Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 19 wrz 2023, 22:55
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 wrz 2023, 23:03
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 wrz 2023, 23:15
MazurXIII

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 19 wrz 2023, 23:29
Tak jak uważam większość policjantów za mięso armatnie i ludzi, którzy nie mają kręgosłupa moralnego, tak tutaj nie widzę nic złego w tej interwencji. Posłanka została grzecznie poproszona o wylegitymowanie się, została podana podstawa prawna, nie wykonała nic z tych poleceń, filmy PO ucięło tak aby pasowało pod narracje i jazda.MazurXIII pisze: ↑19 wrz 2023, 23:15
A tymczasem u nas...[k****] ogrywają nas za granicą, a my wewnętrznie dodatkowo destabilizujemy państwo urządzając marne prowokacje. PiS też zajebisty z tym ujawnieniem planów obrony z 2011 by dostać te parę % do słupków w Polsce wschodniej (wszyscy o nich wiedzieli, tajemnica poliszynela, ale takich rzeczy się nie ujawnia...). Zaczynają mnie ostro irytować nasze 'elity'.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 wrz 2023, 23:55
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 wrz 2023, 0:00
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 wrz 2023, 0:06
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 20 wrz 2023, 0:32
Jednak trochę się różnią.
Tu też akurat wyjątkowo jestem za.
Bardzo prawdopodobne, ale nie przegrają.
Pisiory też miały już osiem lat żeby się tego nauczyć, zresztą nawet ksiądz im specjalną do tego szkołę w Toruniu otworzył.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 20 wrz 2023, 2:06
Jednak doczytałem i nie było tutaj podstawy do naruszenia prawa. Zgromadzenie spontaniczne i użycie megafonu też było możliwością. Interwencja niezasadna. Szkoda tylko, że kobieta od razu nie wylegitymowała się na polecenie policjanta. Wtedy może nie byłoby cyrku, a nawet jakby nadal ją chcieli zaciągać siłą do radiowozu, to byłaby jeszcze większa afera i to już byłby skandal w takim postępowaniu.johny batonik pisze: ↑19 wrz 2023, 23:29Tak jak uważam większość policjantów za mięso armatnie i ludzi, którzy nie mają kręgosłupa moralnego, tak tutaj nie widzę nic złego w tej interwencji. Posłanka została grzecznie poproszona o wylegitymowanie się, została podana podstawa prawna, nie wykonała nic z tych poleceń, filmy PO ucięło tak aby pasowało pod narracje i jazda.MazurXIII pisze: ↑19 wrz 2023, 23:15
A tymczasem u nas...[k****] ogrywają nas za granicą, a my wewnętrznie dodatkowo destabilizujemy państwo urządzając marne prowokacje. PiS też zajebisty z tym ujawnieniem planów obrony z 2011 by dostać te parę % do słupków w Polsce wschodniej (wszyscy o nich wiedzieli, tajemnica poliszynela, ale takich rzeczy się nie ujawnia...). Zaczynają mnie ostro irytować nasze 'elity'.
Rzygać się chce na te wszystkie partie. Cały czas te same mordy. Nie rozumiem jak można głosować cały czas na tych samych śmieci.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 wrz 2023, 7:05
Ale ja nie jestem za peło. Szczerze mówiąc nie wiem na kogo będę głosował, wiem na kogo nie będęMazurXIII pisze: ↑20 wrz 2023, 0:06Opcja, którą tak kochasz jest w stanie posunąć się do wszystkiego, każdego fałszerstwa i prowokacji, osłabić pozycję międzynarodową Polski (Niemcy już wezwali naszego Ambasadora do swojego MSZ w sprawie tych 30-paru paru wiz de facto) by tylko spróbować wygrać wybory, czego i tak nie dadzą rady (maks remis i ponowne wybory za pół roku). Ja wiem, że Machiavelli, Sun-Tzu i te sprawy, ale sranie we własne gniazdo w taki a nie innym momencie historycznym...no mi kojarzy się to jednoznacznie z końcówką XVIII w. w RON.
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 20 wrz 2023, 7:13
Odbijam pytanie Mazur bo powinno zadawać się je właśnie osobom takim jak Ty czyli wyborcom/wyznawcom pisu.
Conrado
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2023, 9:14
cloner

PietroBosman
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio