Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Baros_ » 14 paź 2005, 10:24
_Baros_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 paź 2005, 12:13
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 22:43
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 22:48
proponuje dla Ciebie specjalna range z tej okazji : 'zenujacy nabijacz'kibic_korony pisze:Dlaczego mam ciagle 99 postow jezeli napisalem juz 105
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 22:49
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 22:52
no to w jakim celu zadajesz pytania dot. ilosci postowkibic_korony pisze:hehhe very funy o hahahah
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 22:54
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 22:56
wejdz tutaj : http://www.pilka.pl/forum/search.php?se ... bic_koronykibic_korony pisze:Nie zalezy mi tylko chcialem sie dowiedziec dlaczego tak sie stalo. Moze dlatego ze siedzialem na jednym temacie ??
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 paź 2005, 22:56
Nie zalezy mi tylko chcialem sie dowiedziec dlaczego tak sie stalo. Moze dlatego ze siedzialem na jednym temacie ??
hehhe very funy o hahahah
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2005, 22:59
Ja bym mu nie wierzyłcloner pisze:przyznaj sie, a nic Ci nikt nie zrobi
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 23:09
Moze ten blad zrobilem specjalnie a zaraz sie znajduja jacys jezykoznawcy i polonisci. Nieraz mozna sobie tak napisac zeby bylo smieszniej, a nie musisz od razu komentowac. A pisac bede bo lubie czy Ci sie to podoba czy niebagg pisze:
nie pisz już nigdy po angielsku...nie wychodzi Ci to.....po polsku zresztą też już nie pisz.
O i widze ze ty tez nie blyszczyszbagg pisze:to i mnie możecie jak będę wolne mkiejsca oczywiście
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 23:14
mam propozycje - możeby usuwac tego typu posty ?kibic_korony pisze:hehhe very funy o hahahah
ja przeglądam w Fire Foxie i takich błęów nie mam. Może to jest sposób.Niggaz pisze:Czy wie ktoś czym może być spowodowany taki błąd? Czy to może wina IE (chyba i tak przejdę na Firefoxa niebawem).
nie tylko TobieNiggaz pisze:A może jest taka opcja, aby posty zostały odznaczone dopiero po przeczytaniu bo to też by mi się przydało.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 paź 2005, 23:15
Panie, jak to czytam, to mnie trafia. Nie podoba stanowczo.kibic_korony pisze:A pisac bede bo lubie czy Ci sie to podoba czy nie
Przejdz. W każdym razie po zamknięciu programu dalej będą zaznaczone jako nieprzeczytane. No chyba, ze wyłączysz kompa. Resztę plusów pewnie znasz. 80% mniej wyskakujących reklam, 80% mniej wirusów, przez co szybciej działa itp. Poza tym w końcu mogę otworzyć pięćdzieści stron w jednym oknie. Co do błędów to mam również. Może admin grzebieNiggaz pisze:(chyba i tak przejdę na Firefoxa niebawem)
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 23:22
Bardzo dobry pomysl tylko dziwi mnie to ze nie zaproponowales usuniecia posta clonerafieldy pisze: mam propozycje - możeby usuwac tego typu posty ?
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 paź 2005, 8:32
sensu to pozbawiony Ty jesteskibic_korony pisze:Bardzo dobry pomysl tylko dziwi mnie to ze nie zaproponowales usuniecia posta clonerafieldy pisze: mam propozycje - możeby usuwac tego typu posty ?. Bo jesli ja zadaje normalne pytanie w normalnym temacie to oczekuje odpowiedzi od ludzi ktorzy maja o tym jakies pojecie a nie glupie wcinki, ktore sa pozbawione sesu.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio