Nic mi o tym nie wiadomoj1mmy pisze:RvN idzie do Francji

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 21:14
Nic mi o tym nie wiadomoj1mmy pisze:RvN idzie do Francji
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 maja 2006, 22:37
Martin Pellegrino pisze:Ciekaw jestem jak się roztrzygnie sprawa napastników. Luca Toni chce odejść, van Nisterlooy jest do wzięcia za wcale nie duże pieniądze, Henry'rgo także Moratti widziałby w składzie, Tavano wyraził chęć grania w Interze... Torche tych napastników się przewinęło w ostatnich informacjach. Jak już kiedyś napisałem - meracto w tym roku będzie gorące
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 16 maja 2006, 22:51
No jesli to się potwierdzi o Grosso - ze jest juz naszym graczem - to chcialbym jeszcze Barzagaliego i Toniego i by bylo optimum*_Zaza_* pisze:A prawda może być taka że Manciniego interesuje tylko jeden gracz i już wie kto nim będzieOstatnio znów głosno o Luce Tonim - a jak już kiedys "pisaliśmy" król strzelców serie A stanie przez nie lada decyzją - zostać w Violi i strzelać dla tego klubu - być nową legendą ? czy w wieku 29 lat podpisać nową najlepsza [4 ba nawet 5 milionów euro] jak do tej pory umowe i walczyć o najwyższe cele z Interem...
Ruud w Ligue 1 ? nie wierzeChyba nie sądzisz J1mmy że za Diarre
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 maja 2006, 23:01
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 17 maja 2006, 0:35
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 maja 2006, 6:50
Zaza Co do tego Dacourta to nie jestem jakims entuzjastą podpisywania 3 letniego kontraktu z 32 luetnim zawodnikime - co prawda jest on na free - ale sam nie wiem - osobiscie bym wolal Poulsena ktory chyba przychodzi do was - ale on by sie nie zgodzil siedziec na ławce - swoją drogą - u was Gattuso nie wygryzie ani Pirlo ? A taki Dacourt bedzie grywał ogony - co do C. Zanettiego - to jest nam zbedny jesli bedzie Dacourt - wiec tylko 1 z nich .... A Barzagali ? Moze sie nie orientuje dobrze - ale on moze grac nie tylko na środku obrony - ale i na prawej obronie - atam mamy tylko J. Zanettiego i i Ze Maria ktory chyba odchodzi po sezonie ... Wiec warto by go bylo sciagnac*_Zaza_* pisze:Juras chyba darmowy transfer Dacourta jest równoznaczny z transferem Pizarro - choc to troche inny zawodnicy. Tym bardzie jak zostanie Hammer. Inter pozyska gracza Romy za free. A odda Pizarro za Barzagliego za którego trzeba dać z hmm sam nie wiem ile Zamparino może "zawołać"
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 17 maja 2006, 9:15
Ja osobiście wolałbym Hammera, ale Mancio jakoś na niego nie chce stawiać. Szkoda.Juras_InterFan pisze:Zaza Co do tego Dacourta to nie jestem jakims entuzjastą podpisywania 3 letniego kontraktu z 32 luetnim zawodnikime - co prawda jest on na free - ale sam nie wiem - osobiscie bym wolal Poulsena
Przydałby sięgoofii pisze:Nie wiem czy Barzagli to az tak konieczny transfer dla Interu
Cisse jest chyba najlepszy z wymienionych i jakiś czas temu jego nazwisko było łączone z Interem. Kwota odstępnego miała wynosić jakieś 8mln Ł. Cisse u Beniteza wciąż gra mało i chodzą słuchy, że zostanie sprzedany. Ja jestem jak najbardziej za sprowadzeniem Djibrilla do nasJuras_InterFan pisze:Tak jak nieraz mawiam - druzyne buduje się od tyły Smile Wiec o napastniku niech myślą - ale nic na siłę - w sumie wychodzi ze latwo by bylo wyrwac mozna kilku dobrych napadziorów - Cisse, Rudd Van Nisterloy i Crespo są w swoich klubach do odstrzału wiec jesli sie nie uda z Tonim mozna wziasc kogos z nich Smile
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 maja 2006, 9:51
Martin Pellegrino pisze:Ja osobiście wolałbym Hammera, ale Mancio jakoś na niego nie chce stawiać. Szkoda.
Juras_InterFan pisze:A Barzagali ? Moze sie nie orientuje dobrze - ale on moze grac nie tylko na środku obrony - ale i na prawej obronie - atam mamy tylko J. Zanettiego i i Ze Maria ktory chyba odchodzi po sezonie ... Wiec warto by go bylo sciagnac
Ja mimo wszystko wolałbym któregoś z Włochów Tavano-ToniMartin Pellegrino pisze:Cisse jest chyba najlepszy z wymienionych i jakiś czas temu jego nazwisko było łączone z Interem. Kwota odstępnego miała wynosić jakieś 8mln Ł. Cisse u Beniteza wciąż gra mało i chodzą słuchy, że zostanie sprzedany. Ja jestem jak najbardziej za sprowadzeniem Djibrilla do nas
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 17 maja 2006, 12:47
A ja już sam nie wiemSero pisze:a mimo wszystko wolałbym któregoś z Włochów Tavano-Toni
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 12:53
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 maja 2006, 13:10
Ja się cieszę, że się Favalliego pozbyliśmy. Lecz z drugiej strony istnieje obawa, że tak jak prawie wszyscy zawodnicy transferowani z Interu do Milanu graja lepiej niż za międzą. Favalli jeszcze na koniec kariery pokaże dobrą formę pewnie w meczach z Intereman Siro nie brakuje - dziś Giuseppe Favalli zwiazał się umowa z Milanem ... Rolling Eyes Laughing
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 13:27
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 maja 2006, 13:31
ZAZA No co do Toniego to ciezka sprawa - zalezy ile chce wydac na niego Moratti i ile chce Viola - bo wiadomo ze ma on jakąs tam swoją cene - Vioa nie jest klubem który ma nieskonczony budżet ... Ja słyszałem ze chcą kupic Huntalaara - wiec pewnie juz myslą cos o zastąpieniu Toniego - lub się tylko ubezpieczają na taką ewentualność - ale jak dla mnie wydanie fortuny na 29 letniego gracza - to chyba jednak nie bedzie dobry ruch .....*_Zaza_* pisze:Z Gallasem i Oddo czeka Nas serial.ale będzie on miał dobre zakończenie. Bardzo możliwe że podobny serial czeka fanów Interu i Luce Toniego. Tym bardzie jak Viola niby szuka juz alternatyw
A co ciekawe dziś coś pisali o Mirko Vuciniciu który nie ma zamieru grać w serie B. Niby derby sie szykują
A czy Hammer sam skomentował ta sytuacje ? Bo przeciesz teraz jest bez kontraktu już tak ?
Pozdro
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 13:52
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 maja 2006, 14:02
Nie słyszałem jego wypowiedzi, ale wątpie czy bedzie chciał grać w Seie B lub niżej.*_Zaza_* pisze:A czy Hammer sam skomentował ta sytuacje ? Bo przeciesz teraz jest bez kontraktu już tak
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio