FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 20

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 06 sty 2006, 4:13

kj pisze:Ps. Widac, ze sezon ogorkowy
no i chyba koniec dysputy... wszystko jasne... tzn. jasny jest mistrz... zalozcie temat o villarealu, by podyskutowac o szansach o vicemistrzostwie. bo w tym temacie wasze wypowiedzi budza pusty smiech... kazde

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 9:33

Bienias pisze:Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna
tylko ze narazie zdobylismy tylko mistrzostow podczas tej dominacji :!: dlatego raczej piłkarze nie są znudzzeni bo nie zdobyli wszystkiego co mogą. Jak dobrze pójdzie to mozliwa potrójna korona w tym sezonie :D

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 06 sty 2006, 13:15

No teraz po powrocie gwiazd stawiam na 3:0 dla nas. Eto'o coś napewno ustrzeli i może Ronni zacznie go gonić powoli bo tak głupio jak jeden odskakuje od reszty :D . Sam mówił, że chce zdobyć wszystkie nagrody indywidualne i z Barcą i kanarkowymi. Ciekawe jak tam sie spiszą transferki Pereza :lol: i czy Osasuna wróci na miejsce w szeregu. Fajnie sie ten rok zapowiada :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 20:18

Messi od dzisiaj bedzie grał z numerem 19 na koszulce :!: powodem jest to ze został oficjanie zawodikiem pierwszej druzyny a ci muszą miec numery od 1 do 25 :!: messi chciał numer 18 ale taki ma Gabri, ale jak odejdzie w lecie Henka to moze przejmie jego numer i ciekawe czy nowy numer bedzie dla niego szczesliwy :?:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 sty 2006, 22:37

Bienias pisze: 2 Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna tak jak Premiership
akurat o motywację to się nie boję, bo piłkarze graja w najlepszym klubie świata i zarabiają najlepszą kasę - to gdzie jeszcze mają iść ? : >
poza tym "rotacja" w skladzie na pewno coś daje i oprocz paru bardzo ważnych ogniw w naszym teamie, mysle, ze kazdy walczy o miejsce w pierwszej 11.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 sty 2006, 0:44

Bienias pisze:2 Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna tak jak Premiership
No o to akurat jestem spokojny...choć zawsze zostaje jakaś nutka niepewności, ale na pewno nie w tym aspekcie..wydaje mi się, że kierownictwo klubu jest na tyle rozważne i dalekowzroczne, że będzie w stanie temu zapobiec, bo w innym przypadku mielibyśmy powtórkę z rozrywki...a tego nie chciałby chyba nikt..
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 sty 2006, 9:54

Baqu pisze:piłkarze graja w najlepszym klubie świata i zarabiają najlepszą kasę
Zgadzam się z Tobą w 50% grają w najlepszym klubie świata, ale nie zarabiają największej kasy są conajmniej 3-4 klubu które były by w stanie płacić kolosalne pieniądze naszym zawodnikom
Baqu pisze:- to gdzie jeszcze mają iść ? : >
Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United :)
Baqu pisze:poza tym "rotacja" w skladzie na pewno coś daje i oprocz paru bardzo ważnych ogniw w naszym teamie, mysle, ze kazdy walczy o miejsce w pierwszej 11.
Valdes, Puyol, Marquez, Deco, Xavi(przed kontuzją), Eto'o, Ronaldinho Ci zawodnicy zawsze bedą grali...
krzychu212 pisze:No teraz po powrocie gwiazd stawiam na 3:0 dla nas.
Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...
krzychu212 pisze: Ciekawe jak tam sie spiszą transferki Pereza :lol:
sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobraża :)
krzychu212 pisze:czy Osasuna wróci na miejsce w szeregu.
Osasuna już spadła z 2 miejsca :?: już nie jest w czołówce :?: bo mi się wydaje że nie muszą wracać na miejsce w szeregu ponieważ cały czas tam są... :lol:

Messi z nowym numerem 19 :) ciekawe chciał 18 ale ten numer był już wykorzystany przez Gabriego... (konflikt w drużynie) :D

POZDRO 8)

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 sty 2006, 12:48

bagg pisze:Nie ma kogo porównywać, ha. Cicinho to genialny zawodnik, który błyszczał na Pucharze Konfederacji, a słaby Belleti, który zdobył majstra z Barcą nie.
Beletti nie błyszczał bo jakbys sie choć troche interesował piłka to bys wiedział ze był kontuzjowany w tym czasie.
A Cicinho, gdybys znowu wiedział troche więcej niz tylko info z lakonicznych newsow onetu, wcale nie błyszczał tylko ZALICZYŁ DWIE ASYSTY W FINALE. Podobna sytuacja jak z Zizu. Garał caly turniej bardzo srednio, wyszedł mu najwazniejszy mecz, a w zasadzie wyszły muu dwie wrzutki i szczescie ze trafily na glowe swietnego Adriano, I to wszystko. Ot cały "genialny" Cicinho.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 sty 2006, 12:51

Tobik33 pisze:Osasuna już spadła z 2 miejsca już nie jest w czołówce bo mi się wydaje że nie muszą wracać na miejsce w szeregu ponieważ cały czas tam są...
Jakoś nie pamiętam żeby klub z pampeluny był kiedyś w tak dobrej formie jak teraz. Może za czasów Romka Koseckiego było lepiej ale wątpię :D . Więc to drugie miejsce jakoś tak dziwnie wygląda jeśli za nią są takie firmy jak Real :lol: czy Valencia i nawet Villareal. Choć piłka jest nieprzewidywalna i wszystko może się zdarzyć, ale szczerze wątpię czy uda im się zakwalifikować do LM i może nawet będzie ciężko z P Uefa. Takie moje zdanie
Tobik33 pisze:sam jestem ciekaw czy Cicinho jest taki dobry jak o nim mówią lub Cassano zacznie strzelać na zawołanie jak Ronaldo bo większość kibiców Realu tak sobie to wyobraża

Z tego co słyszałem (i przeczytałem) to kupił Perez kopie Ronaldo w postaci Cassano, tylko że chodzi o nadwagę :P . A Cicinho to może być naprawde bardzo dobre posunięcie. Mówiąc szczerze to sam chciałem żeby do nas przyszedł po obejrzeniu PK w Niemczech. Zobaczymy jak poradzi sobie w meczu z Villarealem i czy może Lopez Caro zastosuje tę ssamą taktykę jak Barca, czyli wyłączenie z gry JRR.
Tobik33 pisze:Nie wydaje mi się że z taką łatwością wygramy z Espanyolem. Zawsze z nimi nam się grało ciężko, szczególnie na ich stadionie. Ostatni mecz na ich stadionie wygraliśmy 0-1 po bardzo ciężkim boju i gdyby nie bramka z rykoszetu Deco mogli tego spotkania nie wygrać...
Ale wątpie że kiedyś graliśmy z nimi będąc w takiej formie. A poza tym to E2 ma ambicje zapewnić sobie pichichi, a więc będzie grał za 3 (bo ostatnio tylko za dwóch) i wszyscy będą chcieli zacząć ten rok okazałym zwyciętwem w lidze.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 sty 2006, 12:58

welcome pisze:Ot cały "genialny" Cicinho.
O jego geniuszu raczej porozmawiac bedzie mozna nieco pozniej, z wiadomych wzgledow. Ale jezeli uwazasz, ze jest slaby i "wyszly" mu 2 wrzutki, ktore "na jego szczescie" trafily na glowe Adriano to troche dziwnie piszesz. Bo nie wiem czy wiesz (pewnie nie, bo skad) ale Cicinho byl w zeszlym sezonie najlepiej asystujacym zawodnikiem ligi brazylijskiej. Fakt, ze to nie to samo co Europa, ale jezeli jego dobra gra jest tylko wynikiem "szczescia" to chlop zamiast grac w pilke powinien grac w totka... Ma potezne szczescie...
Rozumiem, ze mozna nie lubic Realu, ale po co od razu skazywac na potepienie kazdy ich transfer... Kupia drogiego zawodnika - przeplacili, kupia tanszego - slabiak. No panowie, dajcie spokoj. Nikt z niego nie robi boga (nikt - zaden prawdziwy kibic, a nie szalony 12latek... bagg tu napisal ironicznie, przynajmniej tak mi sie wydaje, bo to przeciez kibic jakiejstam Serie A, wiec na dobrej pilce zna sie na pewno srednio :lol:), ale tez nikt go nie skazuje od razu na niepowodzenie. Chyba proste jest, ze kazdy oczekuje i obiecuje sobie wiele po jego grze, bo po to byl sprowadzany. W lipcu jeszcze wiele klubow chcialo go miec. Teraz jak jest w Realu to nagle stal sie jedynie "farciarzem, ktoremu czasem wyjdzie jakies zagranie". Paranoja :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:27

