FMy - Strona 190

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 17:06

bartek12 pisze:do 10mln
To komplikuje sprawe :lol:
Polecam Turka Aka Orhana. Do Bayernu kupiłem go za 1,5 mln€ i spisuje się dobrze. Orhan może grac na środku obrony, albo na lewej obronie. ma 24 lata.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 16 sie 2005, 17:34

Ja na obronę polecam Naldo (oś), i Javiera Arizalę (ol). Z napastników powinieneś rozwarzyć zakup Lebohonga Mokeny. Mam tych zawodników w AEK'U Ateny i wymiatają. Gorąco polecam. :)

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 16 sie 2005, 17:35

Jestet tylko jeden problem z Naldo gra on w Werderze!! :(

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 sie 2005, 19:08

srodkowy obronca: scullion, betao, szymiczek, radoslav kovac, hubnik, winstanley(stary ale jary) :)

co mam zrobic, aby mi rosly statsy: odp na stres i lojalnosc? wiem tylko, ze lojalnosc rosnie wtedy jak chwale pilkarzy, tylko ze za czesto ich nie moge przeciez chwalic, a jak ich juz pochwale to raz rosnie a raz nie. co jeszcze moge zrobic?(aktualnie mam loj-3, odp na stres-9)

kurcze pierwszy raz sie spotkalem z takim czyms, ze jakis klub kupil mojego asystenta i to w dodatku kita carsona! dostalem rekompenstae 85 tys, ale szkoda tak dobrego trenera. przyszedl do mnie nowy-olexandr alexeev, ma podobne statsy do carsona.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sie 2005, 19:17

Jak wam sie rozwija Dudka? Bo mi tak srednio....

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 16 sie 2005, 19:29

A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 19:48

UWAGA !! W NOWYM PATCHU ROBIEGO NIE MA MOKOENY KTORY JEST POLECANY PRZEZ WSZYSTKICH GRACZY FM'a ! PROSZE NIE SCIAGAC TEGO UPDAT JEZELI BRAK JEDNEGO PILKARZA POPSUJE WAM GRE ! :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 16 sie 2005, 20:10

BartiX_FCI pisze:UWAGA !! W NOWYM PATCHU ROBIEGO NIE MA MOKOENY KTORY JEST POLECANY PRZEZ WSZYSTKICH GRACZY FM'a ! PROSZE NIE SCIAGAC TEGO UPDAT JEZELI BRAK JEDNEGO PILKARZA POPSUJE WAM GRE ! :D
Nie gadaj głupot jest Mokoena. Ja znalazłem coś śnieszniejszego w tej grze Martins jest narodowości tajlandzkiej po użyciu updata :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 20:51

Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:54

Rom$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubu ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:55

_KORKI_ pisze:Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????
Najlepszy to taki ktory najwiecej uaktualnia. Slyszalem ze najnowszy update ma jednak kilka bledow. Np zmieniona narodowosc Martinsa :lol: .

Jest tak ze przy instalacji updata zamienia nam skrackowany plik gry na nowy wiec musimy jeszcze raz podmienic pliki :]

POZDRO

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 21:01

RoRo pisze:
_KORKI_ pisze:Mam pytanko jaki jest najlepszy update do fm 2005 i czy robi robson &geediez 2 jest dobry i czy po instalacji tego robiego i geddieza 2 potrzeba zainstalowac jakegos cracka jesli sie ma piracka wersje gry?????????
Najlepszy to taki ktory najwiecej uaktualnia. Slyszalem ze najnowszy update ma jednak kilka bledow. Np zmieniona narodowosc Martinsa :lol: .

Jest tak ze przy instalacji updata zamienia nam skrackowany plik gry na nowy wiec musimy jeszcze raz podmienic pliki :]

POZDRO
czyli musze jeszce raz skopiowac cracka???????

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 sie 2005, 21:24

bagg pisze:Rom$on napisał:
A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.

jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubu
jezeli dopiero zaczales to moze uda Ci sie sciagnac konrada nowaka z motoru. dasz za niego ponizej 10tys euro, a place daj mu maksymalna, bo bija sie o niego wieksze kluby i moga go zgarnac. kup tez jeziornego i d. zawadzkiego!

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 16 sie 2005, 21:24

Ram$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.

Wez Leszka Pisza z wolnego transferu :))
Facet co prawda ma 37 lat ale ma tylko fizyczne slabe :D
Mozesz wziac rowniez Osenkowskiego za free - swoja droga to pamietam jak na 01-02 Osenkowski w Crvenej Zvezdzie rozwinal mi sie w swietnego napadziora :D
gianbuffon pisze:kup tez jeziornego
Watpie aby chcial przejsc... Ale kto wie moze akurat sie uda :)
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 21:28 przez MrWoodstock, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 21:26

_KORKI_ pisze:
RoRo pisze:

POZDRO
czyli musze jeszce raz skopiowac cracka???????
Musisz jeszcze raz scrackowany plik (czyli crack :wink: ) skopiowac do folderu z gra. Podczas instalacji updata instalator zaminia bowiem ten plik na oryginalny FMa i dlatego nie mozna uruchomic gry :]

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”