Sytuacji nie widzialem, ale zdajesz sobie chyba sprawe, ze przy wyrzucie z autu, nie obowiazuje przepis o spalonym?(L)oczkerson pisze:2- Czy przy goli Tottiego gdy Riise dostał piłkę z autu norweg nie był na spalonym?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2011, 22:43
Sytuacji nie widzialem, ale zdajesz sobie chyba sprawe, ze przy wyrzucie z autu, nie obowiazuje przepis o spalonym?(L)oczkerson pisze:2- Czy przy goli Tottiego gdy Riise dostał piłkę z autu norweg nie był na spalonym?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 kwie 2011, 22:44
tak się domyślałem, ale liczyłem, że mi potwierdziszarek_ahig pisze: Sytuacji nie widzialem, ale zdajesz sobie chyba sprawe, ze przy wyrzucie z autu, nie obowiazuje przepis o spalonym?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 kwie 2011, 22:46
1. tak sędzia chyba pokazał rękę ale moim zdaniem Asamoah był faulowany, obrońca Romy przełożył mu ręke przez ramie przy wyskoku. Aczkolwiek chętnie bym jeszcze raz na spokojnie obejrzał powtórkę(L)oczkerson pisze:1-Dlaczego nie uznano bramki Udine w 92 minucie? Ręka Kwadwo?
2- Czy przy goli Tottiego gdy Riise dostał piłkę z autu norweg nie był na spalonym?
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 kwie 2011, 22:49
no właśnie też mi się tak wydawało i na wszystkie powtórki patrzyłem się pod tym kątem.tak sędzia chyba pokazał rękę ale moim zdaniem Asamoah był faulowany
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 09 kwie 2011, 22:53
Dokładnie to samo pomyślałem. Asamoah przewracał się i w pierwszej chwili myslałem ze śedza nie uznał bramki, a podyktuje karnego co by było troche kuriozalne. Jednakwidac ze prowadzący widział to jakos inaczej. Duży chaos, mało powtórek bo zaraz szła akcja na bramke Handanovica. Pewnie Udinese moze czuc się troche pokrzywdzone. Pare gwizdków przy faulach tez było troche naciąganych dla Romy.maestro pisze:1. tak sędzia chyba pokazał rękę ale moim zdaniem Asamoah był faulowany, obrońca Romy przełożył mu ręke przez ramie przy wyskoku. Aczkolwiek chętnie bym jeszcze raz na spokojnie obejrzał powtórkę
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 kwie 2011, 18:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 16 kwie 2011, 19:02
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 kwie 2011, 19:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 16 kwie 2011, 21:07
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 19 kwie 2011, 20:59
j.w.JestemHardcorem pisze:Vucinićku^%*
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 kwie 2011, 21:06
Może dostał propozycję na tancerza erotycznego w lokalu dla pań?JestemHardcorem pisze:Maradonna bałkanów chyba chce od nas odejśc i robi na złość.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 19 kwie 2011, 21:15
Obnażanie się nie jest dla niego problemem więc istnieje duże prawdopodobieństwo że masz racjęSalas11 pisze: Może dostał propozycję na tancerza erotycznego w lokalu dla pań?
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 kwie 2011, 21:18
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 kwie 2011, 21:24
Jeszcze nie (choć jak strzeli to kto wie?) Wnioskuję na podstawie jego aktualnej formy i łatwości z jaką... nie strzela bramek w dogodnych sytuacjachDr.Football1 pisze:A co,znowu biega z gaciami na glowie ?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 22:56
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio