Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 20

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 cze 2005, 17:16

Też nie mam Canalu +, i mecze moge ogladac tylko fragmenty w Eurogoals, badz na Rai, ale kodowane (troszke widać :)) a jak nie da i to i to bo jestem gdzies to czytam akcja po akcji na stronkach... Nie kazdy ma hajs, ciesze sie ze mam net i dostep do wielu informacji ...

Jeżeli takie jest twoje myslenie, to rownie mozna zaza powiedziec ze nie jestes kibicem bo nie jezdzisz na mecze itp. Nie masz kawałka murawy to nie jestes kibicem ?

PS Chodź raz za kibicami juve, no bo zaza przesadzil

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 17:28

Fajnie ... na szczeście jest was ilość śladowa wśród tych co maja zawsze najwiecej do pisania ..... tylko nie na temat meczu czy gry oprócz Forza ..

Sly wiesz można wnioskowac że trzeba było by karnety wykupić :?: To są nowe insekty [juve] wiec nie bede pisał od nowa i tymi co tutaj są szanowani juz zostało wyjaśnione. Pozdro

AHA - TEMAT TRANSFERY WŁOCHY - - WIEC ZARAZ TRZEBA BEDZIE CHYBA TYCH CO ZAŚMIACAJA OCENIĆ :!;

Bo jak zawsze nie na temat pisze kto ... :?: Niedzieli fani Juve. Co mecz tylko w LM ogladają.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 cze 2005, 17:55

Sławek pisze:większość z was pisze o transferze jakiegoś napastnika do juve...a obrona to co?kogo mają na środku oprócz cannavaro?-nikogo...powinni moim zdaniem jak najszybciej zakupić środkowego obrońce i środkowego pomocnika który w przyszłości godnie zastąpiłby nedveda...
zuzia pisze:Sławek Oni nie moga myśleć o obrońcach bo zazdrośc ich rozwala z jednyn napastnikem. Choć zakładaja że nie przejdzie do Milanu żaden nie ma odwagi sie załozyć o siano.. Tylko jeden jest taki

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dwaj znawcy :!: No bo przeciez Thruman to napastnik, a Zebina w Romie równiez grał w ataku, no i jeszcze najlepszy strzelec bundesligi, czyli król pola karnego Kovac.

Zaza błaznuj dalej, poprawiasz mi humor :lol: :lol:

zuzia pisze:AHA - TEMAT TRANSFERY WŁOCHY - - WIEC ZARAZ TRZEBA BEDZIE CHYBA TYCH CO ZAŚMIACAJA OCENIĆ :!;
Zgadzam sie na 2 wp, dla mnie i dla Ciebie.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 cze 2005, 18:24

No to jak o transferach to o transferach :wink: Palermo podobno chce pozyskać jakaiegoś nowego Ronaldinho. Niejaki Anderson Luis de Abreu Oliveira, chciał go także Inter ale nie chciał za niego dać 6 mln a Palermo dało i jest ich... Słyszeliście coś o tym piłkarzu?? Bo ja pierwsze słysze.

Zaraza napisał
Bo jak zawsze nie na temat pisze kto ... Question Niedzieli fani Juve. Co mecz tylko w LM ogladają.
Odezwał się niedzielny kibic Milanu, zakała forum która nie umie się pogodzić z niepowodzeniami swojego klubu :lol:

Za przekrecanie nicków i nazw, tak, aby obrazić, na głownej stronie dawałem nawet do 3 WP. Więc to jedno potraktuj jak pewną przestrogę... // Piwus

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 05 cze 2005, 18:28

*_For_zaza_Milan_* pisze: zazdrośc ich rozwala z jednyn napastnikem.
Opanuj sie troche, kto i komu go zazdrosci?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Choć zakładaja że nie przejdzie do Milanu
Ja daje 70% szans na to ze Gilardino trafi do Milanu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 18:31

Za takie pieniadze to troche ryzykują. Palermo w UEFA szykuje pake ale nie wiadomo co ten chłopak potrafi. Nawet mozna powiedzieć że kupili "kota w worku". Palermo już ma dwóch Filipinich z Lazio teraz ten młody ogladali go pewnie w kazdym meczu - Kaka też był nie znany oby ten też tak wymiatał.

Zakały to jest tylko jedna Ligowa bez kibiców na stadionie.

Włączcie C+ teraz pokazują film dokumentalny o piłka na naszych ekranach. 10 lat C+ Ładne obrazki z serie A i Figo na Camp Nou itd :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 cze 2005, 18:34

piwus pisze:
Ja widzę, co innego... Obrazę użytkownika :?. Radziłbym skończyć z pisaniem postów dedykowanych pisowni Zazy, bo o ile mi wiadomo to się trochę mija z tematem wsłoskich transferów... To jak pisze, to jego sprawa. Przeszkadza? To nie czytać...
Obronca zazy sie znalazl. To jak pisze, jego sprawa? Troche dziwne ze pisze to ktos, kto ma banner "bykom stop". Moge ci tak samo powiedziec, ze jezeli Ci przeszkadza to ze pisze nie na temat w tym temacie, to poprostu nie czytaj. Wiele młodych Polakow czyta to forum, i moga im sie utrwalic bledy pana z.

Pisałem gdzieś, że za wypowiedzi nie na temat, będą WP? Chyba tak... Poza tym ten baner jest po to, aby każdy się zastanowił nad pisownią. Ja nie będę nawracał ogniem i mieczem...

Co Ci przeszkadza ze nie na temat? "Nie musisz czytac".
Ostatnio zmieniony 05 cze 2005, 19:00 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 18:38

No tak heheh nie obrożca ale kibic który ma dość ludzie nie mających pojecie że to forum piłkarskie. Poprostu trzeba sie interesować piłka .. np ogladac :D

A co do tematu. Te nowy gracz Palermo jest połowoływany do kadry ?? Może młodzierzowej ale wiecie coś ??

DjJuve ty dajesz 70% ?? a ja daje 100 zł że przejdzie :twisted:

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 05 cze 2005, 18:52

Po Kovacu i Giannichedde teraz czas na Chelliniego. gazetta.it i channel4.com juz o tym pisza :wink:
Co do Cassettiego Moggi powiedzial ze to mlody i interesujacy pilkarz ale Juve go nie potrzebuje. Zobaczymy, ja caly czas czekam na wiesci w sprawie Cassano :]

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 05 cze 2005, 19:57

Mercato sie dopiero zaczęło wiec nic pewnego nie mozna pisac, wszedzie wiele plotek, a mało konkretów. Licze, że podczas tego lata będzie kilka na prawde wielkich transferów :D Mam także nadzieje, że zawodnicy, którzy wzmocnią mój INTER będą coś grać, bo dosyć mam już tych chybionych transferów.

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 05 cze 2005, 20:00

Teraz do Juve tylko trzeba Kovaca, Giannichede i Chelliniego.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 20:20

No Panowie czyszby dzisiaj Crespo definitywnie "nasz" :?:

Czerwony Romek wpadł na impreske do Mediolanu :wink: Pogada sobie z Silvio i Morrattim. I może być cool. I dla Milanu i dla Interu bo im Veron tez potrzebny.

Dostałem sms od kolesia z taka informacja. Że jak Milan "odda" mu [:twisted: hehe marzenie] Sheva i Kaka to daje 150 baniek i Gila :!: :!:

To są Włoskie ploty aż miło.

Przyjechał pewnie gadać o Veronie i Crespo ale ma ponoć plany co do Adriano i Sheva hehe marzy sie Jose Kaka. Tylko na marzeniach sie skończy.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 cze 2005, 20:26

Milan chce Crespo-dajcie Kache Kaładze 8) 8) Albo dużo kasy i macie Argentynczyka lub Kacha, zdeka kasy i macie Hernana :D :D :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 cze 2005, 20:32

Mikusinski pisze:Milan chce Crespo-dajcie Kache Kaładze 8) 8) Albo dużo kasy i macie Argentynczyka lub Kacha, zdeka kasy i macie Hernana :D :D :D
Czyzbys mial jakies rodzinne powiazania z Romkiem ?? :lol:

Na moje oko to Chelsea nie dostanie duzo kasy tylko jakies mierne 5 mln ... wiecej nie jest wart ... przeceiz to juda$ ... Bez obrazy, ale pamnietam jego gre w Interze jeszcze .. :evil:

FORZA INTER, CRESPO VAFANCULLO :!: -

POZDRO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 cze 2005, 20:36

Mikusinski ile damy to nikt sie nie dowie :wink: Sam wiesz jak jest :D

Ale warto przypomniec że Crespo zgodził sie na obnizenie zarobków o 50% by zostać w Mediolanie. Wiec ta sprawa jest zamknieta chyba od dawna tylko trzeba czekać na Oficjal.

Ostatnio stary Kaładze powiedział że Gruzin podpisa umowe po meczu Albanie - Gruzia .. bo miał jechac do Londynu. :arrow: mecz był wczoraj i cisza ani Kahka ani jego ojciec ani ludzie z Chelsea :arrow: co tu jest grane :?: :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”