Tobik33 pisze:Zawsze z nimi nam się grało ciężko
Gówno prawda. To, że w ubiegłym sezonie Kameni miał dzień konia i w pojedynkę wywalczył 1 pkt w meczu z nami nie znaczy, że zawsze grało się z nimi ciężko. Nie licząc poprzedniego sezonu raczej zawsze po nich jeździmy. Poza tym w ubiegłym roku Espanyol grał bardzo dobrze i był w górnej części tabeli a teraz broni się przed spadkiem.
Krzysztof Jarzyna musisz być teraz bardzo cierpliwy. Zobaczysz jak po pierwszych spotkaniach w których Cicinho nie musi wcale błyszczeć od razu odezwą się głosy wielkich znawców, że niby Sisińjo jest słaby. To nieuniknione.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 13:38

Podobno Henry zostaje w Arsenalu :?: Wiecie coś na ten temat bo jestem ciekaw czy Barca dalej będzie nim zainteresowana a jeżeli podpisał to kogo będą chcili kupić zamiast niego bo on był ich celem numer jeden:) Znacie już skład na Espanyol :?: Bo postawiłem na Barce i chce być spokojniejszy :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:45

Łukasz[ACM] pisze:Podobno Henry zostaje w Arsenalu Question Wiecie coś na ten temat
Podobno zostaje!
Podobno odchodzi!
Podobno nic nie mówi!
Podobno prasa coś tam pisze!
Dobrze, że nie piszesz nowego posta po każdym artykule w prasie. To czy Henry zostanie czy odejdzie okaże się za jakiś czas. Ja tam odcinam się od wszelkich spekulacji i pozostałym radzę to samo.
Łukasz[ACM] pisze:Znacie już skład na Espanyol
Oficjalnego składu jeszcze nie widać a jako, że opcji jest kilka tak więc wstrzymam się z dywagacjami. Nie martw się o swoje pieniądze. Ja też postawiłem więc looooz :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 13:53

Niggaz pisze:Oficjalnego składu jeszcze nie widać a jako, że opcji jest kilka tak więc wstrzymam się z dywagacjami. Nie martw się o swoje pieniądze. Ja też postawiłem więc looooz
Zobacze potem na stronie Barcy, no dużo ludzi dawało na Barce, ładny kurs ale derby to derby. Nie zmienia to faktu że Barca jest zdecydowanym faworytem.

Niggaz pisze:Podobno zostaje!
Podobno odchodzi!
Podobno nic nie mówi!
Podobno prasa coś tam pisze!
Dobrze, że nie piszesz nowego posta po każdym artykule w prasie. To czy Henry zostanie czy odejdzie okaże się za jakiś czas. Ja tam odcinam się od wszelkich spekulacji i pozostałym radzę to samo.
Ale ja nie powiedziałem że czytałem to w prasie :lol: Gazety zawsze stwarzają 100 plotek bo o czymś muszą pisać. ALe mam tu wypowiedź samego Henrego:
"Prawda jest taka, że kocham ten klub i zdecydowałem, że zostanę!"

"Mogę zapewnić wszystkich fanów, że mam zamiar pograć w Arsenalu jeszcze przez kilka długich sezonów. Chcę wprowadzić Arsenal na nowy stadion."

"Zapewniam, że zacznę rozmowy nad nowym kontraktem."

"Nigdy nie rozmawiałem z innym klubem lub z jedną osobą z innego klubu o przejściu do innej drużyny!"

"Ta wypowiedź kończy wszystkie spekulacje! Możemy ruszać w górę tabeli!"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2006, 13:55

Łukasz[ACM] pisze:Ale ja nie powiedziałem że czytałem to w prasie
Łukasz[ACM] pisze:ALe mam tu wypowiedź samego Henrego:
Gadałeś z nim :o
Myślałem, że wczytałeś wypowiedź w prasie, ale widzę, że masz lepsze dojścia :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”