Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 mar 2011, 21:25
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 mar 2011, 21:27
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 14 mar 2011, 21:33
Łącza nie, ale w teorii zakładając zły konfig programu + udziwnione zestawienie podzespołów kompa może skutkować poborem RAMu obciążającego tenże komputer nadmiernie procesem i tym samym wpływać w jakiś sposób na grę ponieważ jest to tym p2p to jakby w pewnym sensie każdy jest potrochu serweremRealFan pisze:Kiedyś nagrywałem jeden mecz dla próby działania i nic nie lagowało, kaczy też nagrywał pierwszą połowę naszego ostatniego meczu w lidze i nic nie lagowało. Także ja bym jeszcze to sprawdził, bo patrząc logicznie, programy te w żaden sposób nie obciążają łącza.
Marco_Van_Basten pisze:Powiedzcie mi jedną rzecz tak szczerze. Myślicie, że ktoś będzie siedział z długopisem nad kartką i zapisał, która kuleczka strzeliła gola ?
Słusznie. Niech się zastanowią się nad tym dwa razy. Ja wcześniej podałem zestawienia wykresu formy Juve i zestawienie dwómeczów Juve ale wszystko to było na gotowcu z tabeli i rozpiski meczów także to było w sumie tyle co odpalenie openoffica i zapisanie z niego pliku. Tu ktoś musiałby oglądać wszystkie mecze do tego rozwiązywać kwestie czy piłka była ostatnią dotknięta czy może jakaś obcierka jeszcze nastąpiła od obrońcy, czy nabity samobój itp., no to powodzeniaDuch pisze:Co bardziej zapaleni pewnie tak ale wątpię żeby w każdej drużynie znalazł się ktoś kto będzie notował wszystko przed monitorem.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 mar 2011, 22:36
A to już mnie nie chcecie u siebie ?Loker pisze:Dziś w godzinach wieczornych drużyna VVV przeprowadza otwartą rekrutacje na 4 zawodnika, nie jest to błahostka osoba wyłoniona w tym konkursie ma realną szansę na 1 skład i zaszczyt współpracy na boisku z min: Legendą forum - fieldy!
Zgodnie z rzymską tradycją szansę ma każdy czy to z 1 składu czy rezerw rywali, okienko otwarte każdy z was może być czempionem!
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 14 mar 2011, 23:21
Drużyny zapisane:
La Masia:
Mentor,Loczki,MeToYou,ddemon,klopx(rezerwowy)
Juve:
maciek_88,arek_ahig,petrdcm
Real Madrid CF:
RealFan, cru, Vianuch, kaczy (rezerwowy)
Zdobywcy Złotej Piłki:
Majer13, Arwin, Ebi, Lisek, lukinis131 (rezerwowy)
Nike:
Maestro, Chłopaczek - Azrael , Enjoy's, BarcaQzYN, RóżA
GLH:
MVB, Aker, Piwus, Kamil232
Arsenal FC:
Duch, czeher, Magnum, kyloloko, bartbuks
Manchester United:
Bienias, Szura, SbQ (szukamy rezerwowego!)
Gracze poszukujący drużyn:
. Sergek
Zgłoszenie nowych drużyn (które nie brały udziału w I sezonie):
Adidas Pro Team:
LeoMessi10, LubiePlacki, Play, toporow, Killerbean (narazie rezerwowy)
Veni Vidi Vici:
Loker, fieldy , Daaaamian , Sammyy
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 mar 2011, 18:24
Ja to założyłem specjalny zeszyt 'pilka.pl' gdy robiliśmy losowanie BPU z AkeremMarco_Van_Basten pisze:Powiedzcie mi jedną rzecz tak szczerze. Myślicie, że ktoś będzie siedział z długopisem nad kartką i zapisał, która kuleczka strzeliła gola ?
kaczy pisze:Kiedyś mówiliście żebym nie nagrywał, ja powiedziałem - 'ok nie nagrywam, już wyłączyłem'petrdcm pisze:A co do nagrań kaczego, nagrywał też jeden z ostatnich meczów i lagowało, i w tym finale o którym wspomniałeś były liczne prośby aby nie nagrywał.
Potem padały teksty typu : "O, teraz juz lepiej", a tak naprawdę cały sprzęt był włączony ... efekt placebo ?
Chyba mam gdzies na dysku jeszcze to nagranie
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 mar 2011, 18:53
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 mar 2011, 19:18
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 mar 2011, 19:20
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 15 mar 2011, 19:22
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 15 mar 2011, 19:27
Loczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 mar 2011, 20:01
Ja dosyć często jestem hostem i z początku ludzie mi narzekali, że lagi. Wystarczyło wyłączyć nawet takie pierdoły jak winamp z muzyką czy GG (ale nie rozmowę, po prostu GG a konkretniej tlen) i już szło jak po maśle co zauważali gracze. PRzeglądając posty czy grzebiąc po plikach już spowalniałem grę.Aker pisze:a ja wam powiem pewną ciekawostkę...
Otóż kilka dni temu hostowałem serwer, tak gdzies po godzinie przyszła moja dziewucha i chciala dokonczyc pisac prezentacje na kompie to jej dalem a haxa chcialem zminimalizowac żeby serwera nie zamykać, ale co minimalizowalem to zaraz byl placz o lagi. Jak to wyjaśnić?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 17 mar 2011, 20:58
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 mar 2011, 22:18
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 17 mar 2011, 22:38
petrdcm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio