Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 03 sie 2005, 21:33
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 03 sie 2005, 21:33
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 21:45
Zgadzam sie z Toba Dosmen. Barca gra najladniejsza pilke w Europie no ale niestety nie udalo sie jej wygrac zeszlem edycji LM. Mam nadzieje ze teraz bedzie duzo lepiej.Dosmen pisze:Zdecydowanie Barcelona. Udałoby się im w zeszłym sezonie gdyby nie ślepy sędzie, który nie widział jak Carvalho faulował Valdesa. Braca gra najładniejszą piłkę w Europie i właśnie dlatego powinni wygrać LM.
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 03 sie 2005, 21:48
El Intero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 23:03
nie zgodzil bym sie ze barca gra najladniejsza pilke w europie!! bardziej misie podoba to jak gra Arsenal!! i za to miedzy innymi ich nie lubiebobi pisze:Zgadzam sie z Toba Dosmen. Barca gra najladniejsza pilke w Europie no ale niestety nie udalo sie jej wygrac zeszlem edycji LM. Mam nadzieje ze teraz bedzie duzo lepiej.Dosmen pisze:Zdecydowanie Barcelona. Udałoby się im w zeszłym sezonie gdyby nie ślepy sędzie, który nie widział jak Carvalho faulował Valdesa. Braca gra najładniejszą piłkę w Europie i właśnie dlatego powinni wygrać LM.
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 23:32
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 12:05
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 04 sie 2005, 14:25
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 14:29
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 14:33
Tylko, że Wisła gra pierwszy mecz u siebie, drugi na wyjeździe... więc Twoja teoria jest nierealna w praktyce.Dombroś pisze:Ja sądze że Pnantinaikos jest drużyną którą Wisła powinna pokonać. Wydaje mi się że Engel w Atenach będzie kazać grać na remis, a w Krakowie ruszą do ataku i będzie z 3:1 dla Białej Gwiazdy
Nie sądzę, by Panathinaikos przegrał z Wisłą 5:0. Naturalnie nie mam nic przeciwko, ale jednak...Andreyew pisze:Wisła ma przewage psychologiczną przed meczem. POK musi ten dwumecz wygrac gdyż bedzie szykanowana tak jak Celtic
Wiesz, dla Wisły w chwili obecnej każdy grosz się liczy. Nie chodzi tutaj o ich problemy z pieniędzmi, ale o ogólny stan rzeczy - władze chcą pokazać, że zarabiają dużo kasy na europejskich pucharach...Andreyew pisze:Wisła zaś straci (straci=nie zyska) "tylko" kase
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 04 sie 2005, 14:37
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 15:05
Skibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 16:03
a mi się coś wydaje że tak Uważasz bo Jesteś kibicem Cracovi.Skibal pisze:Wiślacy nie mają najmniejszych szans na wyeliminowanie PAOK. Jeżeli nawet wygrają pierwszy mecz w Krakowie to gdy wyjdą na murawę w Atenach gdzie przeciwnicy będą niesieni dopingiem 50 tys. fanów spalą się. Chciałbym aby polska drużyna zagrała w końcu w LM, ale chyba jeszcze nie w tym roku.
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 16:42
Skibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 17:17
R@f@ł
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio