Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 189

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 23:37

guru pisze:szukalem pewnej inforamcji na stronie Barcy ale jej nie znalazlem
Jakiej :> Może pomogę :P Chociaż z góry uprzedzam, że jeżeli będzie to wymagało wysiłku większego niż zerowy (w porywach do minimalny) to pewnie nie będzie mi się chciało :lol: :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 23:41

Niggaz pisze:Jakiej Łypiący Może pomogę Razz Chociaż z góry uprzedzam, że jeżeli będzie to wymagało wysiłku większego niż zerowy (w porywach do minimalny) to pewnie nie będzie mi się chciało Laughing Wink

Niewazne :roll: I tak bys mi nie pomogl bo dzialal bys przeciwko swojemu klubowi :P Wysilek 100 % :lol:

Awatar użytkownika
Juan
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juan » 23 wrz 2006, 11:07

Mam prośbę, potrzebuję adres jakiejś stronyz torrentami, żebym mógł sobie dzisiejszy meczyk ściagnąć stosunkowo szybko. Bo sam w soboty ganiam za gałą i nie dam rady obejrzeć :/

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2006, 12:23

Dziś rozegramy kolejne spotkanie w Premiership- tym razem z Sheffield United. Nie będę ukrywał, że liczę na bardzo przekonujący wynik głównie z dwóch względów: po pierwsze do składu powracają Robin oraz Thierry, co jest sporym (żeby nie napisać ogromnym) wzmocnieniem naszej siły ofensywnej; po drugie nie dość że zespół z Sheffield mocny nie jest to jeszcze w tym spotkaniu nie wystąpi aż 9 graczy :shock:

Bardzo mnie ciekawi jakim ustawieniem zagra dzisiaj Wenger. O ile linia defensywna wydaje się pewna (Eboue---Toure---Djourou---Gallas), o tyle zarówno w pomocy jak i w ataku Arsene będzie miał spore pole manewru. Ja stawiam na

Freddie---Cesc---Giberto---Rosicky

---------Adebayor---Henry----------

Pod uwagę można brać również rotację Freddie-Hleb. Znając Wengera w drugiej połowie szansę dostanie Robin, Baptista oraz być może Walcott :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2006, 12:33

Róża - Theo ma kontuzje barku [nabawił sie w meczu rezerw z Portsmouth] i dzis nie ma grać.
Skład ataku jest o tyle trudno przewidzieć, ze tak na dobrą sprawę nie wiemy w jakiej dyspozycji jest Titi, a w jakiej Robin. ten który bedzie się czuł lepiej - zapewne zagra od początu

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2006, 12:59

O Theo nie miałem pojęcia, meczu rezerw nie oglądałem, znam tylko wynik. O kontuzjach też nie miałem większego pojęcia.

Z tym atakiem dobrze prawisz, ale jednak IMO Wenger wystawi w pierwszym składzie naszego asa. Może w końcu się przełamie i pokaże na co go stać (hat-trick?) 8) Robin tak czy siak zapewne dzisiaj zagra, ale wydaje mi się że wejdzie na boisko z ławki rezerwowych.

Coraz ciekawiej zaczyna się również robić w formacji defensywnej- kontuzję wyleczył już Senderos, Clichy powinien być w pełni sprawności za ok. miesiąc, z resztą podobnie Lauren. W końcu chciałoby się powiedzieć :wink:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 wrz 2006, 16:05

Arsenal:

Lehmann; Eboue, Toure, Djourou, Gallas; Gilberto, Cesc, Ljungberg, Rosicky; Adebayor, Henry

Sheffield United:

Bennett; Sommeil, Jagielka, Davis, Geary; Gillespie, Armstrong, Leigertwood, Wright; Hulse, Kazim-Richards

*Do przerwy Arsenal remisuje bezbramkowo z Sheffield a mogl nawet przegrywac, jednak sedzia nie uznal bramki zdobytej w koncowce przez Leigertwooda :>

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 wrz 2006, 18:07

Gratulacje dla Arsenalu co złego to nie ja :lol:

Meczu nie widziałem ale wynik jest całekim całekim...
Jeżeli ktoś z userów widział mecz bądz zobaczy powtórek to niech zda relacje taką w miare dokładną 8)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 18:11

*Do przerwy Arsenal remisuje bezbramkowo z Sheffield a mogl nawet przegrywac, jednak sedzia nie uznal bramki zdobytej w koncowce przez Leigertwooda Łypiący

Tyle ze po gwizdku juz bylo... Tymon Jagła (Deco_10)
a po 90 min. jaki byl wynik??
Gratulacje dla Arsenalu co złego to nie ja Laughing
Arsenal przyjmuje gratulacje kibica MU z wielka duma i zaszczytem 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2006, 18:21

No w końcu. Jak już wcześniej pisałem, spodziewałem się takiego wyniku, jednak oczekiwałem również prowadzenia do przerwy :roll: Ale co tam, wybrzydzać nie będę :P

Pierwsza połowa była w naszym wykonaniu bardzo mdła. Z początku staraliśmy się przycisnąć przeciwnika do muru, jednak z czasem zaczęliśmy grać coraz bardziej pasywnie. Przez całe 45 minut oddaliśmy chyba tylko jeden naprawdę groźny strzał :roll: Ale druga połowa... miód. Thierry :* To co pokazał nasz kapitan to po prostu kwintesencja futbolu. Jedna bramka, jedna asysta, gol samobójczy wymuszony przez Henry'ego. Godna uwagi jest również pierwsza bramka Gallasa zdobyta w naszych barwach 8)

I oby tak dalej...

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 wrz 2006, 18:23

guru pisze:a po 90 min. jaki byl wynik??
3-0 ku mojemu zadowoleniu

bramki z tegoz meczu:

1-0
3-0

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 18:29

3-0 ku mojemu zadowoleniu

Dziwne :?
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bramki z tegoz meczu:

1-0
3-0

Szkoda ze nie masz drugiej... Niestety na gunners.pl tez jeszcze nie maja
:p

RóżA dzieki za opis meczu, nigdy nie lubie jak gramy z takimi druzynami jak wlasnie SU, bo malo linkow jest do meczu :? Musialem sie meczyc, przerywali mi co jakis czas i z drugiej polowy sumujac to moze z 20 min. widzialem :? Ale co tam, wazne ze nie przerwalo mi jak bramki padaly 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 wrz 2006, 13:21

Przeglądając ofertę na Allegro znalazłem bardzo ciekawą rzecz- trzeci strój Arsenalu :shock: Zaciekawiło mnie to tym bardziej, że nigdy wcześniej o czymś takim nie słyszałem, nawet na oficjalnej stronie nic o tym nie piszą. Stroje wyglądają tak:

http://www.gajdzinho.home.pl/public_htm ... nal/88.jpg

Obrazek

Wie może ktoś coś więcej na ten temat?

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 24 wrz 2006, 13:36

guru pisze:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bramki z tegoz meczu:

1-0
3-0
Szkoda ze nie masz drugiej... Niestety na gunners.pl tez jeszcze nie maja :P
Ja już mam :lol:

2:0 Jagielka (sam.)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 wrz 2006, 15:26

RóżA pisze:trzeci strój Arsenalu
Skoro już jesteśmy w temacie to ilu Kanonierów ma koszulki swojego okochanego zespołu :> Ja mam tylko koszukę z ubiegłego sezonu, ale obecnie czekam na aktualną z własnym nazwiskiem i numerkiem.

RóżA pisze:Wie może ktoś coś więcej na ten temat?

Też widziałem ten trzeci komlet na allegro, z tym że jeszcze nigdy nie widziałem piłkarzy Arsenalu grających właśnie w tych strojach. Rozumiem, że to komplecik na specjalalne okazję (jakby rywal grał w czerwono- biało- żółtych barwach :D ). Od razu przypomniał mi się mecz kiedy nasza reprezentacja grała kiedyś w czarnych strojach :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”