no i chyba koniec dysputy... wszystko jasne... tzn. jasny jest mistrz... zalozcie temat o villarealu, by podyskutowac o szansach o vicemistrzostwie. bo w tym temacie wasze wypowiedzi budza pusty smiech... kazdekj pisze:Ps. Widac, ze sezon ogorkowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 06 sty 2006, 4:13
no i chyba koniec dysputy... wszystko jasne... tzn. jasny jest mistrz... zalozcie temat o villarealu, by podyskutowac o szansach o vicemistrzostwie. bo w tym temacie wasze wypowiedzi budza pusty smiech... kazdekj pisze:Ps. Widac, ze sezon ogorkowy
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 9:33
tylko ze narazie zdobylismy tylko mistrzostow podczas tej dominacjiBienias pisze:Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 06 sty 2006, 13:15
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 20:18
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 sty 2006, 22:37
akurat o motywację to się nie boję, bo piłkarze graja w najlepszym klubie świata i zarabiają najlepszą kasę - to gdzie jeszcze mają iść ? : >Bienias pisze: 2 Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna tak jak Premiership
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 sty 2006, 0:44
No o to akurat jestem spokojny...choć zawsze zostaje jakaś nutka niepewności, ale na pewno nie w tym aspekcie..wydaje mi się, że kierownictwo klubu jest na tyle rozważne i dalekowzroczne, że będzie w stanie temu zapobiec, bo w innym przypadku mielibyśmy powtórkę z rozrywki...a tego nie chciałby chyba nikt..Bienias pisze:2 Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna tak jak Premiership
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 sty 2006, 9:54
Zgadzam się z Tobą w 50% grają w najlepszym klubie świata, ale nie zarabiają największej kasy są conajmniej 3-4 klubu które były by w stanie płacić kolosalne pieniądze naszym zawodnikomBaqu pisze:piłkarze graja w najlepszym klubie świata i zarabiają najlepszą kasę
Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester UnitedBaqu pisze:- to gdzie jeszcze mają iść ? : >
Valdes, Puyol, Marquez, Deco, Xavi(przed kontuzją), Eto'o, Ronaldinho Ci zawodnicy zawsze bedą grali...Baqu pisze:poza tym "rotacja" w skladzie na pewno coś daje i oprocz paru bardzo ważnych ogniw w naszym teamie, mysle, ze kazdy walczy o miejsce w pierwszej 11.
Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...krzychu212 pisze:No teraz po powrocie gwiazd stawiam na 3:0 dla nas.
sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobrażakrzychu212 pisze: Ciekawe jak tam sie spiszą transferki Pereza
Osasuna już spadła z 2 miejscakrzychu212 pisze:czy Osasuna wróci na miejsce w szeregu.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 sty 2006, 12:48
Beletti nie błyszczał bo jakbys sie choć troche interesował piłka to bys wiedział ze był kontuzjowany w tym czasie.bagg pisze:Nie ma kogo porównywać, ha. Cicinho to genialny zawodnik, który błyszczał na Pucharze Konfederacji, a słaby Belleti, który zdobył majstra z Barcą nie.
welcome

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 sty 2006, 12:51
Jakoś nie pamiętam żeby klub z pampeluny był kiedyś w tak dobrej formie jak teraz. Może za czasów Romka Koseckiego było lepiej ale wątpięTobik33 pisze:Osasuna już spadła z 2 miejsca już nie jest w czołówce bo mi się wydaje że nie muszą wracać na miejsce w szeregu ponieważ cały czas tam są...
Tobik33 pisze:sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobraża
Ale wątpie że kiedyś graliśmy z nimi będąc w takiej formie. A poza tym to E2 ma ambicje zapewnić sobie pichichi, a więc będzie grał za 3 (bo ostatnio tylko za dwóch) i wszyscy będą chcieli zacząć ten rok okazałym zwyciętwem w lidze.Tobik33 pisze:Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 sty 2006, 12:58
O jego geniuszu raczej porozmawiac bedzie mozna nieco pozniej, z wiadomych wzgledow. Ale jezeli uwazasz, ze jest slaby i "wyszly" mu 2 wrzutki, ktore "na jego szczescie" trafily na glowe Adriano to troche dziwnie piszesz. Bo nie wiem czy wiesz (pewnie nie, bo skad) ale Cicinho byl w zeszlym sezonie najlepiej asystujacym zawodnikiem ligi brazylijskiej. Fakt, ze to nie to samo co Europa, ale jezeli jego dobra gra jest tylko wynikiem "szczescia" to chlop zamiast grac w pilke powinien grac w totka... Ma potezne szczescie...welcome pisze:Ot cały "genialny" Cicinho.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:27
Gówno prawda. To, że w ubiegłym sezonie Kameni miał dzień konia i w pojedynkę wywalczył 1 pkt w meczu z nami nie znaczy, że zawsze grało się z nimi ciężko. Nie licząc poprzedniego sezonu raczej zawsze po nich jeździmy. Poza tym w ubiegłym roku Espanyol grał bardzo dobrze i był w górnej części tabeli a teraz broni się przed spadkiem.Tobik33 pisze:Zawsze z nimi nam się grało ciężko
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 13:38
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:45
Podobno zostaje!Łukasz[ACM] pisze:Podobno Henry zostaje w Arsenalu Question Wiecie coś na ten temat
Oficjalnego składu jeszcze nie widać a jako, że opcji jest kilka tak więc wstrzymam się z dywagacjami. Nie martw się o swoje pieniądze. Ja też postawiłem więc loooozŁukasz[ACM] pisze:Znacie już skład na Espanyol
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 13:53
Zobacze potem na stronie Barcy, no dużo ludzi dawało na Barce, ładny kurs ale derby to derby. Nie zmienia to faktu że Barca jest zdecydowanym faworytem.Niggaz pisze:Oficjalnego składu jeszcze nie widać a jako, że opcji jest kilka tak więc wstrzymam się z dywagacjami. Nie martw się o swoje pieniądze. Ja też postawiłem więc looooz
Ale ja nie powiedziałem że czytałem to w prasieNiggaz pisze:Podobno zostaje!
Podobno odchodzi!
Podobno nic nie mówi!
Podobno prasa coś tam pisze!
Dobrze, że nie piszesz nowego posta po każdym artykule w prasie. To czy Henry zostanie czy odejdzie okaże się za jakiś czas. Ja tam odcinam się od wszelkich spekulacji i pozostałym radzę to samo.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:55
Łukasz[ACM] pisze:Ale ja nie powiedziałem że czytałem to w prasie
Gadałeś z nimŁukasz[ACM] pisze:ALe mam tu wypowiedź samego Henrego:
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio