F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 20

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 06 sty 2005, 15:50

baryla_pce pisze:no dokładnie :D juventus posle wasz realek na maliny :twisted: i zostanie wam tylko rywalizacja w pucharze krola... bo primera division jush dawno przegraliscie z Barca
Każdy bije Real w tym sezonie LM. Nawet jakby trafili na WErder to mają tzw. "BATY"

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 06 sty 2005, 15:53

Zgadzam sie z toba Baryla :) Juve masakrycznie pojedzie z Realem...Tak jak 2 latka temu :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 16:15

ojojojoj widze ze jestescie pewni swego wszyscy, sie okarze kto bedzie mial sie z czego cieszyc w marcu :D i wiecie co dajcie spokuj z wypowiedziamy ze Real z kazdym dostaje, ze Juve pojedzie, Ze
Barca wygra, to nie ma sensu nauczcie sie troche tolerancji, cierpliwosci i szacunku dla innych druzyn, tyle odemnie, czekam na komenty

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 06 sty 2005, 16:16

a Barca ma wszystko w tym sezonie jeszcze prawdopodobny jest transfer Kujita!! jak nie wyjdzie trudno ale na otarcie łez zostanie nam Maxi Lopez :D.. teraz pozostaje czekac co pokażą po przerwie swiatecznej z Villarealem... troche obawiam sie Riqualme :D ... peace

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2005, 16:17

smitu pisze:ojojojoj widze ze jestescie pewni swego wszyscy, sie okarze kto bedzie mial sie z czego cieszyc w marcu :D i wiecie co dajcie spokuj z wypowiedziamy ze Real z kazdym dostaje, ze Juve pojedzie, Ze
Barca wygra, to nie ma sensu nauczcie sie troche tolerancji, cierpliwosci i szacunku dla innych druzyn, tyle odemnie, czekam na komenty
W pełni zasługujesz na szacunek bo tylko Ty dobrze gadasz. Ja jestem fanem Juventusu i wierze w niego, ale nie mowie, że wygra bo moze dostać baty i co? głupio wam bedzie? wiec jak mozecie to zaprzestancie takich gadek :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 16:27

Tomusmc pisze:
smitu pisze:ojojojoj widze ze jestescie pewni swego wszyscy, sie okarze kto bedzie mial sie z czego cieszyc w marcu :D i wiecie co dajcie spokuj z wypowiedziamy ze Real z kazdym dostaje, ze Juve pojedzie, Ze
W pełni zasługujesz na szacunek bo tylko Ty dobrze gadasz. Ja jestem fanem Juventusu i wierze w niego, ale nie mowie, że wygra bo moze dostać baty i co? głupio wam bedzie? wiec jak mozecie to zaprzestancie takich gadek :?
wiec wlasnie, mozna wierzyc w klub ale nie wolno przesadzac, ja sobie uswiadamiam ze Real nie jest the besciak w tym sezonie ale klub taki jak ten moze sie szybko i nagle podniesc wszystko jest po prostu mozliwe 8)

Handsome Boy

prawa strona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 13:54

a co sadzicie o prawym skrzydle (napastniku) barcy??
dla mnie giuly jest troch zagubiony, ma problemy (zreszta duzo graczy je ma po przejsciu do barcy). fakt mial kontuzje, ale jak gral jeszce to bez szalu.
dla mnie na dzien dzisiejszy to najslabszy punkt w taktyce.
iniesta gral teraz na tej pozycji, ale nie gra jak skrzydlowy, nie moze sie przestawic. podaje fajnie i jest kreatywny, ale goli to on strzelac nie potrafi, ze przypomnne mecz z valencia, gdyby wykorzystal choc co trzecia okazje (a mial niemal 100 procentowe), to strzelilby dwie bramki.

tu bym szukal wzmocnien.

peace

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: prawa strona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 sty 2005, 18:05

zawdi pisze:a co sadzicie o prawym skrzydle (napastniku) barcy??
dla mnie giuly jest troch zagubiony, ma problemy (zreszta duzo graczy je ma po przejsciu do barcy). fakt mial kontuzje, ale jak gral jeszce to bez szalu.
dla mnie na dzien dzisiejszy to najslabszy punkt w taktyce.
iniesta gral teraz na tej pozycji, ale nie gra jak skrzydlowy, nie moze sie przestawic. podaje fajnie i jest kreatywny, ale goli to on strzelac nie potrafi, ze przypomnne mecz z valencia, gdyby wykorzystal choc co trzecia okazje (a mial niemal 100 procentowe), to strzelilby dwie bramki.

tu bym szukal wzmocnien.

peace
eeeee, no nie przesadzaj, Giuly na poczatku sezonu wymiatal i gdyby nie ta kontuzja to by bylo rownie dobrze jak w Monaco, mysle ze w drugiej czesci sezonu bedzie juz gral caly czas na swoim poziomie;
a wracajac do transferow to jakiego napastnika widzielibyscie w Barsie w zimowym oknie? moim zdaniem najlepiej byloby wypozyczyc do konca sezonu Kanoute, choc zarzad woli kogos kupic(tylko co oni wtedu z Saviola zrobia po sezonie, bo ja mysle ze lepiej jakby zostal), pelnie szcescia dopelnilby Tachinnardi lub ten dm z Bordeaux(nie pamietam nazwiska)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sty 2005, 18:10

Słabą według mnie stroną Barcy są kontuzję. Najlepsi zawodnicy doznają ich i pauzują dłuższy okres. Podobno do Blaugrany jest bardzo bliski przejścia, najlepszy strzelec rundy jesiennej Eridivisie, oraz objawienie tegorocznego sezonu Romeo Castelen. To wtedy by była dopiero Barca silna. Euzebiusz Smolarek wreszcie by wrócił do pierwszej"11".
A co Wy o tym sądzicie?????

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 sty 2005, 18:22

sluchajcie chlopaki i ewentualnie dziewczyny mam prosbe, wejdzcie na strone http://www.rekiny.pl/?action=Glosowanie ... tegoria=38
i zaglosujcie na strone o Barsie(mozecie tez cos tam wygrac); na chwile obecna strone "galaktyczni" wyprzedzaja nas o jakies 10 glosow
z gory dzieki

Awatar użytkownika
foitek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 07 sty 2005, 19:35

qczak pisze:sluchajcie chlopaki i ewentualnie dziewczyny mam prosbe, wejdzcie na strone http://www.rekiny.pl/?action=Glosowanie ... tegoria=38
i zaglosujcie na strone o Barsie(mozecie tez cos tam wygrac); na chwile obecna strone "galaktyczni" wyprzedzaja nas o jakies 10 glosow
z gory dzieki
hehe dobre :D ale glosuje na Real :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 22:27

qczak pisze:sluchajcie chlopaki i ewentualnie dziewczyny mam prosbe, wejdzcie na strone http://www.rekiny.pl/?action=Glosowanie ... tegoria=38
z gory dzieki

no i GALACTICOS I TAK WAS WYPRZEDZA !:)

juz niedlugo Barca straci swoj impet, za 45 min porazka was czeka drodzy Katalonczycy :P

ale wcale sie z tego "nie" ciesze

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2005, 23:45

Barca może teraz bedzie dostawac baty i tak naprawde to Murinho rozpracuje ten zespół w kazdym calu i bedzie wielki niewypał z planów Barcy (LM,PD)bo Valencia i Real depczą sezon długi a tu już tylko 7 ptk...... Przewaga topnieje......Jednak to tylko może zobaczymy jak bedzie na końcu bo jak wiemy liczy się tylko finisz :lol:
Hala Madrid

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 09 sty 2005, 23:55

Villareal 3-0 Barca
hahaaaahahahahahahaaha :lol: :lol:
bardzo przyzwoity wynik osiągneła duma kataloni :D
7punktów

Podziękowania dla chłopaków z Villareal....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sty 2005, 0:10

Skopiowane ze strony www.blaugrana.pl
"Drużyna Barcelony wciąż wspomina święta, z pełnym brzuchem, z głową w chmurach, jakby punkty dla Barcy należały się z marszu. Juz mecze z Albacete, Valencia i Levante sygnalizowały błąd w zdawało się perfekcyjnej maszynie do wygrywania Franka Rijkaarda. Rok temu przegrana w stosunku 0-3 była dla Katalończyków sygnałem do powrotu. Zaczął się marsz ku szczytowi tabeli, odrobiono 18 pkt do Realu. Oby dzisiejsza porażka nie była tego przeciwnieństwem. "
Oby to było przeciwieństwo
Koniec z tą Farca :evil: :twisted: :!: 8)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”