FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 188

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 25 sie 2006, 19:15

Niggaz pisze:Dlaczego miałby odchodzić
Bo jest Ula i Zambro?
Niggaz pisze:Zupełnie nie rozumiem dlaczego według Ciebie Haus ma małe szanse na przedłużenie kontraktu
Oleguer jest pewniejszy na prawej niz w srodku i do tego jest ulubiencem Ryja. Jesli Belletti bedzie mial taki sezon jak gral w pre-seasonie to raczej zostanie i Ula bedzie musial sie zadowolic pozycja 4 czy nawet 5 stopera, ale jesli Juliano nie bedzie sie niczym wyrozniac to odejdzie. Nabywcy sie znajda.
krzychu212 pisze:Blisko 120 tysięcy miejsc
To troche za duzo.Jedynie GD i spotkania np. z Chelsea zagwarantowalyby pelny stadion. Frekwencja w sezonie srednio wynosi troche ponad 60 tys(przynajmniej tak mi sie wydaje) i sadze, ze rozbudowa stadionu w tym aspekcie jest niepotrzebna.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 sie 2006, 23:17

Jak jest temat o konkretnym meczu, to w dalszym ciągu zbyt duży wysiłek intelektualny, by z niego skorzystać?

Fieldy miał takie fajne wytłumaczenie, na to, że niektórzy nie włączają myślenia przy pisaniu. "Jak ktoś jest nowy na forum, to skąd ma wiedzieć gdzie pisać?"
Łukasz_ Dołączył: 12 Wrz 2005
Luber0 Dołączył: Dołączył: 18 Lip 2005
Fieldy Dołączył: 11 Kwi 2005
RóżA Dołączył: 30 Mar 2005

No ciach, bo jak WP to w płacz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:40

Niggaz jeszcze nie wstał ? :roll: Ale się wczoraj naje... no ten no ubawił :P Dobrze że doła nie załapał, choć trudno by było hehe

Co do meczu widziałem go jednym okiem bo były inne ciekawe zajęcie ale jestem zdanie ze to na dobre wyjdzie Dumie Kataloni - kubeł zminej wody a co najważniejsze nie pozwoli a nakaże zejśc im ziemie :!: 3:0 ale pierwsza bramka w jakims stopniu ustawiła mecz - dla tech którzy psiocza czemu nie grał Zambrotta czy Thuram to przypomne że zazwyczaj w taki meczu graja pikarze którzy wygrali LM :!: To jest na dowód szacunka dla nich i podziekowanie bo Frank mógł pominąć Belletiego ale co by to oznaczało ? Mysle że sam Frank wyciągnie wnioski. I ta porażka dobrze zrobi Dumie Kataloni - zwłaszcza na poczatku sezonu. Nie bedą chodzić z głowa w chmurach i czytać artykułów El Mundo pt: "Najlepsza obrona świata" czy Zambrotta = brakujacy element itd. Liga zaczyna sie dziś - w poniedziałem Barca zaczyna wyjazdem do Vigo. I teraz zaczyna z innym nastawieniem. Także może psioczyć jeden puchar odszedł - drugi Interkontynentaly też - ale jak to przyniesie efekt w czasie sezonu to bedzie lekcja na plus :]

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 26 sie 2006, 11:14

Niggaz pisze:Mnie by zdziwiło, ale nic takiego się raczej nie stanie. Dlaczego miałby odchodzić Jest w dobrym wieku i nadaje się dobrze na zmiennika na prawą stronę. Zawodników, którzy mogliby nawiązać równorzędną rywalizację z Zambrottą jest niewielu.
Zupełnie nie rozumiem dlaczego według Ciebie Haus ma małe szanse na przedłużenie kontraktu"
Miałem na myśli to, że decydująca będzie forma Belletiego w tym sezonie. W poprzednim wcale nie błyszczał i od wysokiej formy był daleki. Dopiero teraz wydaje się być, jak Sylvinho, w życiowej formie. I jeżeli utrzyma taką (czy tez niewiele gorszą, w końcu nie można cały czas takiego poziomu utrzymać) przez cały sezon :arrow: to nie mam nic przeciw, żeby pozostał w klubie i w następnym sezonie był zmiennikiem Alvesa czy kogoś innego, kto przyjdzie na prawą obronę. Jeśli natomiast miałby prezentować się tak jak cały poprzedni sezon - to chyba lepiej się z nim rozstać. Kwestii Oleguera już nie poruszam, bo chyba każdy z nas ma swoje zdanie gdzie powinien grać :wink: Ale bynajmniej nie jestem jego przeciwnikiem i uważam, że powinien mieć miejsce w drużynie - to solidny zmiennik i może grać na dwóch pozycjach. A do tego Katalończyk i wychowanek 8)

Mecz przegraliśmy zasłużenie, Sevilla była lepsza a Barcelona nie przypominała samej siebie. Nie wiem czy po prostu był to skutek jakiegoś układu gwiazd, karmy czy też zlekceważenia przeciwnika przez Katalończyków, ale Sevilli wychodziło wczoraj wszystko, a Barcy - nic. Trudno się mówi i gra się dalej. Teraz trzeba wyciągnąć wnioski z porażki i dopilnować, aby nic takiego się nie powtórzyło.
Zaza pisze:I ta porażka dobrze zrobi Dumie Kataloni - zwłaszcza na poczatku sezonu. Nie bedą chodzić z głowa w chmurach
Chyba nic dodać, nic ująć. Szkoda pucharu, ale taki zimny prysznic może tylko wyjść na zdrowie. Lepiej przegrać Superpuchar i mieć dodatkowe ostrzeżenie na resztę sezonu niż nie wyjść z grupy LM :P

Startuje La Liga, trzeba pokazać, że mecz w Monaco był "wypadkiem przy pracy" :arrow: Celto, bój się :twisted:. A jeszcze bardziej niech się boi Sevilla, gdzy przyjedzie na Camp Nou. Coć czuję, że mecz z Sevillą może być w tym sezonie dla wielu ważniejszy niż Gran Derby.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2006, 12:50

Nie ma tego złego co by na dobre nie wszyło. Zimny prysznic się przyda i dobrze, że przyszedł tak szybko. Nie mniej jednak jestem w szoku, że tego samego dnia prawie wszyscy zawodnicy zagrali wielkie nic. To jest po prostu nie do wytłumaczenia.

Na poprawę humoru polecam lekturę komentarzy na fioletowej stronce. Oczywiście tych pod newsem o Superpucharze Europy.

Dla leniwych podaję dokładny link ---> http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=11533

Przykładowy komcio :arrow:
Tam jest za dużo indywidualności, a nie ma zespołu.
Obrazek

Dowiedziałem się też, że mamy słabą obronę :płacze:

Kryzys jak nic [']

No i jeszcze taka perełka na koniec. Najwyższa półka.
wszyscy maja downa , barca dwa :D

real nie ma :D
:jupi:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 sie 2006, 15:42

@Niggaz ale sie usmialem, hahaha :D

dzieci ze stronki realu sa niezli, nie ma co.

A co do wczorajszego spotkania to tak jak mowisz, mam nadzieje, ze kubel zimnej wody im sie przyda.

A co do ich formy wczoraj to wydaje mi sie ze byli troche zmeczeni. Mysle, ze jednak spora ilosc ostatnich spotkan dal im sie we znaki i nie odzyskali swiezosci. Sevilla w przeciwienstwie do nas nie grala tak czesto, a ostatni mecz jaki zagrali to jesli sie nie myle to z Man u i przegrali 0:3.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2006, 15:47

Pewnie są zmęczeni i dlatego wolałbym, aby w meczu z Celtą wybiegł nieco inny skład. Przydałoby się ładnie wystartować w La Liga.

I od razu daję Ci mistyk upomnienie. Jesteś nowy więc tym razem jeszcze będzie bez WP. Zwracaj uwagę jak piszesz nazwy klubów. Obowiązuje wielka litera. Zawsze.
mistyk pisze:realu

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 sie 2006, 18:02

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... kaz&dodat=

Van Bommel w Bayernie za 12 milionow euro!

nie ukrywam, ze sie ciesze : ) zawsze uwazalem, ze MvB nie pasuje do naszej druzyny. dobra cena i good business : )

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 sie 2006, 18:38

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Van Bommel w Bayernie za 12 milionow euro!
bayern.munchen.pl pisze:Hoeness poinformował też, że van Bommel kosztował 6 milionów euro.
Niezla rozbieznosc co do ceny 8). Ciekawe ile dali naprawde :roll:.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2006, 19:35

Za Markiem płakać nie bede, nigdy tak naprawde sie nei wkomponował w styl Barcelony i nei grał tak jak w PSV, ale LA Liga to nie liga holenderska. W Bayernie i Bundeslidze bedzie mogł znowu błyszczec, a i o miejsce w składzie nie musi raczej zbytnio walczyc bo i z kim :?: 6 mln czy 12 to i tak ładna sumke na nim zarobiliśmy przyszedł za darmo dostał nie za wysoki kontrakt a odchodzi myslę, ze za jakies 8 duzych baniek.
O miejsce w tym sezonie i tak by było ciezko dla niego, bo sam wole ogladoc Rafe w drugiej lini niz MvB. Szkoda tylko, ze nigdy nei pokazał tego czym zasłynął w PSV i LM....

A do meczu z Sevilla, a raczej lania od Sevilli. Przyda sie nam mały prysznic, a i szkoda trofeum bo teraz ludzie REALni maja z czego sie nabijac, a i ich mottem przewdonim w tym sezonie beda słąwa Besti "Barca powinna sie nas bac" :P

Co zaważyło na tej porażce :arrow: zbyt duze lekceważenie przeciwnika i oczywiscie błedy defensywy, a przeciez to ona została najbardziej wzmocniona :shock: Z Celta mam nadzieje, że bedzie inaczej i to o 360 stponi. Pozdrowienia dla Madrytu i Ogra, który spi.... z Realu :P to sie nazywa pełaen profesjonalizm. Moze poszukac go w kasynie jak to kiedys G. Króla.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 sie 2006, 19:48

Messi E2 Ronaldinho pisze:Z Celta mam nadzieje, że bedzie inaczej i to o 360 stponi.
Dombros wrocil :lol:?

EDIT
Lakier pisze:MvB w Bayernie juz oficjalnie?
Jo. Ciekawe kiedy prezentacja :P.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2006, 19:51 przez olson, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 sie 2006, 19:51

Messi E2 Ronaldinho pisze:Z Celta mam nadzieje, że bedzie inaczej i to o 360 stponi.

Znamy kolejne konto dombrosia. :lol:

MvB w Bayernie juz oficjalnie?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 sie 2006, 20:33

Teraz moga na spokojnie skomentowac wczorajszy meczyk w Monaco :wink: Hmm po koncowym gwizdku byłem strasznie zawiedziony , ale potem tak pomyslałem ze moze to i dobrze ze przegrali i na dodatek tak wysoko. Wkoncu mieli nauczke przed startem La ligi ze nie sa nie pokonani i ze z kazdym mogą przegrac. Jednak z drugiej strony słowa uznania nalezą sie tez dla druzyny Sevilli, bo nie patrząc zagrali wspaniale. Tylko ze ekipa z Sevili przygotowywała sie do tego meczu z nastawieniem ze musza wygrac. Barca mogła ale nie musiała a Sevilla chciała pokazac ze tez moze zdobywac puchary a nie tylko Barca i Real :!: Ciekaw jestem jak zprezentuje sie Sevilla w meczu ligowym?? cos misie wydaje ze raczej go nie wygra.

A Barca ?? zdziwił mnie skład, czemu nie bylo Zambrotty czy Thurama??
obrona zagrała strasznie słabo i pomoc takze a atak nie miał okazji bo niby jak skoro pomoc nic nie podawała :angry2:
Ale co tam było mineło trzeba przezyc kpiny innych kibiców i czekac na pierwsza kolejke :boruta:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2006, 20:37

luk1208 pisze:zdziwił mnie skład, czemu nie bylo Zambrotty czy Thurama??
Zambrotty pewnie nie było z tego względu, że Superpuchar Europy to niejako nagroda za zdobycie Ligi Mistrzów do czego Zambro się nie przyczynił w porównaniu do Bellettiego. Poza tym Juliano gra ostatnio bardzo dobrze.

Czego nie było Thurama? Thuram jest rezerwowym. Raczej nie będzie wybiegał w pierwszym składzie bo niby za kogo :> Jedyną szansą dla niego jest przesunięcie Rafy na pozycję DM-a, ale wątpię, aby Rijkaard decydował się na taki manewr. Może czasami tak będzie, ale na pewno nie regularnie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 sie 2006, 22:02

@NIGGAZ dzieki za info, nie wiedzialem o tym, ze nazwy klubow trzeba wielka litera pisac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”