hehe, dawaj dalej.bartbuks pisze: I co? Tez powinni jej odkodować?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 17 wrz 2014, 22:57
hehe, dawaj dalej.bartbuks pisze: I co? Tez powinni jej odkodować?
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guardiola » 17 wrz 2014, 22:58
Guardiola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 wrz 2014, 23:01
Co? Mógłbyś jakoś to rozszerzyć.Guardiola pisze: Polsat kupił produkt, na który odprowadzane są podatki, zatem Polak ma prawo do obejrzenia meczy swojej reprezentacji w ogólnodostępnym kanale
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 wrz 2014, 23:02
Nie, ja po prostu nie płaczę, że babcia nie zobaczy. Generalnie sam byłem zły, ale zrozumiałem, że w tym kraju trzeba albo kombinować albo płacić. Napisałem wcześniej, że wolę pakiet piłki (nie ekstraklasy) niż 23 dni siatkówki, ale z drugiej strony żałuję, że nie zapłaciłem bo się buntowałemcloner pisze:No widzisz. A trzeba było kupić Polsat Cyfrowy i miałbyś mecze siatkówki. Twój błąd.Tomusmc pisze:Cloner ja mam NC+ ale kompletnie nie dla Ekstrakslasy, ja kibice się różnią jednak
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 wrz 2014, 23:04
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guardiola » 17 wrz 2014, 23:04
Płacisz podatki? Zakładam, że płacisz. Część idzie na kulturę, część na rakiety, część na lekarstwa, a także na POLSKI sport - nie Barceloński, Polski - tak, jesteśmy Polakami, należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym. Za mecz Kamerunu z Argentyną można żądać opłat.Duch pisze:Co? Mógłbyś jakoś to rozszerzyć.Guardiola pisze: Polsat kupił produkt, na który odprowadzane są podatki, zatem Polak ma prawo do obejrzenia meczy swojej reprezentacji w ogólnodostępnym kanale
Guardiola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 wrz 2014, 23:07
Należy to się nam godnie żyć, mieć całe drogi, dostawać godną pensję i emeryturę. I mieć opiekę lekarską. Pomyliłeś kraje. Jak Polska będzie potęgą gospodarczą, to może i kadrę obejrzysz za darmo.Guardiola pisze:Płacisz podatki? Zakładam, że płacisz. Część idzie na kulturę, część na rakiety, część na lekarstwa, a także na POLSKI sport - nie Barceloński, Polski - tak, jesteśmy Polakami, należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.Duch pisze:Co? Mógłbyś jakoś to rozszerzyć.Guardiola pisze: Polsat kupił produkt, na który odprowadzane są podatki, zatem Polak ma prawo do obejrzenia meczy swojej reprezentacji w ogólnodostępnym kanale
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 23:08
Tylko dlaczego Twoim zdaniem należy się nam mecz Polska-Rosja w siatkówce, a nie Legia-Ruch w polskiej ekstraklasie piłki nożnej? albo żuzlowy hit Stal Rzeszów z Unią Leszno?Guardiola pisze: a także na POLSKI sport - nie Barceloński, Polski - tak, jesteśmy Polakami, należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 wrz 2014, 23:08
Cloner nie oszukumy się, nie trafiłeścloner pisze:Tylko dlaczego Twoim zdaniem należy się nam mecz Polska-Rosja w siatkówce, a nie Legia-Ruch w polskiej ekstraklasie piłki nożnej? albo żuzlowy hit Stal Rzeszów z Unią Leszno?Guardiola pisze: a także na POLSKI sport - nie Barceloński, Polski - tak, jesteśmy Polakami, należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 wrz 2014, 23:10
Ale wiesz, że prawa do wielkich sportowych imprez nie są wydawane przez KRRiT czy nawet samego prezydenta Tuska? Ktoś kładzie je na stole i można je kupić. Skoro tak, to ślij pretensje do Włodka Szaranowicza jak Owsiak, że Ci z abonamentu i podatków nie wykupił mundialu... a zapomniałem, w tym kraju nie ma kasy na szpitale i drogi, ale byśmy chcieli turnieje oglądać.Guardiola pisze:należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.
Sto procent racji.bartbuks pisze:Należy to się nam godnie żyć, mieć całe drogi, dostawać godną pensję i emeryturę. I mieć opiekę lekarską. Pomyliłeś kraje. Jak Polska będzie potęgą gospodarczą, to może i kadrę obejrzysz za darmo.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 23:12
Tomusmc pisze:mamy MŚ w Polsce i ta impreza jest raz na parę lat jak nie dekad u siebie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guardiola » 17 wrz 2014, 23:12
Dlatego, że to o czym piszesz, to rozgrywki wewnątrz krajowe, a Polska to reprezentacja tych wszystkich rozgrywek. Drużyna z orłem na piersi. Drużyna, której symbolem jest narodowa flaga, a nie znaczek, który w roku 1990 postanowiło stworzyć paru grafików na potrzeby nowo powstałego klubu - przykład.cloner pisze:Tylko dlaczego Twoim zdaniem należy się nam mecz Polska-Rosja w siatkówce, a nie Legia-Ruch w polskiej ekstraklasie piłki nożnej? albo żuzlowy hit Stal Rzeszów z Unią Leszno?Guardiola pisze: a także na POLSKI sport - nie Barceloński, Polski - tak, jesteśmy Polakami, należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.
Guardiola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 wrz 2014, 23:18
No i? W Polsce też nie pokazywali koszykówki bo niestety oglądalność jest mizerna. Z piłką rywalizuje siatkówka i ręczna. Nie mówię tu o sportach zimowych czy lekkoatletyce. W piłce nic nie osiągamy, a w dwóch pozostałych jesteśmy w czołówce. I pamiętaj co znaczy klub, a co reprezentacja krajucloner pisze:Tomusmc pisze:mamy MŚ w Polsce i ta impreza jest raz na parę lat jak nie dekad u siebieZapomniałem że te MŚ są u nas. Tak z innej beczki, tydzień byłem w Hiszpanii i tam nikt w knajpach nie pokazywał MŚ w koszykówce
Tylko FUTBOL się liczy.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guardiola » 17 wrz 2014, 23:19
Jakoś wcześniej nie było z tym problemów. W każdym cywilizowanym kraju mecze reprezentacji w kanale ogólnodostępnym to normalność.Duch pisze:Ale wiesz, że prawa do wielkich sportowych imprez nie są wydawane przez KRRiT czy nawet samego prezydenta Tuska? Ktoś kładzie je na stole i można je kupić. Skoro tak, to ślij pretensje do Włodka Szaranowicza jak Owsiak, że Ci z abonamentu i podatków nie wykupił mundialu... a zapomniałem, w tym kraju nie ma kasy na szpitale i drogi, ale byśmy chcieli turnieje oglądać.Guardiola pisze:należy nam się mecz reprezentacji siatkowej, piłkarskiej, koszykarskiej w kanale ogólnodostępnym.
Guardiola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2014, 23:20
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio