F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 189

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lis 2005, 23:09

Niggaz pisze:Szkoda, że VV nie wyśrubuje swojego rekordu

I tak za duzo ma minut bez starty gola. Nie zaslugiwal moim zdaniem na dalsze srubowanie rekoru, chociaz Casillas ma gorszy rekord, tylko że obrona Realu a obrona Barcy...Jednak rekordy nieznamiują klasy tych graczy.. :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lis 2005, 23:31

Dziekuje Ci "Dumo Kataloni" :!: :wink: nie zawiedli mnie ale jazda :twisted:

Już pierwszy strzał Eto'o sprawił że miałem jazde :P potem Barca "opusciła z tonu" ale była pewne swego :) Eto 'o podawał :shock: ... sądziłem że sam zasadzi na siłe a ten wyłożył Ludo.:) Wolny Motty też klasa. Ale bramka meczu padła po strzela tego obroncy Getafe. Co za uderzenie :!: złorzył się jak scyzoryk :lol: Dobrze że przy stanie 3;0 bo nerwówki nie wchodziły w gre.

Berta poniosł ładnie hehehe mógł usiąśc na koronie stadionu z kibicami :P Rasistowskie hasła przyniosły minus temu spotkaniu.... Jednak najlepsza była nami z rady Madrytu :P

Cool :smoke: weekend Milan na 5;1 po mecz jakich mało. Dwa zakłady na plus, w popszednim tygodniu jeden wszedł było max teraz dwa i życ nie umierać :twisted: 8)

Pozdro Cules :!:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lis 2005, 0:06

na chwile obecna napisze tylko MOTTA :brawo: :brawo: :brawo:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 07 lis 2005, 9:38

hala cosminho :hahaha:
Ostatnio zmieniony 07 lis 2005, 19:28 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 lis 2005, 10:48

kolejny popis "kibiców" z Madrytu - ŚNIADYCH ARYJCZYKÓW Z CZARNYMI WŁOSAMI. Za takie wybryki we Włoszech Lazio miało zamkniety stadion, ale to Hiszpania i Madryt. Nie ma słow żeby nazwać taką tolerancje ze strony federacji hiszpańskiej. I oni chcieli miec igrzyska. PARANOJA

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 lis 2005, 14:54

Co do wczorajszego meczu to Barcelona byla oczywiscie lepsza, ale szczerze mowiac to tej "magii" jakos nie widzialem. W zasadzie miala 4 czy 5 strzalow na bramke i strzelila 3 gole (z czego 2 pierwsze to bardziej bledy obrony, a strzal Motty oczywiscie bardzo ladny). Bramke meczu zdobyl bez dwoch zdan Pernia, wyszedl mu chyba strzal zycia. Getafe nie pokazalo nic poza kilkoma wrzutkami i popisami Schustera (swoja droga, ciekawe za co zostal wyrzucony :roll: ). Barca byla przy pilce pewnie z 80% czasu gry, ale za wiele z tego nie wynikalo. Oczywiscie w obecnej chwili Barca jest w wiele lepszej formie niz Real, ale do GD dwa tygodnie, wiec zobaczymy co bedzie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lis 2005, 16:20

Krzysztof Jarzyna pisze:ale szczerze mowiac to tej "magii" jakos nie widzialem

Ja za to widziałem na Santiago Bernabeu, od tej magii mało stadion się nie unosił.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 lis 2005, 17:23

kulekfcb pisze:Ja za to widziałem na Santiago Bernabeu, od tej magii mało stadion się nie unosił.
A Ty nie bylbys soba, gdybys nie nawiazal do Realu :lol: pewnie jak w Barcelonie pada deszcz to sprawdzasz czy w Madrycie tez :lol: Jak umiesz czytac (a domyslam sie, ze umiesz) to przeczytaj moj post i zobaczysz, ze:
1. Nigdzie nie napisalem o magii na SB,
2. Wyraznie napisalem, ze na dzien dzisiejszy Barca jest w lepszej formie niz Real.

A poza tym to Barca ostatnio gra w opinii wszystkich "magiczna pilke", "futbol XXI wieku", wiec dlatego napisalem o "magii", ktorej powiedzmy szczerze wczoraj nie bylo. Wiec nie napinaj sie od razu bo przed trzydziestka Cie zawal zlapie. Szkoda by bylo. Zawalu. Pozdro

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 lis 2005, 17:34

Magii nie było, bo Getafe murowało własną połowe? :lol:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 lis 2005, 18:36

Krzysztof Jarzyna pisze:Co do wczorajszego meczu to Barcelona byla oczywiscie lepsza, ale szczerze mowiac to tej "magii" jakos nie widzialem..
Zgadzam sie ja też magii nie widziałem, ale jednak trudno wymagac zeby co mecz Barca grała super piłkę. W każdym razire Barca mimo ładnego wyniku wlace nie zagrała ładnie.
PS. szkoda ze autor tego kometarza nie napisał nic o magi na SB.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lis 2005, 19:13

Krzysztof Jarzyna pisze:A poza tym to Barca ostatnio gra w opinii wszystkich "magiczna pilke", "futbol XXI wieku", wiec dlatego napisalem o "magii", ktorej powiedzmy szczerze wczoraj nie bylo. Wiec nie napinaj sie od razu bo przed trzydziestka Cie zawal zlapie. Szkoda by bylo. Zawalu. Pozdro

Jakie napinanie?? O mnie się nie bój, mam wytrzymałe serducho.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 lis 2005, 19:23

Chłopaki nie ma sie co kłócic z kibicami Realu oto czy Barca gra magicznie czy tez nie, bo oni nigdy tego nie potwierdzą :wink:
Teraz przerwa na reprezentacje, osmiu zawodników Barcy musi wyjechac :( szkoda bo niektórzy naprawde mogliby zostac i przygotowywac na GD :D Mam nadzieje jedna, ze te wyjazdy nie wpłyna negatywnie na zespoł :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 19:30

Magia, magia, magia, po co to komu. Najlepsze catenaccio :!: :!: :wink:
Powaznie mowiac to Barca nawet jak nie gra pieknie to zauwazylem ze gra coraz skuteczniej bo te ostatnie zwyciestwa 5:0 (z badz co badz slabym Panathinaikosem, aczkolwiek pogromca Wisły :lol: i 1:3 z mocnym Getafe z Rikim na czele :wink: ) i w kazdym meczu Etoo blyszczy duzo bardziej niz Ronaldinho. Moze wkoncu nie bedzie Barca mogla powiedziec o sobie Gramy pieknie jak nigdy, przegrywamy jak zawsze :lol: bo tak mozna nazwac porazke z Chelsea w tamtym sezonie. Na miejscu kibicow Blaugrany modlilbym sie zeby Barca utrzymala wysoka skutecznosc a nie na umor grala pieknie i malo skutecznei bo wkoncu w pilce gra sie na zdobyte bramki a nie na minietych zawodnikow cz ilosc podan z klepy :lol: :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2005, 19:36

Musze przyznać, że mimo rze kibicuje wielkiemu Bayernowi Monachium, a w Hiszpanii mającemu najlepszych piłkarzy świata, takich jak Robinho czy Woodgate, Realowi Madryt, to Barcelona gra ostatnio znakomity futbol

3mam jednak kcióki za MADRID!!!!!!!!!!!!!!!

HALA MADRYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lis 2005, 20:45

RoRo pisze: Na miejscu kibicow Blaugrany modlilbym sie zeby Barca utrzymala wysoka skutecznosc a nie na umor grala pieknie i malo skutecznei bo wkoncu w pilce gra sie na zdobyte bramki a nie na minietych zawodnikow cz ilosc podan z klepy :lol: :wink:
Widac ze Wloch a nie Katalonczyk :wink:
W Barcelonie oprocz wyniku liczy sie tez styl i tak np: kibice byli i sa dumni za dwumecz i emocje z Chelsea teraz czekamy na rewanz

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”