To komplikuje sprawebartek12 pisze:do 10mln ZŁ
Polecam Turka Aka Orhana. Do Bayernu kupiłem go za 1,5 mln€ i spisuje się dobrze. Orhan może grac na środku obrony, albo na lewej obronie. ma 24 lata.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 17:06
To komplikuje sprawebartek12 pisze:do 10mln ZŁ
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 16 sie 2005, 17:34
Skibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 16 sie 2005, 17:35
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 sie 2005, 19:08
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sie 2005, 19:17
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 16 sie 2005, 19:29
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 19:48
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 16 sie 2005, 20:10
Nie gadaj głupot jest Mokoena. Ja znalazłem coś śnieszniejszego w tej grze Martins jest narodowości tajlandzkiej po użyciu updataBartiX_FCI pisze:UWAGA !! W NOWYM PATCHU ROBIEGO NIE MA MOKOENY KTORY JEST POLECANY PRZEZ WSZYSTKICH GRACZY FM'a ! PROSZE NIE SCIAGAC TEGO UPDAT JEZELI BRAK JEDNEGO PILKARZA POPSUJE WAM GRE !
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 20:51
_KORKI_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:54
jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubuRom$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:55
Najlepszy to taki ktory najwiecej uaktualnia. Slyszalem ze najnowszy update ma jednak kilka bledow. Np zmieniona narodowosc Martinsa_KORKI_ pisze:Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 21:01
czyli musze jeszce raz skopiowac cracka???????RoRo pisze:Najlepszy to taki ktory najwiecej uaktualnia. Slyszalem ze najnowszy update ma jednak kilka bledow. Np zmieniona narodowosc Martinsa_KORKI_ pisze:Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????.
Jest tak ze przy instalacji updata zamienia nam skrackowany plik gry na nowy wiec musimy jeszcze raz podmienic pliki
POZDRO
_KORKI_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 sie 2005, 21:24
jezeli dopiero zaczales to moze uda Ci sie sciagnac konrada nowaka z motoru. dasz za niego ponizej 10tys euro, a place daj mu maksymalna, bo bija sie o niego wieksze kluby i moga go zgarnac. kup tez jeziornego i d. zawadzkiego!bagg pisze:Rom$on napisał:
A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubu
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 16 sie 2005, 21:24
Ram$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
Watpie aby chcial przejsc... Ale kto wie moze akurat sie udagianbuffon pisze:kup tez jeziornego
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 21:26
Musisz jeszcze raz scrackowany plik (czyli crack_KORKI_ pisze:czyli musze jeszce raz skopiowac cracka???????RoRo pisze:Najlepszy to taki ktory najwiecej uaktualnia. Slyszalem ze najnowszy update ma jednak kilka bledow. Np zmieniona narodowosc Martinsa_KORKI_ pisze:Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????.
Jest tak ze przy instalacji updata zamienia nam skrackowany plik gry na nowy wiec musimy jeszcze raz podmienic pliki
POZDRO
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio