Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 maja 2010, 17:08
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2010, 17:19
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2010, 17:32
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 maja 2010, 17:47
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2010, 18:00
Weź trochę rozwiń myśl i napisz parę słów o jego atutach. Jest jakiś napastnik w lidze angielskiej, do którego mógłbyś porównać Włocha?(L)oczkerson pisze:Choć trzeba przyznać, że do Angielskiej piłki pasował by fantastycznie.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 maja 2010, 18:19
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 maja 2010, 17:25
Jamie Carragher i Steven Gerrard, wystąpią w komediodramacie "Will", który wyreżyseruje Brytyjczyk Ellen Perry. Poza nimi w nowym filmie wystąpią prawdziwi aktorzy m.in.: Damian Lewis, Bob Hoskins czy Perry Eggelton.
Akcja filmu będzie się odwoływać do 2005 roku. Osierocone dziecko przemierzy całą Europę, aby dotrzeć na finał Ligi Mistrzów w Stambule.
Zdjęcia będą kręcone w Liverpoolu, Kencie, Paryżu i Stambule.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 maja 2010, 15:53
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 maja 2010, 18:16
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 maja 2010, 20:38
Do rozmów będą siadali w najbliższym czasie zarząd nie chciał w trakcie sezonu negocjować kontraktów i powiedzieli że w niedługim czasie będą siadali do rozmów z każdym z zawodników więc za kilka dni wszystko powinno się zacząć wyjaśniać.Cris7 pisze:Z całym szacunkiem, ale myślę, że Joe wybierze prędzej United nić Liverpool jeśli faktycznie będzie odchodził ze Stamford. Wydaje mi się jednak, że w końcu zostanie, z drugiej strony rozmowy się podejrzanie przeciągają. Chętnie zobaczyłbym go na Old Trafford i jeśli faktycznie opuści The Blues, to myślę, że jesteśmy w stanie go skusić.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 maja 2010, 15:20
Aspekty czysto sportowe przemawiają oczywiście na korzyść United, podobnie jak możliwość zdobywania pucharów (nawet jeśli to tylko Carling Cup). Jest jednak druga strona medalu. To właśnie na Anfield Joe miałby większą szansę na grę w pierwszym składzie, co dla piłkarza zbliżającego się do 30. roku życia, może być równie istotne.Cris7 pisze:Z całym szacunkiem, ale myślę, że Joe wybierze prędzej United nić Liverpool jeśli faktycznie będzie odchodził ze Stamford. Wydaje mi się jednak, że w końcu zostanie, z drugiej strony rozmowy się podejrzanie przeciągają. Chętnie zobaczyłbym go na Old Trafford i jeśli faktycznie opuści The Blues, to myślę, że jesteśmy w stanie go skusić.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 maja 2010, 14:18
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 maja 2010, 17:54
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 maja 2010, 18:59
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 24 maja 2010, 20:17
SexyBitch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin