tys. zł miesięcznie.
1234
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 06 wrz 2026, 17:37
ciernisty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 07 wrz 2026, 18:14
https://pogonsportnet.pl/aktualnosci/z- ... -szczecin/Pogoń Szczecin pozyskuje kolejnego młodego zawodnika zza granicy. Nowym piłkarzem Dumy Pomorza zostanie 18-letni Isaiah Eichie, wychowanek akademii Bayeru Leverkusen, posiadający podwójne obywatelstwo niemieckie i nigeryjskie.(...)występował przede wszystkim jako prawy obrońca, sporadycznie też jako środkowy defensor. W rozgrywkach U19 Bundesliga (DFB-Nachwuchsliga) rozegrał kilkadziesiąt spotkań, zdobywając przy tym kilka bramek - w sezonie 2025/2026 zaliczył już trafienia w rozgrywkach juniorskich, w których Bayer regularnie ścierał się z czołowymi niemieckimi akademiami, takimi jak Bayern Monachium czy 1. FC Köln.
Zawodnik dostawał też szansę trenowania z pierwszym zespołem Bayeru Leverkusen w ostatnich latach.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 09 wrz 2026, 19:10
https://igol.pl/alessandro-riccio-pogon-szczecin/(...)
Były zawodnik młodzieżowych zespołów Juventusu podpisał już kontrakt z Pogonią i oficjalnie dołączył do zespołu. W jego przypadku pojawiają się jednak pewne znaki zapytania, których trudno nie zauważyć. Ostatni sezon nie był dla Alessandro Riccio zbyt udany, gdyż Włoch pełnił głównie rolę rezerwowego w Sampdorii. Do Pogoni trafia, aby odbudować swoją karierę, która na początku zapowiadała się obiecująco.(...)
Lubi grać bardzo blisko rywala i często szuka z nim kontaktu fizycznego. Bardzo dobrze radzi sobie w defensywie, szczególnie we własnym polu karnym, gdzie notuje bardzo dobry współczynnik zablokowanych strzałów (0,93 na mecz w zeszłym sezonie). Jego gra w powietrzu również stoi na przyzwoitym poziomie i nie popełnia w tym aspekcie zbyt wielu błędów(...)Przede wszystkim słabo wypada w pojedynkach jeden na jeden ze względu na słabą zwrotność na pierwszych metrach. Jego maksymalna szybkość jest na przyzwoitym poziomie, lecz przy nagłej zmianie kierunku przez drobnych i dynamicznych skrzydłowych może mieć problem z czasem reakcji. Nie jest też najlepszy w kwestii podań progresywnych. Generalnie nie ma problemu z grą piłką przy nodze, ale raczej wybiera bezpieczne rozwiązania i rzadko decyduje się na odważniejsze zagrania
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 09 wrz 2026, 19:11
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 09 wrz 2026, 19:13
Spodziewałem się kogoś na lewą obronę jako alternatywę dla Mendy no i kogoś na10.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 09 wrz 2026, 19:14
Pytam bo jako kibic Juve coś tam może słyszałeś o tym zawodnikuPietroBosman pisze: ↑09 wrz 2026, 19:13Spodziewałem się kogoś na lewą obronę jako alternatywę dla Mendy no i kogoś na10.
Czy wzmocnienie?Juve NextGen nie śledziłem nigdy aż tak wnikliwie.
Nie wiem. Wyjdzie w praniu.
Kuba199292
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio