Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 10 wrz 2015, 19:34
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 wrz 2015, 19:53
To ze ktos jest szczerym nie znaczy ze jest kretynem. Tym bardziej biorac pod uwage ze w szatni Realu jest RamosKluchman pisze:
Pique to kretyn bez instynktu samozachowawczego, ale w ten sposób zbiera duże plusy wśród wielu fanów swojego klubu. Jest szczery i nie przejmuje się niczym. Tego mi od jakiegoś czasu brakuje wśród hiszpańskich kapitanów Realu Madryt, którzy nigdy nie byliby w stanie powiedzieć czegoś podobnego. Jak pomiędzy Madrytem a Barceloną robiło się gorąco to Casillas przepraszał kolegów z FCB za to, że żyje. Jak czytasz coś takiego to masz tylko jedną refleksję: Po czymś takim po prostu brakuje ci w klubie kogoś takiego jak Mourinho. Kogoś kto wyjdzie i dopierdoli do pieca tak, że taki Pique zapadnie się pod ziemię z podkulonym ogonem i zadzwoni do kolegi z szatni Realu na skargę a na zgrupowaniu reprezentacji będzie obrażony.
.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 10 wrz 2015, 20:25
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 wrz 2015, 21:59
A potem:Kluchman pisze:Pique to kretyn bez instynktu samozachowawczego,
Kluchman pisze:Tego mi od jakiegoś czasu brakuje wśród hiszpańskich kapitanów Realu Madryt,
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 wrz 2015, 22:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2015, 22:56
Plusy zbiera nie tylko wśród fanów swojego klubu, wielu kibiców Realu również nie widzi niczego złego w takich wypowiedziach a nawet je... pochwala? Może złe słowo, ale powinieneś załapać co mam na myśli.Kluchman pisze:Pique to kretyn bez instynktu samozachowawczego, ale w ten sposób zbiera duże plusy wśród wielu fanów swojego klubu. Jest szczery i nie przejmuje się niczym. Tego mi od jakiegoś czasu brakuje wśród hiszpańskich kapitanów Realu Madryt, którzy nigdy nie byliby w stanie powiedzieć czegoś podobnego.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 wrz 2015, 9:24
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 11 wrz 2015, 9:58
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 11 wrz 2015, 10:44
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 wrz 2015, 11:49
Bo wszyscy mają dość tej poprawności i dyplomacji na siłę. Większości wywiadów z piłkarzami Realu w ogóle nie czytam, bo są po prostu nudne do porzygania.Mentor pisze:Plusy zbiera nie tylko wśród fanów swojego klubu, wielu kibiców Realu również nie widzi niczego złego w takich wypowiedziach a nawet je... pochwala? Może złe słowo, ale powinieneś załapać co mam na myśli.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 wrz 2015, 12:47
To prawda, ale tak było ponieważ w Madrycie się nie przebił. Gdyby coś takiego zaśpiewał Pique ciężko byłoby mówić o kompleksachKluchman pisze:Akurat Eto'o w tym niewątpliwie pamiętnym momencie jedynie pokazał swoje kompleksy Emeraldzie.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 12 wrz 2015, 17:58
Wiem, ze to lelak (jak Gijon), ale mimo wszystko musialem kluchaKluchman pisze:Podziwiam Kolargola. Serio. Ja nie wiem jak ten facet to zrobił, ale Real Madryt gra tak żałośnie w ataku, że gorzej się już nie da. Potrzeba wyjątkowych zdolności, by nie stworzyć sobie ani jednej dobrej sytuacji z beniaminkiem mając taki skład do dyspozycji. Jedyny trener na świecie zdolny do takich cudów.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 wrz 2015, 18:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 wrz 2015, 18:58
A już nie pobił? Dziś stał się najlepszym strzelcem w historii klubu, przegonił Raula, a rozegrał ponad połowę meczów mniej, bo dopiero 204. W dodatku był to pierwszy hat-trick klasyczny w barwach Realu dla Portugalczyka, co mnie nieco zdziwiło w sumie, myślałem, że kiedyś przeciwko jakiejś Granadzie czy coś strzelił trzy gole w jednej połowie. Aha, no i po raz drugi w karierze, ale pierwszy raz w historii dla Realu, Ronaldo strzelił pięć goli w jednym meczu. Kolejny rekord.Kluchman pisze:Ronaldo powinien w tym sezonie spokojnie pobić ostatnie klubowe rekordy strzeleckie.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 12 wrz 2015, 19:04
emski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio